Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yok değil :) ya aslında abisini falan tanıyordum o da beni tanıyordu ama yüz yüze ben onun kız arkadaşıyım diye tanıştık biraz tuhaf bir duyguydu çok utanmıştım yengesi falanda vardı :)

Ay ne heyacanlı demi güzel duygular onlar. Bende şimdiki görümcelerimi taniyordum ama eşimle tanışmıyoduk tanıştırdılar 1 ay sonra evleniyoruz dedik.
Ne acelemiz varsa artık

Ay ne heyacanlı demi güzel duygular onlar. Bende şimdiki görümcelerimi taniyordum ama eşimle tanışmıyoduk tanıştırdılar 1 ay sonra evleniyoruz dedik.
Ne acelemiz varsa artık

Görümce adaylarım bayağı küçük benden benle tanışmaları da bana sürpriz doğum günü hazırlayarak olmuştu :)

Ara öğün yaptım şimdi
azıcık leblebi
şekersiz açık çay
1 adet yulaflı bisküvi

Akşam yemeğim
mercimek çorbası 2 kepçe
ekmek yok

Ara öğün
süt

Akşama ve yarın giremeyeceğim için şimdiden yazıyorum.Hemde menümün dışınada çıkmıyorum böylece yazdım bir kere deyip :)

İyi gayet cnm

Bende bazen yiyorum hatta dün yedim daha :)

yulaflı diye bir tane yedim ama yok böyle psikoloji , suçluluk hissediyorum resmen
Çikolatada değil ama canım kakolu birşeyler istiyor dukan kek vardı baktımda iyi gibi şeker yerine pekmez falan filan ,Şimdilik kendimi tutuyorum ama çok isterse canım sağlıklı tarifler yapmak isitiyorum.

Bir tane muzu ezip üzerine az bişey süt ve kakao döküp karıştır ye yaş pasta gibi oluyor :)

Diyet browni tarifi buldum-
Balkabaklı Brownie-
250gr haşlanmış balkabağı
4 orta boy yumurta
70gr kakao (dolu dolu 6 yemek kaşığı)
60gr hindistancevizi unu(yoksa rendesi) (5 yemek kaşığı)
50gr hindistancevizi şekeri (4 yk)
30gr hindistancevizi yağı (2yk)
1 su bardağı ceviz içi
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı vanilya özütü
15gr(2 kare) en az %80 bitter çikolata)

-üst süslemesi için-
3 kare en az %80 bitter çikolata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…