Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Sahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran

Günaydın kızlar
Menüm.
Sabah

Bir dilim tam buğday
İki dilim beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin

Ara.
Türk kahvesi

Öğle
4 yk bakla yemeği
Yanına yoğurt
1 portakal

Ara
Nescafe sade

Akşam
Fırında tavuk but 1 adet
Haşlanmış biberden turşu iki üç biberden

Ara
Tarçınlı yoğurt
3 lt su

Spor
50 dk yürüyüş

aKŞAM YEMEĞİM
Bir kepçe çorba
3 adet köfte
1 bardak ayran

Ara öğün
2 adet kuru incir

150 ip atlama yaklaşık 10 dk sürüyor ama çok yoruluyorum birde anlamadım popomla göbeğim acıyor kızlar normalmi?

Sahur menüm
1,5 dilim ekmek
peynirli yumurta azdı
1 domates
1 kuru incir

Reglimde bitti inş artık tatlı isteğim falan daha çok azalır

Kızlar. Sahurda çok abarttım acıkmıyim diye şimdi de pişmanım yaa

Bende normalde hep bir dilim ekmek yerdim sabahları bu sefer 1,5 dilim yedim sanırım tüm gün aç olacağımız için normalden biraz fazla, yedik bence ramazanada ön hazırlık olacak kafana takma :)

Kizlarrr bennn bosa diyet yapiyomm sabah tartildim 1.2 kio fazlayimmm n3 buuu yaaa
Bosa kurekk benimkiiii

Kızlar gunaydin
Sabah
1 bardak limonlu su
Azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates yedim
Ara
1 tane salatalık yicem
Öğle ne yemek var bilmiyorum o zaman yazarım
Kızlar ayrıca ayın 24 de regl olmam lazım da hala olmadım vücudum bi şiş anlatamam patlamak uzereyim resmen

Reglimin ilk gününde (bugün)
-eksi görmenin hazzı ile bir paket çikolata yemenin hazzı arasındaki fark= anlık değil tüm güne yayılan mutluluk.
Canım tatlı istedi kahvaltı da bir kuru kayısı yedim yatıştırdı.

Ben daha olmadım canım vücudum patlayacak gibi resmen

Ine ilac yaparmi acaba odemnm

Ben tüp bebek tedavisi göreli nerdeyse 3 ay olacak önceden 1 haftada hemen kilo verirdim bu sefer bende veremiyorum sanki bilmiyorum etkisi var mı acaba araştırıyorum nette limonlu ılık su en iyi çözüm yazmışlar dene istersen

Günaydın
Dünden beridir giremiyorum nete. Sorun var sanırım hatta.
Dün menümu çok zor gönderdim 20 defa falan gitmedi. Ama biraz önce baktım gelmiş. sahgull ondan giremedim. Bakalım bu mesaj gelecekmi

@Furha63 yol arkadaşım nasılsın nasıl gidiyor diyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…