Ayıp ediyorsun tabiki katılabilirsin.Can bende katilabilirmiyim size yarin ilculerimi yazarim olurmu
3-5 çatal kaldı şuan zor bitiriyorum. Beni gayet doyuruyor vallaBende akşam yapmıştım brokolili yeşil soğanlı salata baştan doyurmuyor ama daha sonra hiç açlık hissi vermiyor onuda farkettim :)
3-5 çatal kaldı şuan zor bitiriyorum. Beni gayet doyuruyor valla
Çok şükür 36. Gündeyim hiç açlık çekmedim henüz.Yok canım ben doymuyorum valla daha benim midem küçülmedi sanırım :) bugün 6 cı gün ben aç gezdiğimi hissediyorum
Yanina ayran icince insan catlayack gibi oluo.bnde oyle oluyormÇok şükür 36. Gündeyim hiç açlık çekmedim henüz.
Çok şükür 36. Gündeyim hiç açlık çekmedim henüz.
Benim farkettiğim bişey var karbonhidrat tükettiğim gün çok çabuk acıkıyorum doymuyorum. Ondan tüketmemeye çalışıyorum(kek börek açma pizza makarna pilav haricinde sağlıklı karbonhidrat almaya çalışıyorum vücuda)Maşallah canım, bende çekmem inş birgün ilk zamanlarda da çekmedin açlık
Ben neden çekiyorum acaba
Benim farkettiğim bişey var karbonhidrat tükettiğim gün çok çabuk acıkıyorum doymuyorum. Ondan tüketmemeye çalışıyorum(kek börek açma pizza makarna pilav haricinde sağlıklı karbonhidrat almaya çalışıyorum vücuda)
Attm:)Esra yaa bana özel mesaj atsa olmuş mu ayarım bilmiyorum
Su içme alışkanlığım hiç yoktu artık içiyorum şimdiye kadar 5 6 bardak oldu limonlu ılık su
Sporum maalesef sadece ip atlama onuda az yapıyorum her yerim halen tutuk. Ama hiç yoktan iyidir
İnş canım 55 56 olsam yetecek bide listeye girsem daha azimli olurum
Cok erken yemıssınya bırde ondan
Benim farkettiğim bişey var karbonhidrat tükettiğim gün çok çabuk acıkıyorum doymuyorum. Ondan tüketmemeye çalışıyorum(kek börek açma pizza makarna pilav haricinde sağlıklı karbonhidrat almaya çalışıyorum vücuda)
Öğlen ve akşam yemeğinde ekmeği tamamen kestim akşam evde makarna yaptım yemedim bugün pilav vardı yemedim çokta sevmiyorum zaten ..Ama açlık hissediyorum devamlı 30 gün olsunda geçer belki bir alışkanlığı kazanmak için 40 gün gerekliymiş
Oglum uyudu ben spora
Alyansim parmagmdan cikio. Tek tasim parmagmda tur atio. Tuh yaaaa masrafa soktunuz beni zayiflatarak:)))
Eki Görüntüle 1973858 Su elimde sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?