Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Ama evililik aşk olmadan yürüyecek bir kurum değil, sevmek değil çok çok çok sevmek gerekiyor

Evet biliyorum sevgiden değil de benim korkularım biraz daha farklı mutsuz olmak,anlaşamamk,herkesin herşeye karışması,evleneceğim kişinin arkamda yanımda olmaması,ezilmek,benliğimden vazgeçmek psikolojik olarak hazır değilim ben esasen :)

Bende yıllardır bebeğimin olmamasını hiç kafaya takmadım. tedaviye bile öylesine başladım ama hamilelikten sonra meğer ne kadar çok istiyormuşum dedim kendime, hamile kaldım diye herkes fikirlerini söyledi çok sevindik senin adına,zamanı gelmiş geçiyordu,senden daha çok sevindik. biz bu haberi yıllardan beri bekliyorduk vs vs dedim benım durumum bu kadar mı vahim görünüyormuş dışarıdan. Kısacası, sende hani nişan sözlülük bir adım atılsın hazır mı değil mi anlarsın kendini. Evlat yetiştirme fikri banada ürkütücvü geliyordu seni anlıyorum evlilikte korkunç gelir ama sonra iyi ki evlendim dersin doğru kişiyle olursa

Konuştuğum kişi de ara sıra lafını açıyor ama ben ters cvp verince istemiyorum gibi algı oluşuyor onda da üzülüyor ama elimde değil işte başımdan daha önce geçti nişanlılık evresi korkuyorum ne yapayım (biliyorum korkunun ecele faydası yok ama )

Ay canı. Vallahi çok güzel özetlemişsin kocama bi aşk geldi içimden

Biraz zaman geçsinde ikna eder seviyorsa nasip kısmet oldumu sen bile anlamazsın

Kızlar bende anca ortalik topladım süpürdüm merdiven sildim. Bina 3 katlı müstakil 3 kat sildim. Ben takıntılı değilim 2 çocuklara sürekli dağılıyor kirleniyor hergün süpürüyorum mutlaka ama işim hiç bitmiyo şöyle bi rahat oturamıyorum şurası var şu var diye aklımda kalıyo ama sadece

Allah kolaylık versin cnm

oooo aileye girmişsin sen eniştede muhasebeci mi yoksa :)

Yok değil :) ya aslında abisini falan tanıyordum o da beni tanıyordu ama yüz yüze ben onun kız arkadaşıyım diye tanıştık biraz tuhaf bir duyguydu çok utanmıştım yengesi falanda vardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…