Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bunlar kısmen var kısmen Yok bilemedim. Yani tansiyon her zaman değil iki üç ayda bir çıkar 18'e çıkmışlığı da var 14-15'te ama az işte.
Küçük oğlum 4.350 gr normal doğdu.
Babam diyabet hastası
Şu son bir hafta hariç fulll yatan biriydim. Sıfır hareket.
Bilemedim iki sene önce insülin direnci çıkmıştı. Dr ilaçtan önce bi ay diyet yap bakalım seviye azalıyor mu ona göre ilaç vereyim dedi. Ben bi diyet yaptım 9 kg verdim tahlile baktı şok oldu. Eser kalmamış diye
Ama bu konuda chemistry_eng sonuna kadar katılıyorum. Kan şekerini birden yükseltince. Ardından acıkmak çabuk oluyo maalesef.

Benim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek
Birevibir aynısından bende de var. Ama sinir oluyorum. O başladı üç dört ay oluyo 110 kiloydu. Ama adam geceleri öyle böyle değil yaa sinir ediyo beni üç dört dilim kek veya kurabiye
Bi keresinde de ekmek almış gelmiş. Şaşırdım. Hayırdır istemedim ki hem beyaz ekmek almıyoruz eve unuttun mu. Dedim. Fırının önünden geçerken canı çekmiş almış mış gece 12.30 bir sıcak ekmeği tereyağla kahvaltılıkla bitirdi. Ama bu adam böyle yiyo yine de herkes ona zayıflamışsın oo çok iyi filan diyo bana kimse bişey demiyo. Moralim bozuluyor 97 kg oldu ama çok inceldi bu arada

benin esimde 105 kilo ama boyu uzun masallah 1.93 hic gostermiyo oda yiyo yiyebildigi kadar boyuna guveniyo uyuzz :)

benin esimde 105 kilo ama boyu uzun masallah 1.93 hic gostermiyo oda yiyo yiyebildigi kadar boyuna guveniyo uyuzz :)
Aynen benimki de uzun ama takmış verecem diyo. Ben de onun yanında kilolu gözükmemek için geçen ay başladım diyete

Hatta diyetisyene eşimi de götürmek istiyorum. Ben diyet yaparken o da yemesin

Benim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek
Adamın iştahı açıldı ben diyete başlayınca cipsli kolalı akşamlar geçiriyor

canım ben bimden alıyom

Kahvaltı 09.30
Pul biberli yoğurt 1 tane hurma
Adaçayı

12.30 sade türk kahvesi

14.15 pul biberli yoğurt
1 hurma

18.00 2 kepçe kuru fasülye cacık
1 buçuk dilim kepekli ekmek

Sabah:
8:15 ılık limonlu su
9:30 milkshake 210 ml

Öğle:
12:00 bi açık çay
13:50. 1tabak karışık salata(bütün yeşillikler)
2 kaşık yoğurt
Ara30 bi kase yoğurt 1 yaprak sarma

Akşam:
17:30 3-4 kaşık pırasa yemeği
18:55. Bi kase pulbiberli yoğurt

Su: 2 litre+ 2 kupa bitki çayı
Spor: yarım saat yürüyüş 15 dk egzersiz

valla herhalde et yicem cunku misafirleride var simdi insanlarin onunde cigeri masaya koymayim :)

valla herhalde et yicem cunku misafirleride var simdi insanlarin onunde cigeri masaya koymayim :)
Et ye canim yaninda salata miss
Merhaba, yazamadim bugun yogundu. 68.7 kilom. Bilgilerinize
harikaaa

Kahvaltı 09.30
Pul biberli yoğurt 1 tane hurma
Adaçayı

12.30 sade türk kahvesi

14.15 pul biberli yoğurt
1 hurma

18.00 2 kepçe kuru fasülye cacık
1 buçuk dilim kepekli ekmek
harika menuu yogurt hurma diyetimi yapiyosunn

menu mithiss de'neden pirasa 2 kasik sonucta asebze bir tabak yense cokmu oluyor canim yememelimiyiz

Sabah
Tam tahilli dilimin arasnda marul salatalik zeytin peynir

Ara
1hurma

Oglen
2kadinbudu
Salata
3kasik yogurt

Ara
Turk kahvesi
1gunkurusu

Aksam
3yemek kasigi bulgur pilavi
3yemek kasigi firinda turlu
Bol limonlu roka
1Kase cacik

Su
3Litre

Spor @kk_likadin
40Dk 4.6km yuruyus
15dk cardio yatay bisiklet 7km
3Dk squat hareketleri

harikaaa

menu mithiss de'neden pirasa 2 kasik sonucta asebze bir tabak yense cokmu oluyor canim yememelimiyiz
Yok bi zararı da bugün çok rahatsızım boğazım ağrıyo sabahtan beri midem bulanıyo bide hiç yiyesim yoktu zaten çocuklara anca yetti. Ondan yani :)

harikaaa

Diyet sürecinden sıkıldım 56 yı yakında görmek istiyorum canım o yüzden normalde akşam yemeği olarak yoğurt hurma yiyorum bugün tam tersi oldu

Bugünkü menüm sabahsaat6da 1bardak sütlü turk kahvesı
Saat 11de 1bardak la te
Saat12de1yumurta bir parca peynir 3tane yeşil zeytinle tost
Saat15.00te yeşil cay
Saat16da iki çatal yumurta 1parca ekmek 1parca peynir
Saat21.00kahve 2parca biter çikolata
2.buçuk su 40 dakika plates 30 dakika tüm vücut calıstırma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…