bence de bence deeeeKocan kirli ev görmemiş bence :)
Cok haklisin ev islerini uzaylilar yapsin die bir yazi gormstm. Ama takinti olnca ck zor cidden. Ama inan bnde amaaan bosver demek isterdm ve daha mutlu olrdm kesinlikle.bence de bence deeee
benim mutfağın resmini Atacam şimdi kocan görsün ama sonra dedim milleti şoka sokmaya gerek Yok neyse atmıyim dedimcylnslymn
Kız sıkmayın canınızı iş yapmaya mı geldik yatın gari.
Hele bana merdivenleri süpürtcek off. Senin koca iyi sopalık ama neyse ben karışmam. Ama anladığım kadarıyla çok eziliyorsun bacım
Hahahahah:) supersin ya. En guzeli cidden. Insan oncelikle kendine yatirim yapck.evine degil. Kendini i hissedecekki hersey iyi olsun.ayyy umarm bnde biraz kendimi esnetebilirm.bn sabah evden 7.30da ckiyorm.yatak topluyorm.salona bakiyorm bsy var mi die.yastiklari duzeltiyorm.mutfakta bsy varsa hallediyorm.Allahtan tam halleri gözükmedi
Bak bana mutluyum. Bunca iş varken. Canım isteyince keyfim gelince yaparım ne var yani@cylnslymn
Ayy nasıl bulaştırsam size bilmem ki. Ben çok mutluyum eşim de ben de takıntılı değiliz. Çok kirlenirse çocuk süpürüyor hadi ayda bi ben açıyom süpürgeyi tamam onun dışında pislikten kokmadık sonuçta çok abartıyor bazıları olan yine onlara oluyo halbuki ne sağlık kalıyo ne pskolojiCok haklisin ev islerini uzaylilar yapsin die bir yazi gormstm. Ama takinti olnca ck zor cidden. Ama inan bnde amaaan bosver demek isterdm ve daha mutlu olrdm kesinlikle.
Canim ben 1.5 yıllık evliyim daha yeni ama 30 yaşıma girilen az kaldı yaşlanıyorum allahım :) neyse ağlamayalım şimdi. Bende titiz biriyim ama benim kocam çok titiz temizlik hastası manyak her hafta doğalgaz peteklerine kadar siliyorum onun yüzünden evin en kirli haline bile arkadaşlar yenimi temizlik yaptın diyorlar düşünün şimdi böyle ağrı çekiyorum ondan yatıyorum bi görse yattığım başlar kaynana kılıklı konuşmaya. İşe giderken bile merdivenleri ve bahçeyi süpür olur mu çok kötü olmuş diyor :)
Kızlar napıonuzz
Aynen katılıyorum arkadaşım. Ben ev hanımıyım hiç bir meşgalem Yok işim gücüm Yok. Ama onun veya evin bi kölesi de değilim. Hiç birşeyi canım istemeden keyfim gelmeden yapamam kimse kusura bakmasın. Birbirimizi kırıp incitmeden biz böyle mutluyuz valla.Eşin resmen saçmalamış millet ev hanımı eşinden bu kadar iş beklemiyor. Bence sen çalışmasan daha iyi maaşınla da zaten istediğini alamıyorsun. Ben genelde yapıcı yorumlarda bulunurum eşlerle ilgili ama çalışan kadına acımayan bir eşe bende acımıyorum.İŞ hayatı zaten stresli eve gidince huzur bulmak istiyor insan.Canım severek mi evlendin
Ayy nasıl bulaştırsam size bilmem ki. Ben çok mutluyum eşim de ben de takıntılı değiliz. Çok kirlenirse çocuk süpürüyor hadi ayda bi ben açıyom süpürgeyi tamam onun dışında pislikten kokmadık sonuçta çok abartıyor bazıları olan yine onlara oluyo halbuki ne sağlık kalıyo ne pskoloji
Umarm banada bulasir bu:)Ayy nasıl bulaştırsam size bilmem ki. Ben çok mutluyum eşim de ben de takıntılı değiliz. Çok kirlenirse çocuk süpürüyor hadi ayda bi ben açıyom süpürgeyi tamam onun dışında pislikten kokmadık sonuçta çok abartıyor bazıları olan yine onlara oluyo halbuki ne sağlık kalıyo ne pskoloji
Umarm banada bulasir bu:)
Esim bndn yemek dahi beklemez. Bugn sandvic yapim sana der. Yada kahvalti yapalm der. Hic beklentisi yoktur ne yemek ne temizlik.evdeyse ztn birlikteyiz yapariz. Ama ah bu beeeen ah bu ben:))))))
Tmm tmm aklima seni gtrcm artk. Artik takintilarimi azalticim:))
Her evlilik kendi icinde bir hikaye. Kisiler karakterler huylar okdr degistirioki. Fakat cidden kadinlari ozguvenli yetistirmek grkio. Yani karsi trf ben bunu esime teklif dahi edememi bilmeli. Sevgi bambaska bisey.fakat insan sevdgne ztn kiyamiyor.Aynen katılıyorum arkadaşım. Ben ev hanımıyım hiç bir meşgalem Yok işim gücüm Yok. Ama onun veya evin bi kölesi de değilim. Hiç birşeyi canım istemeden keyfim gelmeden yapamam kimse kusura bakmasın. Birbirimizi kırıp incitmeden biz böyle mutluyuz valla.
Her evlilik kendi icinde bir hikaye. Kisiler karakterler huylar okdr degistirioki. Fakat cidden kadinlari ozguvenli yetistirmek grkio. Yani karsi trf ben bunu esime teklif dahi edememi bilmeli. Sevgi bambaska bisey.fakat insan sevdgne ztn kiyamiyor.
Beraber bu hayati guzel yasamak varken. Birbirini mutsuz etmek ck sacma. Bu dunyayi ask guzellestirir. Sevin sevilin. Esinize bakarken gozlerinizin ici gulsun. Hayat boyle coook guzel.
Her hafta hali fircalamak. Asla koltuk yastiklari duzensiz duramaz. Sönük duramaz. Kiyafetler isten gelince asilcak yada katlancak. Kirlilige atilck yada.yerler hep silincek haftasonu. Tuvalet banyoda asla ve asla yerde 1 tek sac olmick. Yerde kullanilmauam bir terlik olmick.hepsi yerinde olck. Pijamalar sabah katlanck yatagn kenrna koyulck.yatak her gun toplanck. Evden cikmadan once tum odalar duzenli birakilck. Aklima suan bunlar gldi. Blkide clstgm icn var bu takinti.gerci clsmiokende her gun ev supurup siliodm:/Nasıl takıntılar merak ettim
Kizlar merhaba. Bikac gundur eve esya fln glmsti. Bugun evle ilgilendm.yeni esya gelince odanin orasi mi burasi mi durumlarndydm:)
Istanbul ck guzel bugun.esim birazdn almaya gelck.bnde o gelene kdr ödem cayi iciyorm suyumu iciyorm bir yandan. Evi haftaici temiz tuttugmz icn bugn sdce takintilarmdan dolayi temizlik yptm.:)
Biz artik sahile mi kacariz ormana mi yksa kafeye gidip pinekler miyiz bilmiyorm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?