Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ewvet canım hergün yüz kere ip atlamak hedefim olacak mesela . az olsun öz olsun düzenli olsun
zaten çalışıorum eve git yemek yap ye saat 8 :)

Gizli şekeriniz mi var? Test edin…
Kilo fazlalığı veya obez olanlarlar ile aşağıdaki bir veya daha fazla diyabet risk faktörüne sahip, 45 yaş ve üzeri olanlar prediyabet olabileceğinden, checkup testleri yaptırmaları gerekir. Bu risk faktörleri:
• Fiziksel olarak inaktif bir yaşam sürüyorsanız,
• Ailenizde diyabetli bir ebeveyn veya kardeşiniz varsa,
• 4 kilo ve üzerinde bir bebek doğurmuşsanız,
• Gebelikte diyabet tanısı aldıysanız,
• Polikistik over sendromu yaşıyorsanız,
• Tansiyonunuz 140/90 mmHg üzerinde ise,
• Kalp-damar hastalığınız varsa,

Ben kendimin doktoru olucam bu gidişle zaten göbekte ise kilo genelde insülin direnci oluyor

Benim bir diyetisyene gitmem lazım geçen sene gittiğim hastane kapandı. İyi de kilo vermiştim. Şimdi başka bir diyetisyene gideyim. Vücut analizi yaptırmak istiyorum. Yağdan mı veriyorum kastan mı bilmiyorum. Yeni bir liste almalıyım. Yoksa gram gram vermezdim önceden. Metom yaşlandı galiba

Hatta diyetisyene eşimi de götürmek istiyorum. Ben diyet yaparken o da yemesin
Benim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek

Benim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek
böyle giderse kısa sürede zayıflar canım Benim eşimde öyle ya akşamları çayın yanına mutlaka birşeyler yer kızımın abur cuburları çikolatalar falan hep hüpletir. Dün gece saat 23,30 civarı mutfakta birşeyler hazırlıyor bide bana yiyecekmisin diyor. Kaçtım yanından gittim yatağıma miss gibi kitabımı okudum. ama karar verdim onuda diyete sokacağım

Kizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?

İyi aksamlar kızlar kusura bakmayın kilo bildiriminde bulunamadım misafirim vardı malesef yine70im 6lı rakamları göremem beni soğuttu biraz okadar spor üstüne diyet niye ilk ayda haftada 1buçuk gıdıyordu takılıp kaldım bu kiloda

Kizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?

Bence iyi bir tercih cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…