- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Bnde de oynamadi 2 3 haftadir. Bu hafta psikolojik olarakta ck istekliym.ck pozitifim. Ve aksam 15dk da yemek yiyip salona iniyorm. Komsularda geliyor. Bir bakiyorm 70dk olmus. Spor bana i geliyor onu anladm. Diyet bitsede. Haftanin 2 3 gunu spor cikmicak hayatmdan.oturdgm yerden tasinirsam bilemem tabi:))Bende bu hafta kaçamaksız götürmeye çalışıyorum ve dediğin gibi benim kilom bu galiba gram oynamıyor ) =
Benim sahur menüm
2 yumurta haşlama
Biraz peynir
5 tane zeytin
Domates
Birazda yogurt yedim
Bolda su içtim
Squatin cesitleri varmis. Ziplamalisi fln var. Ayse tolgadan ogrendm.ust uste yapinca onlari. Suan afedersin ama yururken kalcalarim sizlio:)Ay o squat hareketini ilk kez yaptığımda 2gün bacaklarm felaket ağırmıştı dedim bu neeey :)
Şimdi alıştı sanırm 50 tane ypsam acımıyor.
Senin kizin var cikolata niyetineBen gazlı içecek içemezdim o zaman da şekerli geliyordu ama şuan herşeyden koptum çikolata bile canım istemiyor
Kızlar biliyorsun çalışma saatlerimiz uzun olmasından dolayı spor yapamıyorum ondan kilo vermem zorlaşıyor bende düşündüm ekliptik bisiklet almaya karar verdim kullandığınız ve onereceginiz var mi
Valla kızlar ben beyin olarak uzaklaşamadım onlardan. Daha rahat yiyebileyim diye zayıflıyorum sanki :)))Ben gazlı içecek içemezdim o zaman da şekerli geliyordu ama şuan herşeyden koptum çikolata bile canım istemiyor
Ödem icin cay gordm. Instagram kullanmiyorm ama diyet sayfalari oraya yonlendirio.bnde bakiyorm. Fit__gunluk__ die bir sayfadan gordum.
1Kirmizi elma
1sap tarcin
Elmalar kupkup dogranir. Uzerine 1 sap tarcin.8 su bardagi su eklenir. 10 12dk kaynatilir. Tumgun ilik veya soguk yatana kdr icilir. Iceceginiz su haric bu.yani normal suyunuzuda iceceksnz
Bilirim o sızıyı çok fena insan yerinden kalkmak istemiyor.Squatin cesitleri varmis. Ziplamalisi fln var. Ayse tolgadan ogrendm.ust uste yapinca onlari. Suan afedersin ama yururken kalcalarim sizlio:)
Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn glibaher aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))
Süper canım spor hep gerekli vücut zinde oluyor spor yapıncaBnde de oynamadi 2 3 haftadir. Bu hafta psikolojik olarakta ck istekliym.ck pozitifim. Ve aksam 15dk da yemek yiyip salona iniyorm. Komsularda geliyor. Bir bakiyorm 70dk olmus. Spor bana i geliyor onu anladm. Diyet bitsede. Haftanin 2 3 gunu spor cikmicak hayatmdan.oturdgm yerden tasinirsam bilemem tabi:))
Benim düşüncem tamam kilo verdik nasıl koruyacağız vermeyi öğrendikte korumak zor gibiValla kızlar ben beyin olarak uzaklaşamadım onlardan. Daha rahat yiyebileyim diye zayıflıyorum sanki :)))
Tatlıyı çok seviyorum sabah öğle akşam yesem sıkılmam. Ama işte geri dönüşü kötü oluyor
aynen cnm bende üzülüyorum ama napalım çıkıyor illakiKaptanım ben çok üzülüyorum böyle durumlarda takım çabalıyor biri bildirim yapmıyor 1. Olamıyoruz
aşkısı akşamİftarda ne yapsam inşallah saldırmam
Ben zaten hep Ramazan da alıyom bi sene uğraşıyom vermeye.
Geçen sene bi ayda 6 kg almıştım ondan önceki sene de 5
güzel cnm abartı bişey yokSahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran
Benim düşüncem tamam kilo verdik nasıl koruyacağız vermeyi öğrendikte korumak zor gibi
Saleykum
Benım telfonda sorun var
Gıremıyorum Nete esımden yazıyorum kusura bakmayın kızlarsahgull
Telefonumu tekrardan garantıye gönderecem bozuk
Artık esımden gırebildigim kadar
Selametle arkadaslar
Ben kolayı taa lise yıllarında azalttığım için hatta nerdeyse içmediğim içinn çok aramıyorum öyle ara ara belki çok canımm çekerse içiyorum Allahtan :)
Bende bugün öğlen menüsü yokkızlar şükür ki hiç zorlanmadım bugün sanırım beş altı gündür az yemenın verdiği yarar :)
İnş akşamada tavuk var çok yemem :) Bende çalıştığım için spor yapmaya vakit yok hiç yapmamaktansa ip atlıyorum bisiklet hiç düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?