canım bence heerşeyden yesen 6 öğün az az daha iyi olur
diyette herşey var yani tek bir teması yok elma diyeti veya sadece bunu yiceksin diyetleri gibi.
akşama balık var arada ise yoğurt ve gün boyu meyve serbest.. kahvaltıdan 1 bucuk saat sonra portakalımı yedim..
anladıım güzelmiş o zaman başladın madem bırakma ara öğünler çok iyi balık da öyle
cansu bitti mi Leslie 5 mil yaptım ben 100 de mekik çektim daha ne yapayım
Ben leslie 3 mil yaptım bitti 200de mekik çektim.
Mekiğin az olmuş dk tuttum 100 mekik 2.5 dk da çekiliyor.
150 yada 200 e tamamla mekiğini yada bikini egzersizi yap. :)
Ben ne yapıyım başka
selamlar canım takım arkadaşlarımmmbenim eşlerim gelmemiş bugün foruma ama rejimlerine devam eden herkesi tebrik ediyorumm başarıcaz eminim yaza kadar hepimiz fit olucaz bikinilerimizle plajlarda gezicez bugün ki menüm:
sabah elma arkasından yürüyüş
evde
diyet beyaz peynir, domates salatalık
ara öğün ceviz ve badem (çiğ)
öğlen ekmeksiz hazırlanmış ızgara köfte domates biber közlemesi
akşam çorba
gece elma portakal
3 litre sudan fazla içmiş olabilrim :90:
birazdanda tekrar yürüyüşe çıkıcam.
cansuuuu nerdesin senin için 100 mekik daha 20 de şınav çekip geldim Bir seferde 250 şınav mümkün değil benim için bugün bi de temizlik yaptım yoruldum ütü de yaptım Ne diycem şınav çekelim ama sayıyı hergün yavaş yavaş artıralım çünkü göğüslerin şekillenmesi için en güzel egzersizlerden biri bu hadi 20 tane de sen yap bugün yarın 30 yaparız
evett S.A. bence de yapmalısın insan spor yapınca kendini daha iyi hissediyor
cansu bittiğim andır sende zayıfla sitesinden geçen gün bir video bulmuştum inmiş 1 saatten fazla da 20 dk anca yapabildim öldüm artık benden bu kadar pump it up diye bişey mutlaka indir en fazla kalori bunda yakılıyordur heralde biraz hatunlar fazla soyunuk ama güzelmiş sevdim
Hstice bugünkü menüm şimdi gitmem lazım akşam gelirim senin menünüde yorumlarım kusura bakma
sabah
kızarmş ekmek
tereyağ
1 tane domates
3 tane yeşil zeytin
1 bardak süt
ara
1 kase yoğurt
Öğlen
yoğurtlu havuç 1 tabak (havucu rendeledm yağda kavurdum yoğurtladım yedim)
ara
80 grlık milka çikolatanın sadece 1 karesinden yedim
3 tane mercimekli köfte dünden kaldı
akşam
yarım porsiyon kadar menemen (tabağım tam dolu değildi)
1 bardak ayran
2 litre su içtim dahada içerim 3 e tamamlarm yani
spor:200 mekik 20 şınav leslie 3mil 45dk sürdü.Hepsi yapıldı sporlarımın.
selamlar canım takım arkadaşlarımmmbenim eşlerim gelmemiş bugün foruma ama rejimlerine devam eden herkesi tebrik ediyorumm başarıcaz eminim yaza kadar hepimiz fit olucaz bikinilerimizle plajlarda gezicez bugün ki menüm:
sabah elma arkasından yürüyüş
evde
diyet beyaz peynir, domates salatalık
ara öğün ceviz ve badem (çiğ)
öğlen ekmeksiz hazırlanmış ızgara köfte domates biber közlemesi
akşam çorba
gece elma portakal
3 litre sudan fazla içmiş olabilrim :90:
birazdanda tekrar yürüyüşe çıkıcam.
hatice linkini ver bana :):):)
leslie 3 mili bende o siteden indirdim bugün bunuda merak ettim valla indiriyim yarın bende yapıyım. :)
Gitsin kilolar.
karamelcim senin menüne hayran hayran bakıyorum süper olmuş bişey sorcam been 5 kilo vermek istiyorum atak evresini kaç gün yapmam lazım başlasam bu diyete yardımcı olur musun bana yapabilir miyim sence artık daha hızlı kilo vermek istiyorum kitabı alana kadar sen anlat bugünlerde evden çıkmıyorum haftasonu anca alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?