cnm tabikide anlatayım diyeti. benim kendi düşüncem sana iki gün atak yeterde artar bile. bu iki günde sadece protein alıcaksın. birde yulaf kepeği tarzı birşeyden bahsetmiş kitapta ama ben aramadım bile. benim atak evremde en sevdiğim şey tavuk göğsü haşlayıp onu sonra baharatlayıp fırına atıyordum. ama yağ ve tuz yok. ekmek kesinlikle yok. iki gün boyunca sadece protein. mesela yağsız omlet yapabilirsin içine peynir katarak. günde iki yumurta yeme hakkın var. atak evresinden sonra bir salı ve perşembe hariç nerdeyse hemen hemen tüm sebzelerde giriyor ama şöyle sadece oturup sebze yemeği yemiyorsun. ben kendi fikrim olarak hep örneğin köftenin tavuğun balığın yanında tercih ettim sebzeleri çiğ yada haşlanmış. yani kitabın ve diyetin ana fikri protein ağırlıklı beslenmek. kilo verene kadarda bunu uyguluyorsun. ama bence uzmanlardan yardım almadan böyle şeylere başlamak tehlikeli olabiliyor. yani kolestrol falan yüksekse bence bu diyet tehlikeli olabilir. neyse bu diyet 4 evreli bunlar atak ve kilo verme kilo vermen bitince korumayı da anlatırım o biraz daha uzun. ama keyifli. inş ideal kilona çok kısa sürede ulaşıcaksın bende burdan sana korumayı özetlicem
canım linki mesaj attım sana indir yarın bunu yapalım Leslieden daha keyifli
canım zaten bunaa karar verdik biz eski mesajları okumuyorsun değil mi dövecem kız seni
bugün yediklerim:
sabah : bir kase müsli -tam yağlı sütle birlikte
ara: birkaç ceviz
öğle: ızgara tavuk
ara: ceviz
akşam: (öğle iki parça tavuk yediğimden ve çok yağlı geldiğinden bi şey yiyemedim)
şimdi de bi portakal yedim.
su tamam.
spor yok
tebrik suyahaticecimmm o linki bende istiyorum loluulllll
vaferscim bugunku menum
sabah 2 dılım kepek ekmegı peynır maydanoz 1 haslanmıs yumurta
ara 1 haslanmıs patates
oglen kerevızlı prasa kucuk 1 tabak
ara yarım muz
aksam 1 kase mercımek corbası
sınavım vardı bugun spor yok
su 2 lt den 200 ml falan az ama onu bırazdan ıcıcem suan mıdem sıstı
Seebu yok o yuzden kendı spor cezamı verıyorum :) yarın leslıe 5 mıl 30 dk plates 100 mekık ve 30 dklık bı spor daha gun ıcersınde yapmayı planlıyorum
kızlaar nasıl özür dilesem bilmiyorum sizdennn..
evet pinupcuumm demin geldim ama aynı anda nişanlımla msndeydim yazamadım yaaaa
sımdı gıttı oda.. kızlar bugün yediklerimi paylaşsam beni gruptan atarsınız mı desem ne desem?
sabah: 1 minik ekmek ve muzlu süt
öğlen: peynir soslu makarna
arada: 1 gofret ve bir redbull
akşam: biraz kuru yemiş ve 1 tost daha sonrada sütlü kahve
ama midem korkunc ağırıyor kendime yapabileceğim en acı eziyeti yapmısım kızlar okadar pişmanım
ki kendimi davul gibi hissediyorum midemin tıka basa dolu olduğunu her nefeste hissediyorum sanki..
ama yarın salı sabahtan uyanıcam ve coktandır yapmadıgım dıyetımın alısverısıne gıdıcem eve gelıncede yemeklerını hazırlamaya başlayacam inşallah!!!
türkiyeye gelene kadar kilo çizelgesi 70i göstermek zorunda!! (buda imkansız cunku 4 martta yolculuk oofff ne yapıcam ben hedefime mutlaka ulaşmalıyımmm!!
birde seebuyu göremedim nerede yedikleri
_?
Kızlaar merhaba.. 9:30 10:30 arası kahvaltımı etmiştim..
yarım saat öncede öğlen yemeğimi yedim..
diyet listesindekini yedim tabii..
soğanlık salatalık püresi yanında 2 dilim rozbif ( dana eti..)
ya bunlar hiç benim damak tadım değil ama.. ne yapalım katlanıcam.. diyet on gün sürcek ben 4 marta kadar 2 defa tekrarlicam..
selamlar canım takım arkadaşlarımmmbenim eşlerim gelmemiş bugün foruma ama rejimlerine devam eden herkesi tebrik ediyorumm başarıcaz eminim yaza kadar hepimiz fit olucaz bikinilerimizle plajlarda gezicez bugün ki menüm:
sabah elma arkasından yürüyüş
evde
diyet beyaz peynir, domates salatalık
ara öğün ceviz ve badem (çiğ)
öğlen ekmeksiz hazırlanmış ızgara köfte domates biber közlemesi
akşam çorba
gece elma portakal
3 litre sudan fazla içmiş olabilrim :90:
birazdanda tekrar yürüyüşe çıkıcam.
tebrik suya
öğünler güzel
spor yok ama cezanı vermişsin
kaçamak yok hatta sıfır yıldızlı
benim menüm; sabah
1 dilim kepek ekmek kızarmış lorlu yumurta 4 zeytin ve çay şekersiz
sonra kalkıp 1 saat cam sildim temizlik yaptım
öğlen bir tabak mercimek yemeği
akşam bir tabak bulgur pialavı bir kase yoğurt
2 litre su 3 mile lesiele walking:)40 dak pilates daha ne olsun bugün kendimi aştım arada birde elmam var:)
serap vafers sizin boncuklar eksik olmuş Sa senin menü çok güzel 5 boncuk canım
serap vafers sizin boncuklar eksik olmuş Sa senin menü çok güzel 5 boncuk canım
benim menümm
sabah
1 dilim çavdar ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, zeytin, peynir, tatlı kaşığı bal, 1 bardak portakal suyu
ara
muzlu kivili tarçınlı 1 kase yoğurt
öğle
1 kase ezogelin çorbası
ara
küçük kutu ton balığı
akşam
1 tabak pırasa yemeği
ara
izin verirsen sahlep içeceğim
2 lt su
200 mekik
Leslie 5 mil
20 şınav
20 dk yoga
20 dk pump it up
canım linki mesaj attım sana indir yarın bunu yapalım Leslieden daha keyifli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?