İyi değil kuzum yaa hala uyutuyorlar doktor hazırlıklı olun dedi allah evlatlarına bağışlasın.Yupyupyupyuppiii ozaman:)
Aferin arkadasima ya. Ye elbette. Onemli olan saglikli yemek.
Kuzenin nsl oldu canim biraz daha iyi mi
Bende hiç su içmezdim şimdi yanımdan şişemii eksik etmiyorum gerçekten çok fark ediyor canım
Spor konusuna gelince bende ilk başladığımda çok yapmazdım ama her gün sabah akşam 5 dk da olsa yapardım önemli olan düzen :)
Açlık hissettiğin zamanlarda su iç yoğurt ye salatalık ye dengeliyor :)
Ya da sağlıklı atıştırmalık tabiki çok yememek şartıyla fındık ceviz kayısı kuru üzüm vs
İyi değil kuzum yaa hala uyutuyorlar doktor hazırlıklı olun dedi allah evlatlarına bağışlasın.
ewvet canım hergün yüz kere ip atlamak hedefim olacak mesela . az olsun öz olsun düzenli olsun
zaten çalışıorum eve git yemek yap ye saat 8 :)
Ara öğün
şekersiz çay
2 adet hurma
kuru kayısı yedim birde
rabbim şifa versin cnmİyi değil kuzum yaa hala uyutuyorlar doktor hazırlıklı olun dedi allah evlatlarına bağışlasın.
aynen vallaTam bir pazartesibaslamadan yorulmak..
B bayandipali nm sabah alıntıladım yoğunluktan yazamadım
normalde lsiteye girişim 7 nisan ancak takım dolu olursa biraz bekleyebilirsin çünkü maksimum 15 kişi oluyor listede
Gayet güzel cnm
Benim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmisHatta diyetisyene eşimi de götürmek istiyorum. Ben diyet yaparken o da yemesin
Benim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek
Kizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?