Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Tebrikler harikasiniz :) 800 dk vay be Kaydasay77

Adet haftası bana iyi geliyor canım spor çok farkettiriyor sen maşallah çok hareketlisin gider gider

Adet haftası bana iyi geliyor canım spor çok farkettiriyor sen maşallah çok hareketlisin gider gider
Ayin 7sinde bende olcam. Onun gerginligi olamaz bu bendeki suan bence. Ck alingan hassas durumdym. Allah evdekilere sabir versin.

Sabah
Cornflakes 1 kase
Sucuklu yumurta
5 zeytin
4 erik domates
1 ince dilim kasar

Ara
Yarim muz + kakao+hindistan cevizi
Bir avuc misir cipsi
Sutlu kahve

Ogle
Bol Salata
İki lokma kitir ekmek

Aksam 18.30
1 dolu kase sebzeli mercimek corbasi
Sogan

20.00 Bir tane kakaolu gofret
20.30 bir elma

Su 1.5 lt
Spor
30 dk eliptik bisiklet
25 dk kas egzersizi

Güzel canım cuma menüsü olarak

Güzel cnm

Güzel cnm

Bence de coşmuşsunn biraz sankiii

Ben neyapıyım yardımm
Cnm sana da baktm senn de hedefine çok az kalmş şimdki kilon normal sayılır. Ben mesela bekarken 56 57 58 arası gider gelirsim öğrenclk hayatımda. Hem eeken yaşların enerjisi hem öğrencilik temposu yesem de kilo olarak kalmazdı. Evlenince de hareketsz bi yaşamdan dolayo 60 62 gibi idare ettim çoğu zaman. Mesela şuan bıraksam diyeti kilomdan bedenimden memnunum ama bu sayılar riskli metabolizma da yavaşlıyor haliyle sonrası 63 64 65 gidecek. Oyüzden hedefimi 56 koydm.
Yani demem o ki metabolizmaya göre beden bu kiloları sabitliyor aşağısına inmek için metabolizmayı hızlandırmak gerek.
Senin kahvaltıların biraz geç oluyor
Metabolizmanın hızlanması için bi süre engeç 9da kahvaltını bitirmiş ol
Kahvaltıda mutlaka 2 yumurta olsun ne şekil yersen ye.
Çünkü vücut yumurtayı yakmak için enerji harcıyor protein olmasndan dolayı
Sabah sağlıksız karbonhidrat yeme ekmek ve türevleri ki yediğin proteinleri yakmak için vücuttaki yağları kullansn bedenin.
Ara öğünde de insülin salgılatacak birşey yeme çünkü kahvaltıdan ortalama 4 saat sonra leptin salgılanır ve leptin yağ yakar eğer insülin salgılanmaya başlarsa leptin durur.
Balı da çıkar kahvaltıdan.
Akşam da protein salata yoğurt şeklinde beslen. Meyveyi akşama sakın bırakma ekmeği de. İlla karbonhidrat alacaksan
Nohut
Kurufasülye
Haşlanmış patates+yoğurt
Sebze yemekleri
Mercimeklerden al o larbonhidratı
Böyle beslenirsen kilo hiç takılmaz hftada 1 garanti

Canım kahvaltıyı iptal etme aksine kuvvetlendir. 2 yumurta ye
Kavrulmamış çerez al incebelli 1 çay bardağı kadar tüket kahvaltıda seviyorsan da bol zeytin ye öğlene acıkmazsın. Acılırsan da çorba yoğurt salata çerez filan ye.
Saat 7 de akşam yemeği geç dğil. Akşam yemeği de kaçamaksız olursa kilon aşağı inmeye başlayacaktır

Ellerine sağlık cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…