Hayırlısı olsun inş
Aminn aminn inşallah bakalım zaman ne gösterir
Ama evililik aşk olmadan yürüyecek bir kurum değil, sevmek değil çok çok çok sevmek gerekiyor
Evet biliyorum sevgiden değil de benim korkularım biraz daha farklı mutsuz olmak,anlaşamamk,herkesin herşeye karışması,evleneceğim kişinin arkamda yanımda olmaması,ezilmek,benliğimden vazgeçmek psikolojik olarak hazır değilim ben esasen :)
Bende yıllardır bebeğimin olmamasını hiç kafaya takmadım. tedaviye bile öylesine başladım ama hamilelikten sonra meğer ne kadar çok istiyormuşum dedim kendime, hamile kaldım diye herkes fikirlerini söyledi çok sevindik senin adına,zamanı gelmiş geçiyordu,senden daha çok sevindik. biz bu haberi yıllardan beri bekliyorduk vs vs dedim benım durumum bu kadar mı vahim görünüyormuş dışarıdan. Kısacası, sende hani nişan sözlülük bir adım atılsın hazır mı değil mi anlarsın kendini. Evlat yetiştirme fikri banada ürkütücvü geliyordu seni anlıyorum evlilikte korkunç gelir ama sonra iyi ki evlendim dersin doğru kişiyle olursa
Her evlilik kendi icinde bir hikaye. Kisiler karakterler huylar okdr degistirioki. Fakat cidden kadinlari ozguvenli yetistirmek grkio. Yani karsi trf ben bunu esime teklif dahi edememi bilmeli. Sevgi bambaska bisey.fakat insan sevdgne ztn kiyamiyor.
Beraber bu hayati guzel yasamak varken. Birbirini mutsuz etmek ck sacma. Bu dunyayi ask guzellestirir. Sevin sevilin. Esinize bakarken gozlerinizin ici gulsun. Hayat boyle coook guzel.
Konuştuğum kişi de ara sıra lafını açıyor ama ben ters cvp verince istemiyorum gibi algı oluşuyor onda da üzülüyor ama elimde değil işte başımdan daha önce geçti nişanlılık evresi korkuyorum ne yapayım (biliyorum korkunun ecele faydası yok ama)
Biraz zaman geçsinde ikna eder seviyorsa nasip kısmet oldumu sen bile anlamazsın
Kızlar bende anca ortalik topladım süpürdüm merdiven sildim. Bina 3 katlı müstakil 3 kat sildim. Ben takıntılı değilim 2 çocuklara sürekli dağılıyor kirleniyor hergün süpürüyorum mutlaka ama işim hiç bitmiyo şöyle bi rahat oturamıyorum şurası var şu var diye aklımda kalıyo ama sadece
Şimdi kahve içiyorum oğlan yemek yiyor sonra parka çıkıcaz. :)
Allah kolaylık versin cnm
Afiyet olsun cnm hava güzel o zaman :)
Burda da dolu yağıyorrr
Tabi orası öyle zaten kendisi istiyor istemese ailesine söylemez ben kardeşleriyle abisiyle falan da tanıştımm :)
Saol canim evet hava güzel oğlum zaten hemen anne hava güzelmiş parka gidelimmi nasıl fikir diyor :)
oooo aileye girmişsin sen eniştede muhasebeci mi yoksa :)
Ben çok pişmanım tartımı dijital almadığıma gramını falan göremiyorum
Gidin valla bizim içimiz kararıyor ben şu an evde yatmak isterdimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?