Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Eskiden abur cubur veya sağlıksız bisey yediyimizde okadar hosumuza gıderdıkı yedikce yiyesimiz geliyordu şimdi bakıyom da yedikten sonra bırak zevk almayı vic dan azabı cakiyoz resmen
Evet en çok da grup adına vicdan azabı oluyor çünkü çok çabalayan insanlar var bnm yüzümden takımın geri kalması fikri acayip etkiliyor beni. :)

Evet en çok da grup adına vicdan azabı oluyor çünkü çok çabalayan insanlar var bnm yüzümden takımın geri kalması fikri acayip etkiliyor beni. :)
Bende aynı böyle düşünüyorum ve bütün gün hatta hafta vicdan yapıyorum. Şimdi onu yemeseydim daha eksideydim felan diye.

Kızlar şimdi sahur yaptım Allah kabul ederse biraz fazla yedim sanki ama
1 dilim ekmek
4 kepekli grissini
1 kaşık yogrt
Yarım kk peynir
6 zeytin
2 salatalık
1 bardak süt
1 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 litre de şu içerim simdi yarın iş var bu saat oldu ayaktayim

ne kadaf cok artisin canim ramazandada oyle olmayalim yaa hele bide bizim burda iftar 11 de yemek yiyip uyuyoruz hic vaktimiz olmuyo sahura bile ac olmuyoruz

1.3 kg artıdayım bugün ve yarın da oruçluyum inşallah. Bugün yürüyüşle ter atayım biraz. Diğer egzersizleri yapamıyorum önceki gün katın kasım zedelenmiş gülemiyorum bile bide bi öksürük hapşırık tuttu dünden beri sormayın karnım felaket acıyo

Benim sıkıntım zaten Ramazan'da geçen sene ramazanda 6 kilo almıştım. Ondan önceki sene 5 nooluyo bu Ramazan'da anlamıyorum. Millet zayıflar ben alıyorum oruç tutunca.

Bu sabah sabittim.okdr ugrasa olmadiysa daha da olmaz sanirim.kaptanim hedefi tamamladm mi ben. Ztn free listesndym

Akşam yemeğim
3 parça tavuk (organik köy tavuğu)
2 tane patates dilimi (hiçbiri kızartma değildi buğulama )

Ara öğün
Şekersiz çay
1 küçük kare sütlü çikolata (yerken gram zevk almadım hatta vicdan azabı çektim)

Sahurda
Yarım dilim ekmek
1 parça buğulama tavuk
4 zeytin
peynir
1 kupa bardakla süt acıkmamak için içtim

Sporum her zamanki gibi çok zayıf 50 tane ip atladım evde değildim annemdeki menüm :) Annemde genelde çok yerdim ne varsa getirir önüme çikolatayı verecekti paketi almadım yurtdışından gelmiş diye ben yiyeyim istiyor :) akşamdan beri sürekli geri çeviriyorum annemde kızım pişi var helva var kızım şu patatesleri bitir sahurda, kızım al şu çikolata paketini :) Hakkı ödenmez bir annem var

Ben takımda değilim ona rağmen söz vermiş gibi hissediyorum kendimi sizlere 7 nisan da kısmetse listedeyim

Günaydın kızlar
Menüm,
Sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
2 dilim beyaz peynir
2 yeşil zeytin

Ara : 1 adet kuru kayısı

Öğle:
Sebzeli sulu köftenin minik minik köftelerinden 6 adet (sebzelerini ve suyunu almadım)
1 kase pul biberli cacık
1 adet elma

Ara: 1 adet kuru kayısı

Akşam
Yağsız yaptığım ıspanak kavurması üzeri yoğurtlu

Su 3 LT

Spor OnDeryaa
20 dk zıplama
15 dk bacak hareketleri.

Merhaba canlar bugunku menum;

Sabah bir dilim ekmek rendelenmis havuc tere roka maydonoz peynir

Oglen; izgara kofte yarim dilim ekmek ayran

Ara; 5tane hurma yedim cok kacirdim biliyorummm

Aksam; haslanmis brokoli

2lt su turk kahvesi gun ici

Hurma biraz fazla olmuş 3 te kalabilirdin neyse ne diyelim afiyet olsun onun dışında iyi canım

Bugünkü menüm sahur
1kase yoğurt keten tohumlu
Akşam 2 barda ılık limonlu su karnıbahar tavuk goysu
Kahve içerim belki 4 bardak su daha içecem
2 saat yürüyüş

Gayet güzel kızlar, Allah kabul etsin oruçlarınızı

Güzel menü canım

Merhaba kızlar yemeğimi yedim de geldim

Sabah
Yok(oruç)

Akşam
1.5 tavuk but
Biraz buharda pişmiş patates
1 domates
2 bardak ayran

Su
Henüz 0.5 lt ama içerim daha fazla 2yi bulur kesin

Güzel cnm Allah kabul etsinn

Kizlar benim menü
Sahur
2 yumurta haslama
Biraz peynir, 5 tane zeytin
Domates, biraz yogurt

İftar
1 buçuk kepçe tarhana çorbasi
1 tabak nohut yemegi
Salata, ayran

Su 1 buçuk oldu 2buçuk felan olur.
Spor yaparsam yaacagim

Akşam tarhana ve nohut bir arada olmamış sanki
Allah kabul etsin orucunu canım

Bugun asiri sinirliyim. Yani elemanlara kukremek uzereyim.kendimi zor tutuyorm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…