Ayran detoxu yapsan iyi gelir diye dusunuyorumArtık sabredemiyorum ya 76 dan indim. Bir türlü 59.900 den aşağı inemedim. Şimdide 60.500 de takıldım. Yeteeeeeeerrrr artık diyesim geliyor
Öyle cancanim ama yoruldum artık ya. Ama pes etmicem 56 gelecek inşallah.Canım sen benim yol arkadaşımsın vazgeçmek yok o 56 bize gelecek
Vallahi bilmiyorum ya bi yapalım bakalım ben umutlu değilim kendimden. Belki iyi gelir.Hadi yapalımmm :)
Yapayım da detoksu. Ama normale dönsem tekrar kilo alıcam diye korkuyorumAyran detoxu yapsan iyi gelir diye dusunuyorum
En büyük başarı senin cnm :)
Pazar sabah kahvaltım
Mantar sote
şekersiz çay
öğlen
dışarıdaydım hiçbirşey yemedim
akşam
brokoli salatası
ara
süt
3 adet kuru incir
En korktugum pazar günüydü ama bozmadım
60 kere de ip atlama ekmek hiç yok gibi bir yudum yedim yazmadım
Cumartesi menüm,
Saat 9,30
1 kase çorba
Yarım Antep ekmeği (tırnaklı ekmek diyorlar o)
10 tane kadar küçük yeşil biber (abartmış mıyım ne)
Saat 12,30
1 kupa sade nescafe
Akşam yok
1 saat yürüyüş
20 dk egzersiz (bacak basen)
1,5 litre su
Senin menülerin her daim az canım ne zamandır dikkat ediyorsun bence sen bu tempoyla kesin 50 lileri görürsün
Normalde de bişey yemiyorum zaten kilo aldığım dönem çok dışarı çıkıyordum arkadaşlarla e hep fast food lar havada uçuşuyordu pastalar tatlılarcabası 2 haftada aldıydım nerdeyse
Hadi yapalımmm :)
Canlar 6 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum yoruldum ama birbirimize destek olursak biter bu kilolar yoksa bende gevşedim 10 gündürÖyle cancanim ama yoruldum artık ya. Ama pes etmicem 56 gelecek inşallah.
Vallahi bilmiyorum ya bi yapalım bakalım ben umutlu değilim kendimden. Belki iyi gelir.
Ben yiyordum bütün kış geceleri kek kurabiye browni yaptım yaptım :) Aslında haftada bir kendimizi ödüllendirsek gelmez kilolarda ortamız yok ki :) ben acaba 7 8 kiloyu kaç ayda veririm muhtemelen nisan bitene kadar kaç kilo olurum sence dikkat edersem
Günaydınn kızlar nasılsınız nasıl gidiyorr geçmişi bitirdim menüler genel anlamda iyi ufak tefek kaçamaklar dışında :)
Reglyim sancım var halim yok yorgunum uykusuzum dün hastanede geçti gece nerdyse kardeşim hasta bende gündüz fena değildim gece kötüleştim
Neyse moral bozmak yok yaz geliyor herşey devam :)
Cumartesi menüm,
Saat 9,30
1 kase çorba
Saat 12,30
1 kupa sade nescafe
Akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 litre su
Dikkat edersen max 1,5 ayda verirsin
Bende olcmek ıstıyorum tam olarak nereyı olcuyoruz bakım netten70.5 kg
Göbek: 98
Göğüs: 95
Bel: 83
Basen: 104
@NzLi canım yarışımız başladı.
Aynen yaz cuma farka bakıcaz birlikte
Benim kahvaltı eşim sayesinde sabotaja uğradı hava yağmurlu koşmaya da çıkamadım. Yani güne kötü başladım. Bankada işim var orya gitçem. Ama akşam ve ertesi günler dikkat edicem inşallah
Canim gecmis olsun onemli birsey yoktur insallah.
Kahvaltinin masallahi varda gerisi yokSen bilirsin isini
Yaw hıcbırsey yemıyorsun kııCumartesi menüm,
Saat 9,30
1 kase çorba
Saat 12,30
1 kupa sade nescafe
Akşam yok
1 saat yürüyüş
1,5 litre su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?