Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sabah
Otlu yumurta
4 dilim peynir
Bir sosis
Bir dilim ekmek
Öğle
Bir tabak pirasa yeşil otlar soğanla kavurma
4 kaşık bulgur pilavı
Aksam
Bir kase tarcinli sütlü gevrek
3litre su

guzel menu canim

Kizlar bugunki menum
Sabah 2 bardak cay domates salatalik
Oglen yok yetisemedim malesef
Saat 3 gibu izraga tavuk 4 dilim domates
Bir buyuk bardak portakal suyu 1 litre su devam ediyorum icmeye ama bugun beklemiodum 4 gunum vardi regl oldum tartildim pazrtesi gunku kiloma +300 koymus canm skldı cok ya yarin ins.68li ilomu korurum haftada en az 1 hedefimvar daha fazla olursa tabi daha iyi olur 1 hazrna kadar vermeliyim gelecdk ay vitaminlere baslicam kizlar 3 ay birde sigara kullaniyorum onuda birakmaliyim akapunktur deniycem birakmak icin fikri olan varmi ya da baska bir yontemle birakan var mi

Portakal suyumeyve sulari sekerdir. Meyvenin kendisini ye ki posasindanda faydalanirsin.illa icecgm diosan 1 cay bardagi nefsini koreltmek icn yeterli bnce

Bu activia lar bir işe yariyornu canim.

Ciddenmi cok ozlemisim simdi oyle kocaman bi bardaktiki tum tatli istedigimi koreltti bugun canm dondurma istemisti
Canim meyvede de fruktoz var. Seker yani o da.portakal suyuna 1cay bardagi anca izin var. Bilmiyomussun.ogrenmis oldun. Bir daha aklinda bulunsun:) bnde severm taze sklms portakal suyunu.ama malesef.artik onumuzdeki kışa nasip:)

İyi geceler kızlar
Bu hafta modum çok düşük... perşembe heyecanını bile yaşamadım bu hafta

Menümü yazayım
Sabah
Etli sarma 5 6 adet
Yoğurt

Akşam
Tavuklu karnabaharlı fırın yemeği
Yoğurt

Su 3 lt
Spormu belirtmiştm zaten 60 dk yürüyş

Sabah ola hayrola diyorum

Menü @Anterior
Sabah
1 yumurta 3 zeytin peynir çok az tahin pekmez yarım dilim tahıllı ekmek 1 wasa

Öğlen taze fasülye 3 kaşık pilav

Ara sütlü kahve 2 wasa peynir

Akşam
3 şiş çağ
1 ayran bi lokma ekmek salata yağ tuz yok

Spor yapamadaım daha su 2 ltre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…