- 7 Ekim 2013
- 1.955
- 2.190
- 133
- 35
sakatatların içinde en sağlıklısı (ben pek sevmem) kavurma yerine ızgara yapabilirsin mesela şişe takıp kavurması da gerçi çok az yağ ile yaparsan çok sorun olmaz 100 gram ciğer 150-160 kcal civarı pişirme şekline göre değişiyor canım...Kizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?
afiyetler olsun canım bende pek severim cigeriKizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?
kırılma noktası vardır canım soğutma kendini biraz farklılık mı yapsan acaba. detoks falan. Meto. alışmış olabilir aynı tür beslenmeyeİyi aksamlar kızlar kusura bakmayın kilo bildiriminde bulunamadım misafirim vardı malesef yine70im 6lı rakamları göremem beni soğuttu biraz okadar spor üstüne diyet niye ilk ayda haftada 1buçuk gıdıyordu takılıp kaldım bu kiloda
Öyle canım ya bende aynı. 60.500 den inemedim. Moralim bozuluyor.İyi aksamlar kızlar kusura bakmayın kilo bildiriminde bulunamadım misafirim vardı malesef yine70im 6lı rakamları göremem beni soğuttu biraz okadar spor üstüne diyet niye ilk ayda haftada 1buçuk gıdıyordu takılıp kaldım bu kiloda
hic sorma canım 2gün lahana detoksu yapayım dedim carpıntıdan ölüyordum bır daha hayatta yapmam bildiğin bir detoks varmıkırılma noktası vardır canım soğutma kendini biraz farklılık mı yapsan acaba. detoks falan. Meto. alışmış olabilir aynı tür beslenmeye
valahi bugün iki dilim kepek ekmeyı arasına tost yaptım yedim 35 gündür nerdeyse hıc ekmek ağzıma koymadım ne bulgur nepilav nede makarnaÖyle canım ya bende aynı. 60.500 den inemedim. Moralim bozuluyor.
canim sise takilacak gibi degil kiyma seklinde ama onuda adana gibi cop siste mi yapsam bak aklima geldi simdi yada kofte gibi yapsam mantikli sanirimsakatatların içinde en sağlıklısı (ben pek sevmem) kavurma yerine ızgara yapabilirsin mesela şişe takıp kavurması da gerçi çok az yağ ile yaparsan çok sorun olmaz 100 gram ciğer 150-160 kcal civarı pişirme şekline göre değişiyor canım...
Benim sebze detoksum var sabah öğle akşam 500 gr. pişmiş ya da çiğ sebze yeniyor yağsız. Çok acıkıyorsun ama onda @ayulduzz yapardı ayran detoksu tam tarifini ben bilmiyorum ama iyi geliyordu hem açta kalmıyorsun ondahic sorma canım 2gün lahana detoksu yapayım dedim carpıntıdan ölüyordum bır daha hayatta yapmam bildiğin bir detoks varmı
valahi bugün iki dilim kepek ekmeyı arasına tost yaptım yedim 35 gündür nerdeyse hıc ekmek ağzıma koymadım ne bulgur nepilav nede makarnaÖyle canım ya bende aynı. 60.500 den inemedim. Moralim bozuluyor.
bence ekmek yemelisin tam çavdar ya da tam buğday çünkü sağlıklı karbonhidrata da ihtiyacı var vücudun. Sadece sabahları yiyebilirsin.yaptığın tost gayet iyi içeriği de sağlıklı isevalahi bugün iki dilim kepek ekmeyı arasına tost yaptım yedim 35 gündür nerdeyse hıc ekmek ağzıma koymadım ne bulgur nepilav nede makarna
Bende çok çabuk acikiyorum. Bende demi insülin var acababende sanırım insülin direnci var zaten pko ve insülin direnci bağlantılı
Nette de araştrıdım kan şekerim birden tepki veriyormuş oda açlık hissi oluşturuyormuş
Fazla kilo gerçekten hastalık demek
Bende çok çabuk acikiyorum. Bende demi insülin var acaba
Bu şıklardan iki tanesi var bende. Olabilirmiyim. Bütün rahatsızlıkların mi olması gerekGizli şekeriniz mi var? Test edin…
Kilo fazlalığı veya obez olanlarlar ile aşağıdaki bir veya daha fazla diyabet risk faktörüne sahip, 45 yaş ve üzeri olanlar prediyabet olabileceğinden, checkup testleri yaptırmaları gerekir. Bu risk faktörleri:
• Fiziksel olarak inaktif bir yaşam sürüyorsanız,
• Ailenizde diyabetli bir ebeveyn veya kardeşiniz varsa,
• 4 kilo ve üzerinde bir bebek doğurmuşsanız,
• Gebelikte diyabet tanısı aldıysanız,
• Polikistik over sendromu yaşıyorsanız,
• Tansiyonunuz 140/90 mmHg üzerinde ise,
• Kalp-damar hastalığınız varsa,
Ben kendimin doktoru olucam bu gidişle zaten göbekte ise kilo genelde insülin direnci oluyor
Heryerinde var göbekte fazlaKilon göbektemi canım
etiketleme yı unuttum canım@20 KelebekÖnce biraz tereyağı sürdüm tosta sonra yumurta kırdım unun üstüne 3tane yeşil zeytini küçücük doğradım örgü peynir doğradım üstüne sonra bir dilim kepek ekmeyini koydum ters çevirdim onun üstünede obur parçayı elektirikli degıl benimkisi ocakta yapıyom
Ani acikma sdce insulin direncinden olmaz. Kan sekeri aniden yukselten gidalar yenildgnde de aniden kan sekeri dusecegnden aclik hissi olusur.uzun sure tok durulmaz.Kilon göbektemi canım
bence çok abartılı bişiy yok canım sadece tereyağı kararında ise sabahları kahvaltı için ideal.etiketleme yı unuttum canım@20 Kelebek
Amin canim.kolay bir durum degil kesinlkle. Allah sabir versin.İyi değil kuzum yaa hala uyutuyorlar doktor hazırlıklı olun dedi allah evlatlarına bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?