Diyet browni tarifi buldum-
Balkabaklı Brownie-
250gr haşlanmış balkabağı
4 orta boy yumurta
70gr kakao (dolu dolu 6 yemek kaşığı)
60gr hindistancevizi unu(yoksa rendesi) (5 yemek kaşığı)
50gr hindistancevizi şekeri (4 yk)
30gr hindistancevizi yağı (2yk)
1 su bardağı ceviz içi
1 tatlı kaşığı kabartma tozu
1 çay kaşığı vanilya özütü
15gr(2 kare) en az %80 bitter çikolata)
-üst süslemesi için-
3 kare en az %80 bitter çikolata
Yap bakalım cnm :)
Aklımda bulunsun diye bakıyorum canım daha yapmaya niyetim yok
Kızlar ne güzel muhabbetler dönmüş harikasınızchemistry_eng kujum bende daha yoğundu temizlik takıntısı kendi odama kimse girmezdi biri girdi mi halımı silerdim hemen çarşaf falan 2 güne değişecek öyle çok ayrıntılı düşünürdüm ki vaktim varmış ki düşümüyormuşum kızımın kıyafetlerine babasının bile dokunmasına izin vermezdim mikrop kapacak diye 2 yaşına kadar çorabını bile ütüledim ama yoruldum artık bıraktım herşeyi hergün süpürür silerim ama ayrıntılı değil
OnDeryaa idolümsün her konuda diyette ki istikrarın spor azmin Bi tanesin
Zerosima canım bende 25 yaşında evlendim eşimi ilk gmrdüğümde ben bu adamla evlenirim demiştim öyle de oldu
Kızlar güzel haberle geldim 28 beden kot xs tişört artık benim yeni bedenim mutluyum bugün
Saleyküm bayanlar
Nasılsınız nasıl gidiyor
Kilo verenleri tebrik ederim
Telefonum bozuk eşimden yazıyorum ne yaptınız diye bir bakayım dedim
İnşallah telefonum geldiği gibi yazarım bi süre telefonum yok
Ama ara ara bakarımsahgull
Selametle
Saleyküm bayanlar
Nasılsınız nasıl gidiyor
Selametle
Saleyküm bayanlar
Nasılsınız nasıl gidiyor
Selametle
6 ay önce 42 gidiyordum canım 3 ay önce 40 şimdi 38 bana çok iyi geldi almadım pantolonu belki de 36 giyeceğim he huuOoo süper canımmm hayırlı olsunn bende 26-27 beden giyiyorum
Xs ve s beden giyiyorum üstü de :)
Valla ben hissedemiyorum sanırım evlilik denince kalbim küt küt atıyor korkular basıyor kıpkırmızı oluyorum düşünceli oluyorum tuhaf oluyorum yanii bende kendimi çözemedim henüzz
Yaşasınn çıtır kızlar olacağızKahsen bende 42 beden bol geliyor 40 olmuşum yani kot bedeni daha farklıdir tabi
Yaa sen düzenli beden olcuyorsun dimi bende olccem ya mezurayi bulayimYaşasınn çıtır kızlar olacağız
6 ay önce 42 gidiyordum canım 3 ay önce 40 şimdi 38 bana çok iyi geldi almadım pantolonu belki de 36 giyeceğim he huu
Evlilik kısaca iyi biriyle ve kafan uyarsa iyi yoksa kötü
Bende temizlik yaptım geldim yazılanlara baktım aa temizlik:) bende çok seviyorum haftasonlari anneme gelip onada yapıyorum evet yoruluyorum ama geri dönünce herşey düzenli olucak bide pek kalabalık eşyayı sevmiyorum annemlerde oyle at at bitiremedim
Bende temizlik yaptım geldim yazılanlara baktım aa temizlik:) bende çok seviyorum haftasonlari anneme gelip onada yapıyorum evet yoruluyorum ama geri dönünce herşey düzenli olucak bide pek kalabalık eşyayı sevmiyorum annemlerde oyle at at bitiremedim
Kahsen bende 42 beden bol geliyor 40 olmuşum yani kot bedeni daha farklıdir tabi
6 ay önce 42 gidiyordum canım 3 ay önce 40 şimdi 38 bana çok iyi geldi almadım pantolonu belki de 36 giyeceğim he huu
Evlilik kısaca iyi biriyle ve kafan uyarsa iyi yoksa kötü
Bende görürüm o günleri inş gerçi ben 38 beden ketene kota giriyorum halen ama kalıptan kalıba fatk var tabi hayalim 1 haziran 55 olmuş olmak :) zaten ramazan da giriyor mayısta az yemege alışınca ramazanda da daha kolay olur.>Kısaca tam zamanında başlamışım diyete
Ben hariç heraldeYaşasınn çıtır kızlar olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?