Bunlar kısmen var kısmen Yok bilemedim. Yani tansiyon her zaman değil iki üç ayda bir çıkar 18'e çıkmışlığı da var 14-15'te ama az işte.Gizli şekeriniz mi var? Test edin…
Kilo fazlalığı veya obez olanlarlar ile aşağıdaki bir veya daha fazla diyabet risk faktörüne sahip, 45 yaş ve üzeri olanlar prediyabet olabileceğinden, checkup testleri yaptırmaları gerekir. Bu risk faktörleri:
• Fiziksel olarak inaktif bir yaşam sürüyorsanız,
• Ailenizde diyabetli bir ebeveyn veya kardeşiniz varsa,
• 4 kilo ve üzerinde bir bebek doğurmuşsanız,
• Gebelikte diyabet tanısı aldıysanız,
• Polikistik over sendromu yaşıyorsanız,
• Tansiyonunuz 140/90 mmHg üzerinde ise,
• Kalp-damar hastalığınız varsa,
Ben kendimin doktoru olucam bu gidişle zaten göbekte ise kilo genelde insülin direnci oluyor
Birevibir aynısından bende de var. Ama sinir oluyorum. O başladı üç dört ay oluyo 110 kiloydu. Ama adam geceleri öyle böyle değil yaa sinir ediyo beni üç dört dilim kek veya kurabiyeBenim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek
benin esimde 105 kilo ama boyu uzun masallah 1.93 hic gostermiyo oda yiyo yiyebildigi kadar boyuna guveniyo uyuzz :)Bunlar kısmen var kısmen Yok bilemedim. Yani tansiyon her zaman değil iki üç ayda bir çıkar 18'e çıkmışlığı da var 14-15'te ama az işte.
Küçük oğlum 4.350 gr normal doğdu.
Babam diyabet hastası
Şu son bir hafta hariç fulll yatan biriydim. Sıfır hareket.
Bilemedim iki sene önce insülin direnci çıkmıştı. Dr ilaçtan önce bi ay diyet yap bakalım seviye azalıyor mu ona göre ilaç vereyim dedi. Ben bi diyet yaptım 9 kg verdim tahlile baktı şok oldu. Eser kalmamış diye
Ama bu konudachemistry_eng sonuna kadar katılıyorum. Kan şekerini birden yükseltince. Ardından acıkmak çabuk oluyo maalesef.
Birevibir aynısından bende de var. Ama sinir oluyorum. O başladı üç dört ay oluyo 110 kiloydu. Ama adam geceleri öyle böyle değil yaa sinir ediyo beni üç dört dilim kek veya kurabiye
Bi keresinde de ekmek almış gelmiş. Şaşırdım. Hayırdır istemedim ki hem beyaz ekmek almıyoruz eve unuttun mu. Dedim. Fırının önünden geçerken canı çekmiş almış mış gece 12.30 bir sıcak ekmeği tereyağla kahvaltılıkla bitirdi. Ama bu adam böyle yiyo yine de herkes ona zayıflamışsın oo çok iyi filan diyo bana kimse bişey demiyo. Moralim bozuluyor 97 kg oldu ama çok inceldi bu arada
Canım neden mangal yemiyorsunEki Görüntüle 1973920 kizlar boyle bir tabak hazirladim cigere hic yag tuz koymadim bolca baharat koydum yanimada yesil cay alicam
canim daha dun yedim ondan icim rahat etmediCanım neden mangal yemiyorsun
Zararlı da ben mi bilmiyorum ki.
Ama ben mangala zararsız olarak bakıyorum. Dün de ondan rahat yedim
Aynen benimki de uzun ama takmış verecem diyo. Ben de onun yanında kilolu gözükmemek için geçen ay başladım diyetebenin esimde 105 kilo ama boyu uzun masallah 1.93 hic gostermiyo oda yiyo yiyebildigi kadar boyuna guveniyo uyuzz :)
Hatta diyetisyene eşimi de götürmek istiyorum. Ben diyet yaparken o da yemesin
Adamın iştahı açıldı ben diyete başlayınca cipsli kolalı akşamlar geçiriyorBenim esimde acimasizca yiyor karsimda. Helede gece abur cuburlara dayaniyor hedefin kac kilo olmak diyorum hedefi zayiflamakmis
baya caba sarfediyor yiyerek
canım ben bimden alıyomKizlar bnde sizn gibi hayatmdan ekmegi cikariodmki doktorm azarladi:).eger cikartacaksan ilerde de yemeyeceksen cikartalim dedi. Ayrica iyi kaliteli bir ekmek icerdigi bitkisel lif oraniyla vucuda yararlidir demisti. Ama mayasi ck i olmaliymis o kalitlei ekmegin
karatay diyetinde et candır canım ben et yıyıyomEki Görüntüle 1973920 kizlar boyle bir tabak hazirladim cigere hic yag tuz koymadim bolca baharat koydum yanimada yesil cay alicam
Et ye canim yaninda salata missvalla herhalde et yicem cunku misafirleride var simdi insanlarin onunde cigeri masaya koymayim :)
harikaaaMerhaba, yazamadim bugun yogundu. 68.7 kilom. Bilgilerinize
harika menuu yogurt hurma diyetimi yapiyosunnKahvaltı 09.30
Pul biberli yoğurt 1 tane hurma
Adaçayı
12.30 sade türk kahvesi
14.15 pul biberli yoğurt
1 hurma
18.00 2 kepçe kuru fasülye cacık
1 buçuk dilim kepekli ekmek
menu mithiss de'neden pirasa 2 kasik sonucta asebze bir tabak yense cokmu oluyor canim yememelimiyizSabah:
8:15 ılık limonlu su
9:30 milkshake 210 ml
Öğle:
12:00 bi açık çay
13:50. 1tabak karışık salata(bütün yeşillikler)
2 kaşık yoğurt
Ara30 bi kase yoğurt 1 yaprak sarma
Akşam:
17:30 3-4 kaşık pırasa yemeği
18:55. Bi kase pulbiberli yoğurt
Su: 2 litre+ 2 kupa bitki çayı
Spor: yarım saat yürüyüş 15 dk egzersiz
Yok bi zararı da bugün çok rahatsızım boğazım ağrıyo sabahtan beri midem bulanıyo bide hiç yiyesim yoktu zaten çocuklara anca yetti. Ondan yani :)Et ye canim yaninda salata miss
harikaaa
harika menuu yogurt hurma diyetimi yapiyosunn
menu mithiss de'neden pirasa 2 kasik sonucta asebze bir tabak yense cokmu oluyor canim yememelimiyiz
Diyet sürecinden sıkıldım 56 yı yakında görmek istiyorum canım o yüzden normalde akşam yemeği olarak yoğurt hurma yiyorum bugün tam tersi olduEt ye canim yaninda salata miss
harikaaa
harika menuu yogurt hurma diyetimi yapiyosunn
menu mithiss de'neden pirasa 2 kasik sonucta asebze bir tabak yense cokmu oluyor canim yememelimiyiz
Anterior senmısın anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?