seebucumm başınsağolsun canım
cansu yarın sporlar sabahtan yapılacak bu saate kalırsa canın istemezz ttabi
pinup çok şımarıksın ya:82:
samanyolu suyunu içmedeen niiye boncuğunu verriyorsun acıma pinupa
selam kızlar kusura bakmayın giremedim
annemin halası vefat etti cenazedeydik,şimdide bir girip çıkıcam yazılanlarıda okuyamadım yarın yada diğer gün akşam girip uzun uzun yazarım kendinize iyi bakın haber vermek istedim iyi akşamlar kızlar
canım zaten bunaa karar verdik biz eski mesajları okumuyorsun değil mi dövecem kız senihaticeeee kuzum fikrime ne diosun :)
kızlaar nasıl özür dilesem bilmiyorum sizdennn..
evet pinupcuumm demin geldim ama aynı anda nişanlımla msndeydim yazamadım yaaaa
sımdı gıttı oda.. kızlar bugün yediklerimi paylaşsam beni gruptan atarsınız mı desem ne desem?
sabah: 1 minik ekmek ve muzlu süt
öğlen: peynir soslu makarna
arada: 1 gofret ve bir redbull
akşam: biraz kuru yemiş ve 1 tost daha sonrada sütlü kahve
ama midem korkunc ağırıyor kendime yapabileceğim en acı eziyeti yapmısım kızlar okadar pişmanım
ki kendimi davul gibi hissediyorum midemin tıka basa dolu olduğunu her nefeste hissediyorum sanki..
ama yarın salı sabahtan uyanıcam ve coktandır yapmadıgım dıyetımın alısverısıne gıdıcem eve gelıncede yemeklerını hazırlamaya başlayacam inşallah!!!
türkiyeye gelene kadar kilo çizelgesi 70i göstermek zorunda!! (buda imkansız cunku 4 martta yolculuk oofff ne yapıcam ben hedefime mutlaka ulaşmalıyımmm!!
birde seebuyu göremedim nerede yedikleri
_?
tamam yarın sabahtan yapılcak.
şınavda çektim ama 150 çekebildim ancak
Yarınki sporlarımz ne olsun
Ben
sana bu sefer mekik yerine şınav vermek isstiyorum bir yazı okudum internette linkini atıyım birazdan
250 şınav + 100 bikini + leslie egzersizi olsun ödevin.
sen bana ne ödev verceksin bakalım :)
Göbek eritmek için en iyisi ŞINAV..
Şınav çekmek göbeği eritmek için daha etkiliymiş ben hep mekik çekiyordum arkadaşlar.
Çok farklı bir bakış açısı bir adam öyle dedi diye yılların mekiğinden vazgeçme o dediği bacakları düz kaldırıp indirme alt karın için üst karına mekik en iyi kuvvetlendirme önemli olan bir kas dengesizliği yaratmamak yani karın kaslarını kuvvetlendirirken sırt kasların zayıfsa olmaz ikisini birden çalıştıracaksın
Şınavda da çalışır karın sıkı tutarsan göbeğini ama mekik daha etkili diye düşünüyorum
canım şınav göğüs bölgesini ve kolları çaalıştırır pilatesde de var güzel egzersiz ama 250 tane yapabilir myim bilmiyorum zor çünkü
sen de Leslie 5 mil yap şınav da çek sonraa gel bi daha ödev veereyim hepsi birden gözünü koorkutuyor
canım şınav göğüs bölgesini ve kolları çaalıştırır pilatesde de var güzel egzersiz ama 250 tane yapabilir myim bilmiyorum zor çünkü
sen de Leslie 5 mil yap şınav da çek sonraa gel bi daha ödev veereyim hepsi birden gözünü koorkutuyor
Su ve spordan ne haberr eminim onlar da yok bu menüye hiç boncuk yok canım kilo vermek istiyorsan biraz daha kararlı olmalısın Sümrancım daha yaşın çok küçük bırak görüntüyü herşeyden önce sağlığın için ama aynadakii görüntü de çok önemli doğumdan sonra psikolojim boozuldu fazlaa killolardan kendine bunu yaapma bak raahatsız oldum diyorssun haftasonu da aaynı şeyi ben hissettim dışarı çıktık eşimle oturduk iiskeenderciye hadi ne yiyeyim künefeye de bayılırım o kadar çok geldi ki o yemek bana kendimi kusturmayı bile düşündüm sindirrene kadar karnım ağrıdı eziyetten başka bişeyy değil sonra cansu bana ceza verdi yaptım ama hala kötü hissediyorum 45 dk koşu bandında koşsam 110 kalori yakıyorum bir künefe yedim 500 kalori tamam spor yapıyoruz güxelde telafi etmiyor
Daha fazla paylaşım yap birbirimizi motive edelim
cansu bende emule var ordan indirdim Lesliyi böyle bir indirme programı yüklersen daha kolay olur
canım bence heerşeyden yesen 6 öğün az az daha iyi olurKızlaar merhaba.. 9:30 10:30 arası kahvaltımı etmiştim..
yarım saat öncede öğlen yemeğimi yedim..
diyet listesindekini yedim tabii..
soğanlık salatalık püresi yanında 2 dilim rozbif ( dana eti..)
ya bunlar hiç benim damak tadım değil ama.. ne yapalım katlanıcam.. diyet on gün sürcek ben 4 marta kadar 2 defa tekrarlicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?