Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kızlar biliyorsun çalışma saatlerimiz uzun olmasından dolayı spor yapamıyorum ondan kilo vermem zorlaşıyor bende düşündüm ekliptik bisiklet almaya karar verdim kullandığınız ve onereceginiz var mi

Ödem icin cay gordm. Instagram kullanmiyorm ama diyet sayfalari oraya yonlendirio.bnde bakiyorm. Fit__gunluk__ die bir sayfadan gordum.
1Kirmizi elma
1sap tarcin
Elmalar kupkup dogranir. Uzerine 1 sap tarcin.8 su bardagi su eklenir. 10 12dk kaynatilir. Tumgun ilik veya soguk yatana kdr icilir. Iceceginiz su haric bu.yani normal suyunuzuda iceceksnz

Bana çok tatlı geldi içemedim canım

Sahur menüm maydanoz dereotu yeşil soğanla omlet yaptım bi kase yoğurt çorbası iki çatal peynir bir dilim tam buğday ekmeği bi bardak ayran
Bence gayet normal yemişsin fazla değil. Akşam yemeğinin üzerinden çok geçmediği için şiş hissetmişsndr kendini ondan rahatsz oldun.
Ben gece yemedim akşam yediğimle tutuyorum bakalım akşama ne olacak:)

Kizlarrr bennn bosa diyet yapiyomm sabah tartildim 1.2 kio fazlayimmm n3 buuu yaaa
Bosa kurekk benimkiiii
Canım menülerine baktım
Bu hafta
Simit
Baklava
Kısır
Bolca portakal gördüm.
Benim metabolizmam 1 haftada ancak 1günlük kaçamağı tolare edebiliyor. Eğer ben hergün kaçamak yaparsam o hafta kilo zor gidiyor.
Bi gün 2 portakal yemişsin ekmek de var öğünlerinde.
Bi de eğer regl filan yakınsa o şişlik de eklenmiştir

Menum sabah 2 dlm ekmk yumurtavpeynir salata
Ara 1 portakal
Ogle aksam birlesik 1 dlm ekmk tavuk cigeri bolca salata
Ara 1 portakal 2 yulafli buskuvi

Menüler güzel kızlar

Sanirim bnmde yeme duzenim baya oturmus.sporsuz gram oynatamiyorm:) bu hfta iyi yukleniyorm kendime. Ayse tolgadan ogrendgm squat hareketleriyle kalcam hala aciyor. Umarm 68li rakamlara gelirm.
Cuma sabah uyanir uyanmaz tartiliyorm.aslnda cumartesi sabahi nama daha uygn. Ama olsn.kural kuraldir:) cuma kotude osla sonuc bildiriyorm

Su 2 litre bitti dahada olur.
Spor birazdan yapacam yazarim

Fena değil cnm akşam fazla gibi geldi sadece

Damak tadımız değişti tamamen inşallah böyle gider
Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn gliba her aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))

Sabah
2 haslanmis yumurta
Sutlu turk kahvesi

Ara
Yulaf kepegi yumurta chia kakao ve sut ile muffin
Diet sprite

Ogle
Mozerella 100gr
3 zeytin

1 elma

Aksam
1 dolu tabak firinda kofte sebzeli

Sekersiz cay

Su 2lt

Gayet güzel kızlar

Bende bu hafta kaçamaksız götürmeye çalışıyorum ve dediğin gibi benim kilom bu galiba gram oynamıyor ) =

Aynen. Gecn gun kolanin tadina baktm.ayy ddm nekdr sekerli nsl iciosnz:)) esimde diyorki eski gunlerimizi unuttn gliba her aksam yemegnde ice tea ve kola olurdu.smdi ayran:))
Ben gazlı içecek içemezdim o zaman da şekerli geliyordu ama şuan herşeyden koptum çikolata bile canım istemiyor

Günün güzel başlamış cnm

Ay o squat hareketini ilk kez yaptığımda 2gün bacaklarm felaket ağırmıştı dedim bu neeey :)
Şimdi alıştı sanırm 50 tane ypsam acımıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…