- 30 Ekim 2016
- 2.271
- 3.401
- 133
- 31
Yok kuzuu yaa hedef 500 gramSüper menü cnm bu hafta epey eksi çıkarsın herhalde
Ben de erzurumluyumEvett erzurum dayim.canım :)
Amin canım,yalnız nasıl korunacak bilmiyorumGözün aydın canım inşallah kilolarini geri almaz böyle kalırsın.
Bi daha da vermek zorunda kalmama temennisiyle.
Bu arada darısı ben ve diğer arkadaşlara olsun
Aynı hataya düşmem artık inşTabiki cnm hedef kilonu tutturdukran sonda neden olmayasın
En buyuk avantajın izin döneminde çok kilo almaman
Sabah
Kepek ekmegi 1 dlm
Menemen yagsiz
Sutlu kahve
2 tane zeytin
Ogle
Salata
1.5 kk hellim peyniri
Ara
Meyveli activia
Yarim elma
Aksam
1 porsiyon et sote
Ceyrek dilim kepek ekmegi
2 bardak ayran
Sekersiz cay
Su 2 lt
Spor simdi 20 dk yapicam
Yapamazsam soylerim
Kızlar başka tartiyla tartildinizmi hiç çok fark oluyormuu
Bende oyleydim sinir yoktu yediklerimde sonra gobusten ayaklarimi goremez hale geldim aldim boyumun olcusunuBence de oyle. Ama o az i tutturabilene.
Ben bi oturusta bir tencere makarna yiyen insandim. :)
Kime gitcen canım ?Kızlar bugün diyetisyenle görüştüm. 150 ₺ iki haftada birmiş ücreti. Ama gitmeden sigortada bütün tahlillerimi yaptırıp gitmem lazım. Orda yapmıyormuş.
Eşim üç gündür şehir dışındaydı. Bu gece gelcek bakalım aklına girersem didicem nasipse
Portakal suyuKizlar bugunki menum
Sabah 2 bardak cay domates salatalik
Oglen yok yetisemedim malesef
Saat 3 gibu izraga tavuk 4 dilim domates
Bir buyuk bardak portakal suyu 1 litre su devam ediyorum icmeye ama bugun beklemiodum 4 gunum vardi regl oldum tartildim pazrtesi gunku kiloma +300 koymus canm skldı cok ya yarin ins.68li ilomu korurum haftada en az 1 hedefimvar daha fazla olursa tabi daha iyi olur 1 hazrna kadar vermeliyim gelecdk ay vitaminlere baslicam kizlar 3 ay birde sigara kullaniyorum onuda birakmaliyim akapunktur deniycem birakmak icin fikri olan varmi ya da baska bir yontemle birakan var mi
Bu activia lar bir işe yariyornu canim.Sabah
Kepek ekmegi 1 dlm
Menemen yagsiz
Sutlu kahve
2 tane zeytin
Ogle
Salata
1.5 kk hellim peyniri
Ara
Meyveli activia
Yarim elma
Aksam
1 porsiyon et sote
Ceyrek dilim kepek ekmegi
2 bardak ayran
Sekersiz cay
Su 2 lt
Spor simdi 20 dk yapicam
Yapamazsam soylerim
Ciddenmi cok ozlemisim simdi oyle kocaman bi bardaktiki tum tatli istedigimi koreltti bugun canm dondurma istemistiPortakal suyumeyve sulari sekerdir. Meyvenin kendisini ye ki posasindanda faydalanirsin.illa icecgm diosan 1 cay bardagi nefsini koreltmek icn yeterli bnce
Canim meyvede de fruktoz var. Seker yani o da.portakal suyuna 1cay bardagi anca izin var. Bilmiyomussun.ogrenmis oldun. Bir daha aklinda bulunsun:) bnde severm taze sklms portakal suyunu.ama malesef.artik onumuzdeki kışa nasip:)Ciddenmi cok ozlemisim simdi oyle kocaman bi bardaktiki tum tatli istedigimi koreltti bugun canm dondurma istemisti
Et agilikli beslendigim icin kabizlik olmasin diye yiyorum aradaBu activia lar bir işe yariyornu canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?