Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bende bu hafta kaçamaksız götürmeye çalışıyorum ve dediğin gibi benim kilom bu galiba gram oynamıyor ) =
Bnde de oynamadi 2 3 haftadir. Bu hafta psikolojik olarakta ck istekliym.ck pozitifim. Ve aksam 15dk da yemek yiyip salona iniyorm. Komsularda geliyor. Bir bakiyorm 70dk olmus. Spor bana i geliyor onu anladm. Diyet bitsede. Haftanin 2 3 gunu spor cikmicak hayatmdan.oturdgm yerden tasinirsam bilemem tabi:))

Ay o squat hareketini ilk kez yaptığımda 2gün bacaklarm felaket ağırmıştı dedim bu neeey :)
Şimdi alıştı sanırm 50 tane ypsam acımıyor.
Squatin cesitleri varmis. Ziplamalisi fln var. Ayse tolgadan ogrendm.ust uste yapinca onlari. Suan afedersin ama yururken kalcalarim sizlio:)

Kızlar biliyorsun çalışma saatlerimiz uzun olmasından dolayı spor yapamıyorum ondan kilo vermem zorlaşıyor bende düşündüm ekliptik bisiklet almaya karar verdim kullandığınız ve onereceginiz var mi

Ben altisin kullanıyorum hem kaç kalori yaktığını gösteriyor kaç km yaptığını gösteriyor dksı yazıyor ve nabız ölçüyor sıfırı media markta falan 600-650 civarı hepsiburadada bir ara 450ye düşmüştü ben letgo takip edip temiz ik,nci el aldım gayet uyguna aldım ve hiç kullanılmamıştı

Ben gazlı içecek içemezdim o zaman da şekerli geliyordu ama şuan herşeyden koptum çikolata bile canım istemiyor
Valla kızlar ben beyin olarak uzaklaşamadım onlardan. Daha rahat yiyebileyim diye zayıflıyorum sanki :)))
Tatlıyı çok seviyorum sabah öğle akşam yesem sıkılmam. Ama işte geri dönüşü kötü oluyor

Denemek gerek basitmiş

Squatin cesitleri varmis. Ziplamalisi fln var. Ayse tolgadan ogrendm.ust uste yapinca onlari. Suan afedersin ama yururken kalcalarim sizlio:)
Bilirim o sızıyı çok fena insan yerinden kalkmak istemiyor.
Ama squat iyi bi egzersiz büyük kasları çalıştırarak yağ yakımını hızlandırıyor.

Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn gliba her aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))

Ben kolayı taa lise yıllarında azalttığım için hatta nerdeyse içmediğim içinn çok aramıyorum öyle ara ara belki çok canımm çekerse içiyorum Allahtan :)

Dünkü menüm,

Saat 9,30
1 kase nestle nesfit meyveli

Saat 13,00
Yarım tost
1 bardak şekersiz çay

Saat 14.00
1 kupa sade nescafe

Saat 19,30
2 parça fırında tavuk
1 dilim ekmek
2 bardak ayran

1,5 litre su

1 saat yürüyüş

Süper canım spor hep gerekli vücut zinde oluyor spor yapınca

Benim düşüncem tamam kilo verdik nasıl koruyacağız vermeyi öğrendikte korumak zor gibi

Kaptanım ben çok üzülüyorum böyle durumlarda takım çabalıyor biri bildirim yapmıyor 1. Olamıyoruz
aynen cnm bende üzülüyorum ama napalım çıkıyor illaki
İftarda ne yapsam inşallah saldırmam
Ben zaten hep Ramazan da alıyom bi sene uğraşıyom vermeye.
Geçen sene bi ayda 6 kg almıştım ondan önceki sene de 5
aşkısı akşam
bol salata
yoğurt
1 kepçe çorba
yanınada ya et yada sebze yemeği gayet doyurucu
Sahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran
güzel cnm abartı bişey yok

Benim düşüncem tamam kilo verdik nasıl koruyacağız vermeyi öğrendikte korumak zor gibi

Herşeyi yiyeceksin ama kararında yiyeceksin ara ara da 2-3 günlük diyet yapacaksın ki koruyasın :)

Mesela ben ilk 1 sene kilo almadım sonra ki aldığım abartı yediğimden oldu doğru ben şey yapıyordum her cuma tartılmaya devam ediyordum örneğin kilo almışım bir kaç gün dikkat ediyordum ya da 1 hafta sonra verince tekrar yiyordum :) en fazla 2-3 kg alıyorsun oturtunca bu şekilde düzeni

Saleykum
Benım telfonda sorun var
Gıremıyorum Nete esımden yazıyorum kusura bakmayın kızlar sahgull
Telefonumu tekrardan garantıye gönderecem bozuk
Artık esımden gırebildigim kadar
Selametle arkadaslar

Bende bugün öğlen menüsü yokkızlar şükür ki hiç zorlanmadım bugün sanırım beş altı gündür az yemenın verdiği yarar :)
İnş akşamada tavuk var çok yemem :) Bende çalıştığım için spor yapmaya vakit yok hiç yapmamaktansa ip atlıyorum bisiklet hiç düşünmedim

Ben kolayı taa lise yıllarında azalttığım için hatta nerdeyse içmediğim içinn çok aramıyorum öyle ara ara belki çok canımm çekerse içiyorum Allahtan :)

Bende hiç sevmiyorum kola imış, meyvu suyuymuş ev yapımı limonata içerim dışarda çok canım isterse :)

İp en güzeli cnm sakın bırakma inş bende başlarım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…