Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Gayet güzel cnm

Günaydınn kızlar nasılsınız nasıl gidiyorr geçmişi bitirdim menüler genel anlamda iyi ufak tefek kaçamaklar dışında :)

Reglyim sancım var halim yok yorgunum uykusuzum dün hastanede geçti gece nerdyse kardeşim hasta bende gündüz fena değildim gece kötüleştim

Neyse moral bozmak yok yaz geliyor herşey devam :)

Cumartesi menüm,

Saat 9,30
1 kase çorba
Yarım Antep ekmeği (tırnaklı ekmek diyorlar o)
10 tane kadar küçük yeşil biber (abartmış mıyım ne )

Saat 12,30
1 kupa sade nescafe

Akşam yok

1 saat yürüyüş
20 dk egzersiz (bacak basen)

1,5 litre su

Senin menülerin her daim az canım ne zamandır dikkat ediyorsun bence sen bu tempoyla kesin 50 lileri görürsün

Dünkü menüm,

Saat 10,00
2 dilim tam buğday ekmeği kızarmış
1 çk kadar labne
1 dilim beyaz peynir
1 çk kadar da çikolata yedim
Şekersiz çay

Saat 19,00
4 yk tavuklu pirinç pilavı
bol salata
2 bardak ayran

1,5 litre su

1 saat egzersiz karışık(hoplama-zıplama-zumba-basen-bel)
1,5 saat yürüyüş

Son düzenleme:
Senin menülerin her daim az canım ne zamandır dikkat ediyorsun bence sen bu tempoyla kesin 50 lileri görürsün

Normalde de bişey yemiyorum zaten kilo aldığım dönem çok dışarı çıkıyordum arkadaşlarla e hep fast food lar havada uçuşuyordu pastalar tatlılarcabası 2 haftada aldıydım nerdeyse

Normalde de bişey yemiyorum zaten kilo aldığım dönem çok dışarı çıkıyordum arkadaşlarla e hep fast food lar havada uçuşuyordu pastalar tatlılarcabası 2 haftada aldıydım nerdeyse

Ben yiyordum bütün kış geceleri kek kurabiye browni yaptım yaptım :) Aslında haftada bir kendimizi ödüllendirsek gelmez kilolarda ortamız yok ki :) ben acaba 7 8 kiloyu kaç ayda veririm muhtemelen nisan bitene kadar kaç kilo olurum sence dikkat edersem

Hadi yapalımmm :)

Öyle cancanim ama yoruldum artık ya. Ama pes etmicem 56 gelecek inşallah.

Vallahi bilmiyorum ya bi yapalım bakalım ben umutlu değilim kendimden. Belki iyi gelir.
Canlar 6 ocaktan beri sağlıklı besleniyorum yoruldum ama birbirimize destek olursak biter bu kilolar yoksa bende gevşedim 10 gündür

Dikkat edersen max 1,5 ayda verirsin

Canim gecmis olsun onemli birsey yoktur insallah.

Kahvaltinin masallahi varda gerisi yok Sen bilirsin isini

Bende olcmek ıstıyorum tam olarak nereyı olcuyoruz bakım netten

Canim gecmis olsun onemli birsey yoktur insallah.

Çok şükür cnm öenmli bişey değil kulağı iltihaplı ve şiş o yüzden bayağı ateşi var baş ağrısı mide bulantısı zayıfta biraz kendi hemen kötü oldu

Yaw hıcbırsey yemıyorsun kıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…