Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

ben arada diğer gruplarada bakıyorum bolca kaçamak görüyorum biz bayag disiplinli ve azimliyiz inş.
Tabi ben de burada oldugum sürece daha dikkatliyim gruptan kopunca salıyorum o yüzden hep buralardayım

Slm kızlar nasılsınız ben sonunda regl oldum üstüne grip oldum ise gitmedim bugün yatıyorum şuan. Ağrım geçse evimi temizlicez gerçi çok batık değil ama olsun yinede temizlemek istiyorum şu ağrı ve şişkinlik beni öldürüyor resmen

Bende temizlik için nisan yağmurları bitsin istiyorum, halen hava soğuk geliyor bana ama temiziiği çok seviyorum bayagdır yapmıyorum ammada çelişkiliyim :) geçmiş olsun bu arada

Bende temizlik için nisan yağmurları bitsin istiyorum, halen hava soğuk geliyor bana ama temiziiği çok seviyorum bayagdır yapmıyorum ammada çelişkiliyim :) geçmiş olsun bu arada
Sağol kuzum ben çalışıyor olunca her hafta pazar günü temizlikte geçiyor geçen hafta perdelerimı yıkadım camlarımı sildim dip temel temizledim bugun bi supurur siler toz alurim lavabo banyo mutlak temizlerim biter bide zaten evi yatmadan yatmaya kullanıyoruz hep üst katta kayinvalidem in yanındayım öyle olunca sanki her hafta boş evi temizliyor gibi oluyorum ağrım geçsin bugünden bitireyim yarın eşime zaman ayirayim. Çalışınca ev iş derken herşey zor oluyor.

Canım bende öyleyim bir tek pazarım var sen daha yeni evlisin sanırım hele evliliğin şöyle 10 yıla yaklaşsın sürekli çalışıyor ol inan eski halin olmuyor, mesela ben şu sıra bayag saldım temizilik konusunda tedavi ve hastalıkarın sebebiylede saldım tabiki 3 aylık hamileyim diye hiç iş yapmadım üstten diyeyim,başladımı da saat 11 12 gibi başlarım akşam 7 8 kadar yapar abartırım

Canim ben 1.5 yıllık evliyim daha yeni ama 30 yaşıma girilen az kaldı yaşlanıyorum allahım :) neyse ağlamayalım şimdi. Bende titiz biriyim ama benim kocam çok titiz temizlik hastası manyak her hafta doğalgaz peteklerine kadar siliyorum onun yüzünden evin en kirli haline bile arkadaşlar yenimi temizlik yaptın diyorlar düşünün şimdi böyle ağrı çekiyorum ondan yatıyorum bi görse yattığım başlar kaynana kılıklı konuşmaya. İşe giderken bile merdivenleri ve bahçeyi süpür olur mu çok kötü olmuş diyor :)

Bende hiç durmadan 100 tane atlıyorum set set yapıyorum da 400-500ü buluyor nefes mi dayanır yoksa :)

Bende sütle içemiyorum midem bulanıyor

Geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…