Dun de benim kayinvalidem aradi taze taze gozleme yapiyorum gelde sicak sicak ye dedi
Dedim ohh ne guzel eminim cok guzel olmustur ama ben diyetteyim tesekkurler dedim
Oda demezmi gozlemeden bisey olmazmis
Olurmu hamur isi yiye yiye bu hale geldik sisko sisko gezmeyelim gel sende diyet yap yuruyus yapalim dedim
Yok aman ben yapamam dedi dahada bisey diyemedi
Kızlar çok acıktım ondan akşam yemeğe saldırmak için 3 salatalık 6 tane çilek yedim çok mu olmuş acaba
Ben kayınvalideme azıcık kilo versen şeker kolesterol kalmayacak diyorum zayıfım ben diyor bana şişmansın der hep aradaki kilo farkı 20 heheDun de benim kayinvalidem aradi taze taze gozleme yapiyorum gelde sicak sicak ye dedi
Dedim ohh ne guzel eminim cok guzel olmustur ama ben diyetteyim tesekkurler dedim
Oda demezmi gozlemeden bisey olmazmis
Olurmu hamur isi yiye yiye bu hale geldik sisko sisko gezmeyelim gel sende diyet yap yuruyus yapalim dedim
Yok aman ben yapamam dedi dahada bisey diyemedi
Ben bugün çoook yoruldum kızımı hem sahile hem parka götürdüm uykusuzluktan ölüyorum 6 saat uyuyorum hergün vücudum pes edecek yakında senden naber canım oruç nasıl geçtiEki Görüntüle 1974770 Nasıl gidiyo kızlar nereysunuz daaa
Normal insanlara göre 1 0 öndeyiz beybisiOglen arkdslrla yuruyus yptk bnm zorumla:) baya kondisyonluyuz kizlar biz.millet pert oluo. Ben fabrikanin onunde belli yukseklikteki betona iki ayak destek almadan zipliyorm fln:))
Kiyamam sana ya.ah keske komsu olsak.bn bakardm aksam gelnce snde uyurdun.:))Ben bugün çoook yoruldum kızımı hem sahile hem parka götürdüm uykusuzluktan ölüyorum 6 saat uyuyorum hergün vücudum pes edecek yakında senden naber canım oruç nasıl geçti
bugün 12'ye kadar uyudum yaa okula geç kaldım o yüzden koşarak gittim bendeBen bugün çoook yoruldum kızımı hem sahile hem parka götürdüm uykusuzluktan ölüyorum 6 saat uyuyorum hergün vücudum pes edecek yakında senden naber canım oruç nasıl geçti
Bu hafta dedgni uyguladn canim.sabah saglam aksam hafif.hadi bakalim gonlune gore olur insallahKahvaltı
10.00
Soğanlı su
12.00
1 yumurta az kaşar az sucukla omlet
1 domates
1 çay kaşığı bal
2 dilim kepekli ekmek
Akşam yemeği 18.30
1 kepçe kuru fasülye
Pul biberli yoğurt
Biraz marul
45 dakika yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?