Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?
sakatatların içinde en sağlıklısı (ben pek sevmem) kavurma yerine ızgara yapabilirsin mesela şişe takıp kavurması da gerçi çok az yağ ile yaparsan çok sorun olmaz 100 gram ciğer 150-160 kcal civarı pişirme şekline göre değişiyor canım...

Kizlar size bisey danisicam
Az once esim aradi bu aksamda mangal yapicaklarmis. Bende diyorumki ciger kavurup gotureyim yaninada salata yapip nasil olur ciger nasil bir secim? canim cok cekiyor 2 gundur bilemedim baska tavsiyeniz varmi?
afiyetler olsun canım bende pek severim cigeri

kırılma noktası vardır canım soğutma kendini biraz farklılık mı yapsan acaba. detoks falan. Meto. alışmış olabilir aynı tür beslenmeye

Öyle canım ya bende aynı. 60.500 den inemedim. Moralim bozuluyor.

kırılma noktası vardır canım soğutma kendini biraz farklılık mı yapsan acaba. detoks falan. Meto. alışmış olabilir aynı tür beslenmeye
hic sorma canım 2gün lahana detoksu yapayım dedim carpıntıdan ölüyordum bır daha hayatta yapmam bildiğin bir detoks varmı

canim sise takilacak gibi degil kiyma seklinde ama onuda adana gibi cop siste mi yapsam bak aklima geldi simdi yada kofte gibi yapsam mantikli sanirim

hic sorma canım 2gün lahana detoksu yapayım dedim carpıntıdan ölüyordum bır daha hayatta yapmam bildiğin bir detoks varmı
Benim sebze detoksum var sabah öğle akşam 500 gr. pişmiş ya da çiğ sebze yeniyor yağsız. Çok acıkıyorsun ama onda @ayulduzz yapardı ayran detoksu tam tarifini ben bilmiyorum ama iyi geliyordu hem açta kalmıyorsun onda

valahi bugün iki dilim kepek ekmeyı arasına tost yaptım yedim 35 gündür nerdeyse hıc ekmek ağzıma koymadım ne bulgur nepilav nede makarna
bence ekmek yemelisin tam çavdar ya da tam buğday çünkü sağlıklı karbonhidrata da ihtiyacı var vücudun. Sadece sabahları yiyebilirsin.yaptığın tost gayet iyi içeriği de sağlıklı ise

Önce biraz tereyağı sürdüm tosta sonra yumurta kırdım unun üstüne 3tane yeşil zeytini küçücük doğradım örgü peynir doğradım üstüne sonra bir dilim kepek ekmeyini koydum ters çevirdim onun üstünede obur parçayı elektirikli degıl benimkisi ocakta yapıyom

Bu şıklardan iki tanesi var bende. Olabilirmiyim. Bütün rahatsızlıkların mi olması gerek

etiketleme yı unuttum canım@20 Kelebek

Kilon göbektemi canım
Ani acikma sdce insulin direncinden olmaz. Kan sekeri aniden yukselten gidalar yenildgnde de aniden kan sekeri dusecegnden aclik hissi olusur.uzun sure tok durulmaz.
Kan tahlili yapmadan insulin direncini bilemezsnz.ama en azndn icinize suphe dusmus bu i bisey.kan tahliliyle hemen soylerler ztn. Bnde de vardi. Ilac kullandm.doktor kontrolnde kullanilmadgnda karacigere cok zarari oluyor.zayiflamak icin kullanmasin kimse. Doktor nekdr oneriosa okdr kullanilsin.
Bir kan tahlili yaptir canim.

etiketleme yı unuttum canım@20 Kelebek
bence çok abartılı bişiy yok canım sadece tereyağı kararında ise sabahları kahvaltı için ideal.
Bende tam buğdaya yapıyorum. Hafta da bir ya da bazen 2 kez o gün başka ekmek yemiyorum. Beyaz peynir ve domates ile bazen yumurta ile çok nadir canım çekerse kornişon turşu ile işe paket yapıp getiriyorum.

Kizlar bnde sizn gibi hayatmdan ekmegi cikariodmki doktorm azarladi:).eger cikartacaksan ilerde de yemeyeceksen cikartalim dedi. Ayrica iyi kaliteli bir ekmek icerdigi bitkisel lif oraniyla vucuda yararlidir demisti. Ama mayasi ck i olmaliymis o kalitlei ekmegin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…