Bana çok tatlı geldi içemedim canımÖdem icin cay gordm. Instagram kullanmiyorm ama diyet sayfalari oraya yonlendirio.bnde bakiyorm. Fit__gunluk__ die bir sayfadan gordum.
1Kirmizi elma
1sap tarcin
Elmalar kupkup dogranir. Uzerine 1 sap tarcin.8 su bardagi su eklenir. 10 12dk kaynatilir. Tumgun ilik veya soguk yatana kdr icilir. Iceceginiz su haric bu.yani normal suyunuzuda iceceksnz
Hic denemedm canim. Eskiden yesil elma yemezdm.smdi yesil elma dha guzel gelio.kirmizi elma tatli glio:)Bana çok tatlı geldi içemedim canım
Bence gayet normal yemişsin fazla değil. Akşam yemeğinin üzerinden çok geçmediği için şiş hissetmişsndr kendini ondan rahatsz oldun.Sahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran
Canım menülerine baktımKizlarrr bennn bosa diyet yapiyomm sabah tartildim 1.2 kio fazlayimmm n3 buuu yaaa
Bosa kurekk benimkiiii
bence abartıgın kadar çok degil canım gayet kararındaSahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran
Sabah
Aksamdan koyrgm 1bardak cevizli su
2kasik yulaf kepeginden sutle pisirdim icine 2hurma 1ceviz attm
Oglen
Tarhana yada kiymali patates oturtma tercih edecktm.
Yarim porsiyon kiymali patates oturtmasi firinda
Salata
3Kasik yogurt
Ara
Turk kahvesi
3 4 adet gun kurusu
Aksam
3Yemek kasigi barbunya
Limonlu roka
Su
3Litre
Spor
40Dk 4 5km yuruyus kosu bandi
20Dk cardio yatay bisiklet 9.4km
10Dk cardio eliptik 1km
Menum
Sabah
1 şu bardağı süt
Yarım muz
Öğlen
1 şu bardağı kadar yoğurt
1 patates
Yarım grissini
Ara
1 grissini
Aksam
1 bardak kadar yoğurt
1 patates
Domates salatalık az
Siyah çay
1 kupa soğan suyu
1 kupa yeşil çay
1 şişe maden suyu
Yatarken yoğurt kürü @Gencanne68
1.5 litre su 2.5 yaparım :)
Spor daha yapmadım yapınca yazarım
kizlar menum
sabah musli
ara kahve
ogle dun yiyemedigim ciger salata 1 bardak ayran
ara kahve 2 hurma yesil cay
aksam 3 yk karnabahar yemegi 2 yk yogurt 1 kepce corba
su 2.5 lt icmisimdir en az
spor
leslie 1 mille 15 dk
leslie 3 mille ×2 1 bucuk saat
20 dk karin egzersizi @Kkli_kadin
Toplam 2 saat 5 dk
Menum sabah 2 dlm ekmk yumurtavpeynir salata
Ara 1 portakal
Ogle aksam birlesik 1 dlm ekmk tavuk cigeri bolca salata
Ara 1 portakal 2 yulafli buskuvi
Sanirim bnmde yeme duzenim baya oturmus.sporsuz gram oynatamiyorm:) bu hfta iyi yukleniyorm kendime. Ayse tolgadan ogrendgm squat hareketleriyle kalcam hala aciyor. Umarm 68li rakamlara gelirm.Canım menülerine baktım
Bu hafta
Simit
Baklava
Kısır
Bolca portakal gördüm.
Benim metabolizmam 1 haftada ancak 1günlük kaçamağı tolare edebiliyor. Eğer ben hergün kaçamak yaparsam o hafta kilo zor gidiyor.
Bi gün 2 portakal yemişsin ekmek de var öğünlerinde.
Bi de eğer regl filan yakınsa o şişlik de eklenmiştir
Benim menüm
Sabah
2 yumurta
Peynir
6 tane zeytin
Domates
Öğlen
1 tabak nohut yemegi
1 çay bardagi kuruyemiş
Aksam
1 kepçe sulu köfte
3 kasik mantar sote
1 küçük karnabahar
3 tane yaprak sarma
Kizlar aksam kv dedeydim su böregi, pilav, tatli felan da vardi hiç almadim onlardan.
Su 2 litre bitti dahada olur.
Spor birazdan yapacam yazarim
Damak tadımız değişti tamamen inşallah böyle giderHic denemedm canim. Eskiden yesil elma yemezdm.smdi yesil elma dha guzel gelio.kirmizi elma tatli glio:)
Cardio yapiyorm artk aletlerde. Fatburn fln biraktm. Kosu bandinda programla kosamiyorm.cnku ck hizli tempoya bazen yetisemiyorm. Tansiyonum fln dusuyor.Menüler güzel kızlar
İyi akşamlar kızlar
Ben de menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
2kk peynir
5 zeytin
1 domates
Akşam
Haşlanmış tavuk
1 kase yoğurt
Su 2 lt
Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn glibaDamak tadımız değişti tamamen inşallah böyle gider
Sabah
2 haslanmis yumurta
Sutlu turk kahvesi
Ara
Yulaf kepegi yumurta chia kakao ve sut ile muffin
Diet sprite
Ogle
Mozerella 100gr
3 zeytin
1 elma
Aksam
1 dolu tabak firinda kofte sebzeli
Sekersiz cay
Su 2lt
Günaydın kızlar
Menüm.
Sabah
Bir dilim tam buğday
İki dilim beyaz peynir
5 adet yeşil zeytin
Ara.
Türk kahvesi
Öğle
4 yk bakla yemeği
Yanına yoğurt
1 portakal
Ara
Nescafe sade
Akşam
Fırında tavuk but 1 adet
Haşlanmış biberden turşu iki üç biberden
Ara
Tarçınlı yoğurt
3 lt su
Spor
50 dk yürüyüş
aKŞAM YEMEĞİM
Bir kepçe çorba
3 adet köfte
1 bardak ayran
Ara öğün
2 adet kuru incir
150 ip atlama yaklaşık 10 dk sürüyor ama çok yoruluyorum birde anlamadım popomla göbeğim acıyor kızlar normalmi?
Sahur menüm
1,5 dilim ekmek
peynirli yumurta azdı
1 domates
1 kuru incir
Reglimde bitti inş artık tatlı isteğim falan daha çok azalır
Bende bu hafta kaçamaksız götürmeye çalışıyorum ve dediğin gibi benim kilom bu galiba gram oynamıyor ) =Sanirim bnmde yeme duzenim baya oturmus.sporsuz gram oynatamiyorm:) bu hfta iyi yukleniyorm kendime. Ayse tolgadan ogrendgm squat hareketleriyle kalcam hala aciyor. Umarm 68li rakamlara gelirm.
Cuma sabah uyanir uyanmaz tartiliyorm.aslnda cumartesi sabahi nama daha uygn. Ama olsn.kural kuraldir:) cuma kotude osla sonuc bildiriyorm
Ben gazlı içecek içemezdim o zaman da şekerli geliyordu ama şuan herşeyden koptum çikolata bile canım istemiyorAynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn glibaher aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))
Kızlar gunaydin
Sabah
1 bardak limonlu su
Azıcık peynir
1 haşlanmış yumurta
1 dilim tam buğday ekmeği
Domates yedim
Ara
1 tane salatalık yicem
Öğle ne yemek var bilmiyorum o zaman yazarım
Kızlar ayrıca ayın 24 de regl olmam lazım da hala olmadım vücudum bi şiş anlatamam patlamak uzereyim resmen
Ay o squat hareketini ilk kez yaptığımda 2gün bacaklarm felaket ağırmıştı dedim bu neeey :)Sanirim bnmde yeme duzenim baya oturmus.sporsuz gram oynatamiyorm:) bu hfta iyi yukleniyorm kendime. Ayse tolgadan ogrendgm squat hareketleriyle kalcam hala aciyor. Umarm 68li rakamlara gelirm.
Cuma sabah uyanir uyanmaz tartiliyorm.aslnda cumartesi sabahi nama daha uygn. Ama olsn.kural kuraldir:) cuma kotude osla sonuc bildiriyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?