Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Yap bakalım cnm :)

Kızlar ne güzel muhabbetler dönmüş harikasınız chemistry_eng kujum bende daha yoğundu temizlik takıntısı kendi odama kimse girmezdi biri girdi mi halımı silerdim hemen çarşaf falan 2 güne değişecek öyle çok ayrıntılı düşünürdüm ki vaktim varmış ki düşümüyormuşum kızımın kıyafetlerine babasının bile dokunmasına izin vermezdim mikrop kapacak diye 2 yaşına kadar çorabını bile ütüledim ama yoruldum artık bıraktım herşeyi hergün süpürür silerim ama ayrıntılı değil

OnDeryaa idolümsün her konuda diyette ki istikrarın spor azmin Bi tanesin

Zerosima canım bende 25 yaşında evlendim eşimi ilk gmrdüğümde ben bu adamla evlenirim demiştim öyle de oldu

Kızlar güzel haberle geldim 28 beden kot xs tişört artık benim yeni bedenim mutluyum bugün

Saleyküm bayanlar
Nasılsınız nasıl gidiyor
Kilo verenleri tebrik ederim
Telefonum bozuk eşimden yazıyorum ne yaptınız diye bir bakayım dedim
İnşallah telefonum geldiği gibi yazarım bi süre telefonum yok
Ama ara ara bakarım sahgull
Selametle

Ooo süper canımmm hayırlı olsunn bende 26-27 beden giyiyorum
Xs ve s beden giyiyorum üstü de :)

Valla ben hissedemiyorum sanırım evlilik denince kalbim küt küt atıyor korkular basıyor kıpkırmızı oluyorum düşünceli oluyorum tuhaf oluyorum yanii bende kendimi çözemedim henüzz

Aleyküm selam cnm
İnşallah bir an önce gelir tlfnun çok mahrum etme kendinden bizi :)

Bende temizlik yaptım geldim yazılanlara baktım aa temizlik:) bende çok seviyorum haftasonlari anneme gelip onada yapıyorum evet yoruluyorum ama geri dönünce herşey düzenli olucak bide pek kalabalık eşyayı sevmiyorum annemlerde oyle at at bitiremedim

6 ay önce 42 gidiyordum canım 3 ay önce 40 şimdi 38 bana çok iyi geldi almadım pantolonu belki de 36 giyeceğim he huu
Evlilik kısaca iyi biriyle ve kafan uyarsa iyi yoksa kötü

6 ay önce 42 gidiyordum canım 3 ay önce 40 şimdi 38 bana çok iyi geldi almadım pantolonu belki de 36 giyeceğim he huu
Evlilik kısaca iyi biriyle ve kafan uyarsa iyi yoksa kötü

Bende görürüm o günleri inş gerçi ben 38 beden ketene kota giriyorum halen ama kalıptan kalıba fatk var tabi hayalim 1 haziran 55 olmuş olmak :) zaten ramazan da giriyor mayısta az yemege alışınca ramazanda da daha kolay olur.>Kısaca tam zamanında başlamışım diyete

Bende kalabalığı sevmiyorum elime ne geçse atarım evde

Hadi inşallah cnm

İyi aksamlar kızlar allah muhabetinizi artırsın hepsini okudum bugünkü menüm
Sabah yok saat11.30limonlu su
Form cay
Saat 12de kepek ekmeyınden sucuklu peynirli tost
Yeşil cay
Saat14te 1ısırık tavuk döner
Saat14.30yarım dondurma
Saat 17de cay 3bardak kuru kayısı kuru üzüm badem fındık 1avuç
2litre su
Zerosima
20 dakika plates.30 dakika parktaki spor aletlerı 30 dakikada yürüyüş@Kkli-kadin

Yaşasınn çıtır kızlar olacağız
Ben hariç heralde
46'dan 44'e düştüm ama 42'de oluyo sıklıkla bende anlamadım şuan kaçım bel 82 oldu anca 2 cm gitmiş ordan. Eşim bugün kendine 50 beden pantolon almış 56'ydı adam nasıl havalarda ben de bi 40 giysem ya uçucam uçucam ama Yok olmuyo kilo gidiyo beden aynı sanki ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…