Ben ne güzel diyete başladığım günler çok iyi uyuyordum ya yine eski günlere döndüm canım kafanı dinle sonrası hep gürültülü zatenKiyamam sana ya.ah keske komsu olsak.bn bakardm aksam gelnce snde uyurdun.:))
Bizim ev asiri sessiz ztn.bazen batio bana bu durum:)
Kujum olmayacak gibi çünkü bu haftada spor yapamadım hep misafir oldu bugün temizlikçi vardı yarın yapacağım son günde olsa yürüyorum hep ama ben hoplamalı bişey yapmayınca spor yapmamışım gibi hissediyorumBu hafta dedgni uyguladn canim.sabah saglam aksam hafif.hadi bakalim gonlune gore olur insallah
Diyorum ki bi uyusam şöyle saatlerce nasıl hissederim acaba bütün uyuduğum yok denecek kadar az canı sağolsun minnak kızımınbugün 12'ye kadar uyudum yaa okula geç kaldım o yüzden koşarak gittim bende
Çocukla uykusuzluk zordur bacım Allah kolaylık versin.
Sahurda hayvan gibi yendiğimden afedersiniz iftarda bile aç değildim.
İyi geçti zorlanmadım. Sabah sporumu yapsaydım keşke diyorum
Allah kabul etsin canm gayet güzelKizlar benim menü
Sahur
2 yumurta haslama
Biraz peynir, 5 tane zeytin
Domates, biraz yogurt
İftar
1 buçuk kepçe tarhana çorbasi
1 tabak nohut yemegi
Salata, ayran
Su 1 buçuk oldu 2buçuk felan olur.
Spor yaparsam yaacagim
Saol cnm. Seninde menü güzel hastami oldun da çıkarttın geçmiş olsunAllah kabul etsin canm gayet güzel
Hasta değilim canım ama midemi rahatsız ettiSaol cnm. Seninde menü güzel hastami oldun da çıkarttın geçmiş olsun
genel olarak iyi canimSabah
1 dlm tb ekmegi
1 kk kasar peyniri
1 yumurta
5-6 zeytin
4-5 erik domates
Sutlu kahve
Ogle
Karnabahar yemegi dolu tabak
Pancar koku ve yogurt
Turk kahvesi
1 minnacik kare bitter.
Aksam
2 Tavuk sis
Salata
Yarim kase irmik helvasi
Su 2 lt
Spor
25 dk eliptik hizli
10 dk dambilla kol hareketleri,
Tsklergenel olarak iyi canim
Aynen oyle..Eskiden abur cubur veya sağlıksız bisey yediyimizde okadar hosumuza gıderdıkı yedikce yiyesimiz geliyordu şimdi bakıyom da yedikten sonra bırak zevk almayı vic dan azabı cakiyoz resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?