Yemedim mantıyı heyo
Bugün 50 lilik set yaptım canım gelişme var galiba bende 200 atladım
Ara öğün
1 avuç leblebi
Öğlen
mercimek çorbası
5 6 kaşık salata
1 kuru kayısı
Gel. Kuzum birlikte gezelim. Bn kurstaki diyalog olayini yaparm sana hahaha:)Oh ne güzel valla bende çalışıyorum daha akşam iş çıkışı da kursa gideceğimm oo eve gidince de temizlik yaparım anca
Her hafta hali fircalamak. Asla koltuk yastiklari duzensiz duramaz. Sönük duramaz. Kiyafetler isten gelince asilcak yada katlancak. Kirlilige atilck yada.yerler hep silincek haftasonu. Tuvalet banyoda asla ve asla yerde 1 tek sac olmick. Yerde kullanilmauam bir terlik olmick.hepsi yerinde olck. Pijamalar sabah katlanck yatagn kenrna koyulck.yatak her gun toplanck. Evden cikmadan once tum odalar duzenli birakilck. Aklima suan bunlar gldi. Blkide clstgm icn var bu takinti.gerci clsmiokende her gun ev supurup siliodm:/
Umarm banada bulasir bu:)
Esim bndn yemek dahi beklemez. Bugn sandvic yapim sana der. Yada kahvalti yapalm der. Hic beklentisi yoktur ne yemek ne temizlik.evdeyse ztn birlikteyiz yapariz. Ama ah bu beeeen ah bu ben:))))))
Tmm tmm aklima seni gtrcm artk. Artik takintilarimi azalticim:))
Ozmn biz normaliz ya. Ben ck takmiyim kendimiBu takıntılar bende de var yatak hergün toplanması hariç onda takıntılı değilim .
Bana da anlayışlı bir kocaa Allah'ım çok aminnn
Gel. Kuzum birlikte gezelim. Bn kurstaki diyalog olayini yaparm sana hahaha:)
Bu grupta gerçekte tanışıp görüşen var mı
Ozmn biz normaliz ya. Ben ck takmiyim kendimi
Amin herkesi bir yuvası olsun huzurlu mutlu
Amiiiiiiin canimBana da anlayışlı bir kocaa Allah'ım çok aminnn
Hayırlısı inşallah bakalım ben pek emin olamıyorum evliliğe ya mutsuz olursam ya pişman olursam diye :)
Amiiiiiiin canimhem severek evlen hemde bu adam merhametli mi diye bir bak derim. Hasta oldgmda elimden tutar mi. Basima bir is geldgnde her zmn ynmda durur mu.fikirlerimi onemsio mu yksa kendi bildgni mi okuo. Nekdr fedakar.
Yani ben bunlarn cvplarini aramadm ama. Kendisi en buyuk cevap zaten hayatima
Allah gonlune gore versin canim.guzel bir evlilik insana buyuk bir servet. Cocuklarn icinde guzel bir aile ve gelecekleri icin guzel hatiralar.
25 yaşındayım
Bence tam zamanı , adayda mı yok
Konuştuğum biri var ama yeni henüz emin olup adım atamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?