Kızlar ben şuan çok mutluyum havalardayım yaa
Size baştan anlatayım. Yeni taşındığım yer baya sosyetik ünlü butiklerin olduğu bi cadde tam penceremin karşısında da Ebru tarakçı var ben hep camdan izliyorum tabi esnaf adam oralara yaklaşamaz filan diyom kendi kendime ama üç gündür vitrine bi pardesü gibi trençkot gibi bişey koymuşlar çok hoş bi mavi artık siyahtan kurtulmalıyım düşüncelerim de var bu da çooook hoşuma gitti üç gündür gözüm kalıyo. Demin yürüyüşten dönüşte dedim aman sormaktan ne çıkar hadi gir sor. Tabi önce bedeni varmı diye lafa girdim 42'si kaldı dedi ben üzüldüm 46 biliyorum sonuçta kadın dedi size olur bi deneyin. Anaaamm o 42 bana bol geldi ya ben şok ben iptal ben uçtum. Fiyatını sordum hatırlıyorum ama o Sevinç'le kaç dedi onu bile duyamadım 210 mu 270 mi bilmiyom eşim de beğenirse alırım artık hehehee tabi büyük gelmezse artık
Anaa amma uzun yazmışım ya kız
bisküvi reçel çok değildir inşallahSabah
3kasik menemen
4dilim peynir
Biraz reçel
İki dilim ekmek
Öğle
Bir koca tabak kara lahana yemeği
Bir dilim ekmek
Ara
Bisküvi reçel ve tahin helvasi çay yedim maalesef
Aksam
Salata
Lahana yemeği bir tabak
3kasik taze fasulye
3 litre su
benimkide kilo aldı gece yiyip yatıyor sabahları beraber yürüyelim diyorum ama pekde umutlanmıyorum uykuyusever kalkmaz gibimi geliyor
Gayet güzel görünüyorsun canım. Basenlerin çok belirgin değil. Göze çarpmiyor. Bide ölçülerin neydi kendimle kiyaslicam acaba sen gibi gorunuyormuyumKızımı kontrol etmeye çalışıyorum bir yandan yamuk çıkmışım kızlar
Basen 97Gayet güzel görünüyorsun canım. Basenlerin çok belirgin değil. Göze çarpmiyor. Bide ölçülerin neydi kendimle kiyaslicam acaba sen gibi gorunuyormuyum
Oooo süpersin ya sadece basen aynı bizimBasen 97
Göğüs 78
Bel 66
Göbek 73
Boyun kaçtı ki kujum bide emzirirken benim 100 dü göğüs 3 ayda 20 cm inceldi sütler gidinceOooo süpersin ya sadece basen aynı bizim
Cuma kaçamağı olsun ne diyelimKizlar benim menüm
Sabah
2 yumurta omlet
Biraz peynir
7 tane zeytin
Salatalik
Domates
1 çaybardagi kuruyemiş
ArA
1 dilim ağlayan pasta
Bu olmadı ama telafi edecem inş
Aksam
1 tabak yesil fasulye
4 parca karnabahar
Salata
Yogurt
Su 2 litre
Kelebeğim biz artık ne istediğimizi biliyoruz yaptığımız hatalar yanımıza tecrübe olarak kar Kaldı:)ben inanmıyorum eninde sonunda hedefe ulaşıp o tartıyı sabitlemeyi başarıcsz hepimiz çünkü çok istiyoruz ve bunun için çabalıyoruzAynen çevre iyisin dedikçe kendimizi dalıyoruz.o hatayı bir kere yaptım bir daha yapmam artık
Birde annem hergun yüzün çöktü ye azıcık dedikçe nasıl sinirleniyorum aslında ben böyle iyiyim siz yiyin diyorum
Aferin benim diyetdaşlarıma510.ETAP TAKIM İÇİ DERECELER
1. @Yasnira ------------->>> % 1,25
2. R Rossss68 --------->>> %1,08
3. @Kahverengi211 veee S sedoshhh123 --------->>> %1,00
TEBRİKLERRRR KIZLARRR
Ayy sorma yasahgull kaptanım günaydın erkencisin, bir haftasonun var yatıp uyusan
Güzellik bu hafta kapışalımmı varmı cesaretin
İyi cozuttum toparlamak lazım ee seninde listeye ne dersin yenibilicenmi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?