Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım bence heerşeyden yesen 6 öğün az az daha iyi olur

diyette herşey var yani tek bir teması yok elma diyeti veya sadece bunu yiceksin diyetleri gibi.
akşama balık var arada ise yoğurt ve gün boyu meyve serbest.. kahvaltıdan 1 bucuk saat sonra portakalımı yedim..

diyette herşey var yani tek bir teması yok elma diyeti veya sadece bunu yiceksin diyetleri gibi.
akşama balık var arada ise yoğurt ve gün boyu meyve serbest.. kahvaltıdan 1 bucuk saat sonra portakalımı yedim..

anladıım güzelmiş o zaman başladın madem bırakma ara öğünler çok iyi balık da öyle

anladıım güzelmiş o zaman başladın madem bırakma ara öğünler çok iyi balık da öyle

yok yok bırakmicam 4 marta kadar tek hefefim bu diyeti 2 kere yapmak.. ne kadar vereceğimin hesabını yapmıyorum mutlaka gidecektir birazdaha :) evdede tadilat var sporumu rahatlıkla yapamıyorum akşama işçiler gitsin spor yapıcam

Ben leslie 3 mil yaptım bitti 200de mekik çektim.
Mekiğin az olmuş dk tuttum 100 mekik 2.5 dk da çekiliyor.
150 yada 200 e tamamla mekiğini yada bikini egzersizi yap. :)
Ben ne yapıyım başka

20 dk yoga yaptım tivibu var mı sende bir ayy ücretsizmiş üyeliği eşim üye olmuş bi kanal var body in balance sürekli spor süper bişey tavsiye ederim yogayı ordan yaptım biraz daha mekik çekeyim canım sen de 100 tane zıpla biraz da göbek at

selamlar canım takım arkadaşlarımmm benim eşlerim gelmemiş bugün foruma ama rejimlerine devam eden herkesi tebrik ediyorumm başarıcaz eminim yaza kadar hepimiz fit olucaz bikinilerimizle plajlarda gezicez bugün ki menüm:
sabah elma arkasından yürüyüş
evde
diyet beyaz peynir, domates salatalık
ara öğün ceviz ve badem (çiğ)
öğlen ekmeksiz hazırlanmış ızgara köfte domates biber közlemesi
akşam çorba
gece elma portakal
3 litre sudan fazla içmiş olabilrim :90:

birazdanda tekrar yürüyüşe çıkıcam.

karamelcim senin menüne hayran hayran bakıyorum süper olmuş bişey sorcam been 5 kilo vermek istiyorum atak evresini kaç gün yapmam lazım başlasam bu diyete yardımcı olur musun bana yapabilir miyim sence artık daha hızlı kilo vermek istiyorum kitabı alana kadar sen anlat bugünlerde evden çıkmıyorum haftasonu anca alabilirim

Son düzenleme:
cansuuuu nerdesin senin için 100 mekik daha 20 de şınav çekip geldim Bir seferde 250 şınav mümkün değil benim için bugün bi de temizlik yaptım yoruldum ütü de yaptım Ne diycem şınav çekelim ama sayıyı hergün yavaş yavaş artıralım çünkü göğüslerin şekillenmesi için en güzel egzersizlerden biri bu hadi 20 tane de sen yap bugün yarın 30 yaparız

Kızlar bende bugünden itibaren mekik çekmeye başlıyorum.. birazdan yazıcıma mürekkep almaya gidicem.. eve geldikten sonra önce akşam yemeğimi yiyecem (fırında sebzeli balık)

ve ondan sonrada sporumu yapıcam.. yarım saat koşucam yoga hareketleri ve kas egzersizleri yapacam perşembe sabahıda tartılacam.. 100 gram vermiş olsam bile en mutlu kişi ben olucam herhalde..

evett S.A. bence de yapmalısın insan spor yapınca kendini daha iyi hissediyor

cansu bittiğim andır sende zayıfla sitesinden geçen gün bir video bulmuştum inmiş 1 saatten fazla da 20 dk anca yapabildim öldüm artık benden bu kadar pump it up diye bişey mutlaka indir en fazla kalori bunda yakılıyordur heralde biraz hatunlar fazla soyunuk ama güzelmiş sevdim

Tamam hatice 20 tane şınav çekiyorum şimdi :)

hatice linkini ver bana :):):)
leslie 3 mili bende o siteden indirdim bugün bunuda merak ettim valla indiriyim yarın bende yapıyım. :)
Gitsin kilolar.

Hstice bugünkü menüm şimdi gitmem lazım akşam gelirim senin menünüde yorumlarım kusura bakma

sabah

kızarmş ekmek
tereyağ
1 tane domates
3 tane yeşil zeytin
1 bardak süt

ara

1 kase yoğurt

Öğlen

yoğurtlu havuç 1 tabak (havucu rendeledm yağda kavurdum yoğurtladım yedim)

ara

80 grlık milka çikolatanın sadece 1 karesinden yedim
3 tane mercimekli köfte dünden kaldı

akşam

yarım porsiyon kadar menemen (tabağım tam dolu değildi)
1 bardak ayran

2 litre su içtim dahada içerim 3 e tamamlarm yani
spor:200 mekik 20 şınav leslie 3mil 45dk sürdü.Hepsi yapıldı sporlarımın.

canım keşke o çikolata olmasaydı üzgünüm

benim menümm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir, tatlı kaşığı bal, 1 bardak portakal suyu
ara
muzlu kivili tarçınlı 1 kase yoğurt
öğle
1 kase ezogelin çorbası
ara
küçük kutu ton balığı
akşam
1 tabak pırasa yemeği
ara
izin verirsen sahlep içeceğim

2 lt su

200 mekik
Leslie 5 mil
20 şınav
20 dk yoga
20 dk pump it up

hatice söylemiş zaten, çok iyi karamel 5 boncuk birden :)

cnm tabikide anlatayım diyeti. benim kendi düşüncem sana iki gün atak yeterde artar bile. bu iki günde sadece protein alıcaksın. birde yulaf kepeği tarzı birşeyden bahsetmiş kitapta ama ben aramadım bile. benim atak evremde en sevdiğim şey tavuk göğsü haşlayıp onu sonra baharatlayıp fırına atıyordum. ama yağ ve tuz yok. ekmek kesinlikle yok. iki gün boyunca sadece protein. mesela yağsız omlet yapabilirsin içine peynir katarak. günde iki yumurta yeme hakkın var. atak evresinden sonra bir salı ve perşembe hariç nerdeyse hemen hemen tüm sebzelerde giriyor ama şöyle sadece oturup sebze yemeği yemiyorsun. ben kendi fikrim olarak hep örneğin köftenin tavuğun balığın yanında tercih ettim sebzeleri çiğ yada haşlanmış. yani kitabın ve diyetin ana fikri protein ağırlıklı beslenmek. kilo verene kadarda bunu uyguluyorsun. ama bence uzmanlardan yardım almadan böyle şeylere başlamak tehlikeli olabiliyor. yani kolestrol falan yüksekse bence bu diyet tehlikeli olabilir. neyse bu diyet 4 evreli bunlar atak ve kilo verme kilo vermen bitince korumayı da anlatırım o biraz daha uzun. ama keyifli. inş ideal kilona çok kısa sürede ulaşıcaksın bende burdan sana korumayı özetlicem

bugün yediklerim:

sabah : bir kase müsli -tam yağlı sütle birlikte

ara: birkaç ceviz

öğle: ızgara tavuk

ara: ceviz

akşam: (öğle iki parça tavuk yediğimden ve çok yağlı geldiğinden bi şey yiyemedim)

şimdi de bi portakal yedim.

su tamam.
spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…