Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

tamam yarın sabahtan yapılcak.
şınavda çektim ama 150 çekebildim ancak
Yarınki sporlarımz ne olsun

Ben
sana bu sefer mekik yerine şınav vermek isstiyorum bir yazı okudum internette linkini atıyım birazdan

250 şınav + 100 bikini + leslie egzersizi olsun ödevin.
sen bana ne ödev verceksin bakalım :)

kızlaar nasıl özür dilesem bilmiyorum sizdennn..
evet pinupcuumm demin geldim ama aynı anda nişanlımla msndeydim yazamadım yaaaa

sımdı gıttı oda.. kızlar bugün yediklerimi paylaşsam beni gruptan atarsınız mı desem ne desem?

sabah: 1 minik ekmek ve muzlu süt
öğlen: peynir soslu makarna
arada: 1 gofret ve bir redbull
akşam: biraz kuru yemiş ve 1 tost daha sonrada sütlü kahve

ama midem korkunc ağırıyor kendime yapabileceğim en acı eziyeti yapmısım kızlar okadar pişmanım
ki kendimi davul gibi hissediyorum midemin tıka basa dolu olduğunu her nefeste hissediyorum sanki..

ama yarın salı sabahtan uyanıcam ve coktandır yapmadıgım dıyetımın alısverısıne gıdıcem eve gelıncede yemeklerını hazırlamaya başlayacam inşallah!!!

türkiyeye gelene kadar kilo çizelgesi 70i göstermek zorunda!! (buda imkansız cunku 4 martta yolculuk oofff ne yapıcam ben hedefime mutlaka ulaşmalıyımmm!!

birde seebuyu göremedim nerede yedikleri
_?

ay canım görmemişim yazdığını..

başın sağolsun canım..

Su ve spordan ne haberr eminim onlar da yok bu menüye hiç boncuk yok canım kilo vermek istiyorsan biraz daha kararlı olmalısın Sümrancım daha yaşın çok küçük bırak görüntüyü herşeyden önce sağlığın için ama aynadakii görüntü de çok önemli doğumdan sonra psikolojim boozuldu fazlaa killolardan kendine bunu yaapma bak raahatsız oldum diyorssun haftasonu da aaynı şeyi ben hissettim dışarı çıktık eşimle oturduk iiskeenderciye hadi ne yiyeyim künefeye de bayılırım o kadar çok geldi ki o yemek bana kendimi kusturmayı bile düşündüm sindirrene kadar karnım ağrıdı eziyetten başka bişeyy değil sonra cansu bana ceza verdi yaptım ama hala kötü hissediyorum 45 dk koşu bandında koşsam 110 kalori yakıyorum bir künefe yedim 500 kalori tamam spor yapıyoruz güxelde telafi etmiyor
Daha fazla paylaşım yap birbirimizi motive edelim

canım şınav göğüs bölgesini ve kolları çaalıştırır pilatesde de var güzel egzersiz ama 250 tane yapabilir myim bilmiyorum zor çünkü
sen de Leslie 5 mil yap şınav da çek sonraa gel bi daha ödev veereyim hepsi birden gözünü koorkutuyor

Göbek eritmek için en iyisi ŞINAV..

Şınav çekmek göbeği eritmek için daha etkiliymiş ben hep mekik çekiyordum arkadaşlar.

Çok farklı bir bakış açısı bir adam öyle dedi diye yılların mekiğinden vazgeçme o dediği bacakları düz kaldırıp indirme alt karın için üst karına mekik en iyi kuvvetlendirme önemli olan bir kas dengesizliği yaratmamak yani karın kaslarını kuvvetlendirirken sırt kasların zayıfsa olmaz ikisini birden çalıştıracaksın
Şınavda da çalışır karın sıkı tutarsan göbeğini ama mekik daha etkili diye düşünüyorum

hımm banada çok garip geldi mekik çekerken karın kasları sıkılaşıyor ama şınav çekerken hiç bi şey farkedemiyorum.Ve mekik bana daha kolay geldi :)

Canım bende leslie 5 mil videosu yok bulamadımda bana link atabilirmisn yine kusura bakma her şeyn linkini istiyorm ama =(

250 tane şınav çekemezsen mekik+şınav 250 çekebilirsn cnım o daha kollay olur :)

evet canım m cok haklısın boyuma göre kilom çok fazla görünmüyor..

karnımı ve basenlerimi eritebilmem lazım.. birde sıkı bir vücud için çalışıyodum

bugünde sabahtan kalktım canım giyindim yürüyerek alışverişe gittim. diyet listem için ne gerekiyorsa aldım geldim eve.. Fatburner diyetine başladım kızlar isteyenlere listeyi türkçeye çevirip verebilirim.. 10 gün sürüyor..

sabah kahvaltım:

yediğimin adı ne bilmem ama içinde bu var:

1 kücük elma 1 kücük portakal 1 kücük armut ( bir kırmızı erikte yazıyordu fakat onu tabiiki bulamadım koyamadım:)
1 yemek kaşığı limon (ve meyve tatlandırıcsı yazıyordu aktardan almam gerekiyormuş onu koymadım kızlar nasılsa meyve var içerisinde)

bütün bunları 1 dl yağsız sütle karıştırdım.. üzerinede tavada kesinlikle yağsız ısıtılmış 1 yemek kaşığı yulaf ezmesi serpim ve yiyorum şuan :):) tadıda fena değilmiş sıradışı bir kahvaltı oldu :)

Kızlaar merhaba.. 9:30 10:30 arası kahvaltımı etmiştim..

yarım saat öncede öğlen yemeğimi yedim..

diyet listesindekini yedim tabii..

soğanlık salatalık püresi yanında 2 dilim rozbif ( dana eti..)

ya bunlar hiç benim damak tadım değil ama.. ne yapalım katlanıcam.. diyet on gün sürcek ben 4 marta kadar 2 defa tekrarlicam..

canım bence heerşeyden yesen 6 öğün az az daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…