- 31 Mart 2011
- 1.570
- 1.352
- 333
Yok değil :) ya aslında abisini falan tanıyordum o da beni tanıyordu ama yüz yüze ben onun kız arkadaşıyım diye tanıştık biraz tuhaf bir duyguydu çok utanmıştım yengesi falanda vardı :)
Ay bende keşke çalıssam diyorum çalışınca evde kalmakta zor geliyor.
Alma şansın yok mu canım 20-30 arası bişey zaten
Ay ne heyacanlı demi güzel duygular onlar. Bende şimdiki görümcelerimi taniyordum ama eşimle tanışmıyoduk tanıştırdılar 1 ay sonra evleniyoruz dedik.
Ne acelemiz varsa artık
Bunuda yeni aldım sayılır puff ya
Çalışmak güzel de insan bazen sıkılıyor bu sene hiç izin kullanmadım çok bunaldımm
Ben çok güzel bir tatil yaptım Akdenizde bu yıl, ondan önce Ege de ama, bu yıl sanmam
Bende karadeniz turuna gitmek istiyorum inşallah :)
Gel kız bizleBende karadeniz turuna gitmek istiyorum inşallah :)
İnşallah canım ben karadenizi çok merak etmiyorum açıkçası , ama Amasra olabilir
Gel kız bizle
Ramazan bayramında gidiyoz önce Rize de üç gün ordan komple Karadeniz'i geze geze eve gelcez. Geçen sene de yaptık doyamadık valla
Ara öğün yaptım şimdi
azıcık leblebi
şekersiz açık çay
1 adet yulaflı bisküvi
Akşam yemeğim
mercimek çorbası 2 kepçe
ekmek yok
Ara öğün
süt
Akşama ve yarın giremeyeceğim için şimdiden yazıyorum.Hemde menümün dışınada çıkmıyorum böylece yazdım bir kere deyip :)
İyi gayet cnm
Bisküvi iyi olmadı sanırım
Bende bazen yiyorum hatta dün yedim daha :)
yulaflı diye bir tane yedim ama yok böyle psikoloji , suçluluk hissediyorum resmen
Çikolatada değil ama canım kakolu birşeyler istiyor dukan kek vardı baktımda iyi gibi şeker yerine pekmez falan filan ,Şimdilik kendimi tutuyorum ama çok isterse canım sağlıklı tarifler yapmak isitiyorum.
Bir tane muzu ezip üzerine az bişey süt ve kakao döküp karıştır ye yaş pasta gibi oluyor :)
İyi fikir canım ama arkadaşlar muzda yeme çok dediler şimdilik almıyorum ama alınca denerim aklıma yattı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?