Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pazar menum
Sabah
Haslanmıs patates ıkı dılım
Domates
Labne peynırı bır y.kasık
Ikı dılım peynır
Bır dılım ekmek
Ogle
Ikı kepce tarhana çorbası
Ikı kasık etli bamya yemgı
1 Bardak ayran
Bır dılım ekmek
Ara
Ikı tatlı kasıgı ırmık helvası
Aksam
Ikı kasık tarhana çorbası
Ikı kasık bamya
Bır kasık pırasa
Salata
bır bardak ayran
Bır dılım ekmek
2 lıtre su

Yani yediklerine dikkat edip bol su içip spor yaparsan daha erken bile olabilir :)

Su içme alışkanlığım hiç yoktu artık içiyorum şimdiye kadar 5 6 bardak oldu limonlu ılık su
Sporum maalesef sadece ip atlama onuda az yapıyorum her yerim halen tutuk. Ama hiç yoktan iyidir
İnş canım 55 56 olsam yetecek bide listeye girsem daha azimli olurum

Canım sporda bana dk lazım. Tutarsan sevinirim dünkğnü de yazamadım senin

Ekmek biraz fazla mı olmuş canım hem patates hem de çorba ile ekmek yememek daha uygun olur.

su diyette çok önemli bir yerde. Bende eskiden hiç içmezdim. diyetisyenim en az 3 lt önerdi. Hergün fix 3 .lt içerim işyerinde 750 ml lik şişem var onunla 4 şişe içiyorum hergün evdekiler ekstraya giriyor.

su diyette çok önemli bir yerde. Bende eskiden hiç içmezdim. diyetisyenim en az 3 lt önerdi. Hergün fix 3 .lt içerim işyerinde 750 ml lik şişem var onunla 4 şişe içiyorum hergün evdekiler ekstraya giriyor.

Çok çay içerdim suya çevirdim ama ılık içiyorum ben

Slm kızlar sabah tartildim tam da 82.5 yediğim için veriyorum sanırım kızlar iyi ki sizi dinledim yoksa zayiflama dan öldürecek misim kendimi
Yupyupyupyuppiii ozaman:)
Aferin arkadasima ya. Ye elbette. Onemli olan saglikli yemek.
Kuzenin nsl oldu canim biraz daha iyi mi

Can bende katilabilirmiyim size yarin ilculerimi yazarim olurmu

Menum sabah 3 dlm light etimek peynir dimates
Ogle 1 lahmacun salata ayran
Ara tarcinli turk kahvesi
Aksam sutle smoti yapip icicem boll bitki cayii
Spor 40 dk yurudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…