Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

3. TAKIM MART AYI KİM KAÇ KİLO VERDİ
1. OnDeryaa ===> 4,3 kg
2. N Nurumcan94 ===> 4,1 kg
3. @Kaydasay77 ===> 3,9 kg
4. @Gencanne68 ===> 3,2 kg
5. Sismaniye ===> 3 kg
6. @BtRt ===> 2,4 kg
7. F fahriyeaba ===> 2,3 kg
8. @Yasnira ===> 2,2 kg
9. 20_KELEBEK ===> 1,8 kg

10. Kahsen ve Kahverengi211 ===> 1,7 kg

11. K Karanfil_kokuyor ve @Zerosima ===> 1,1 kg
12. @chemistry_eng ===> 1 kg
13. @Furha63 ===> 0,9 kg
14. cylnslymn ===> 0,3 kg

3 mart cuma bildirimleriniz dikkate alınmıştır!!!

günaydın kızlar
akşam yemeği
1 kepçe nohut
2-3 çatal salata
1 bardak ayran

ara öğün
kahveli süt
1 tane ceviz

İp atlama 200 defa on dakika

sabah kahvaltım
1 dilim ekmek
1 adet peynirli yumurta

Eşim olmasa sadece süt içecektim maalesef işi erken bitmiş geldi yemezsem çok kızıyor. Bütün kış yedin yedin şimdi hemen zayıflamak istiyorsun yavaş yavaş acele etme diyor ..Suratın küçük kaldı diyor..Halbuki daha 1 kilo verdim :) sabah yedide kalkıp kahvaltı yapıp hemen elli kere ip atladım

Eline sağlık cnm

Akşam yediğin sütten daha sağlıklı olmuş canım miktarı aşmadan böyle sağlıklı beselenebilirsin bence :)

Akşam yediğin sütten daha sağlıklı olmuş canım miktarı aşmadan böyle sağlıklı beselenebilirsin bence :)

Aynen canım bakalım 40 günde yerleşirmiş ya alışkanlıklar bugün 11 ci gün .Ama ipi 150 den fazla yapamıyorum canım aşırı kalbim çarpıyo kızarıyorum aaslında başlamadan egzersizde yapıyorum azıcık ama nedense öyle oluyor millet 400 500 atlar ben 200 zor oluyo

Eki Görüntüle 1975727 Kahvaltım: Yarım kupa Türk kahvesi üstünü süt ile tamamlıycaktım süt bitmiş

Ben sütsüz içemem hayatta canım afiyet olsuın.
Benim niye enerjim yok acaba çalıştıgım için mi 6,30 kalkıyorum sabah akşam 6,3 eve giriyorum sofra yemek bulaşık derken saat 8 ben pili bitmiş vaziyeetteyim

Günaydın kızlar
Dün çikolata yedim çok pişmanım ama bir haftadır meyve dışında tatlı koymadım agzima bir tek geçen pazar yemistim
Birde dun üç kare sütlü çikolata

Allah kolaylık versin canım yaa ben çok bitkindim meğer kanım 7'ye düşmüş Demir depolarım bitmiş turp pekmezi içtim 1 ay bide supradin all day iki hafta sonra diyete başladım enerjim çok iyi motivasyonum yerine geldi. Sen de bi tahlil yaptır belki kanda yada tiroid de bi sorun varsa önlemini al bence
İş yerinde mercimek çorbası ve mantı var ne yapayım kızlar şimdi
İkisi de fenaymış bilemedim ama iki kaşık mantı bi kase çorba iç bence suyu da 3 litre yaparsan yerleşmez sana bi zararı olmaz bence

Günaydın kızlar
Dün çikolata yedim çok pişmanım ama bir haftadır meyve dışında tatlı koymadım agzima bir tek geçen pazar yemistim
Birde dun üç kare sütlü çikolata
Tamamen kısınca da insan zevk almıyo ki haftada bir iki üç parça çikolata ödül olsun canını sıkma

Mantı almamayı denicem .Çorba içmek istiyorum bakalım.
Zaten psikolojik olarak beynim sürekli dolu dolduğu için uyusamda tat almıyorum maalesef tedavi ve kürtaj beni çok yıprattı üzdü .

Mantı almamayı denicem .Çorba içmek istiyorum bakalım.
Zaten psikolojik olarak beynim sürekli dolu dolduğu için uyusamda tat almıyorum maalesef tedavi ve kürtaj beni çok yıprattı üzdü .
Ahh zor olmaz mı atlatıcan inşallah herşey daha iyi olucak kendine pozitif enerji ver sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…