Kahsen bende 42 beden bol geliyor 40 olmuşum yani kot bedeni daha farklıdir tabi
Ölç canım inanılmaz motive ediyor hemen girip netten kaç beden olmuşum diye bakıyorum heycanlıYaa sen düzenli beden olcuyorsun dimi bende olccem ya mezurayi bulayim
Çok rahat görürsün canım diyete başladığın dönem çok önemli çünkü motive başlıyorsun bu dönemi çok iyi değerlendirBende görürüm o günleri inş gerçi ben 38 beden ketene kota giriyorum halen ama kalıptan kalıba fatk var tabi hayalim 1 haziran 55 olmuş olmak :) zaten ramazan da giriyor mayısta az yemege alışınca ramazanda da daha kolay olur.>Kısaca tam zamanında başlamışım diyete
Denemeden bilemeyiz canımİşte yanılmaktan korkuyorum bende
O da olucak canım bu hızla çokta kısa sürede olacak diyet = sabırBen hariç heralde
46'dan 44'e düştüm ama 42'de oluyo sıklıkla bende anlamadım şuan kaçım bel 82 oldu anca 2 cm gitmiş ordan. Eşim bugün kendine 50 beden pantolon almış 56'ydı adam nasıl havalarda ben de bi 40 giysem ya uçucam uçucam ama Yok olmuyo kilo gidiyo beden aynı sanki((((((
Sabır bende bolca var Allah'a şükür adımı sabırlı diye anarlar hatta. Ama sanki bi ayda aldık ta bi ayda gitsin istiyoz işte.O da olucak canım bu hızla çokta kısa sürede olacak diyet = sabır
Sabır bende bolca var Allah'a şükür adımı sabırlı diye anarlar hatta. Ama sanki bi ayda aldık ta bi ayda gitsin istiyoz işte.
Benim sinir olduğum şey bedenimin kğçülmemesi. Diyetten sıkılmıyorum iradem sağlam kilo veriyorum ama xl veya 44 ten kurtulamıyorum bi türlü halbuki 81'dim 2.5 ay önce 12 kiloda 1 beden mi fark eder yani ona üzülüyorum işte
Canım spor ne süredir yapıyorsun benim spordan sonra farketti vücudumYani mesela 65 kiloda yine 42 beden olucam o üzücü millet 65 kiloda 40 giyiyo yaa
Sporla sıkılasırsın canımYani mesela 65 kiloda yine 42 beden olucam o üzücü millet 65 kiloda 40 giyiyo yaa
Bu beni mahvetti ya. Dukandan cikinca saldirdim buna 3 gundur hindistan cevizi de ekleyip yiyorumBir tane muzu ezip üzerine az bişey süt ve kakao döküp karıştır ye yaş pasta gibi oluyor :)
kemik yapından kaynaklanmasın canım çünkü boyunda uzun kilonda okadar abartılacak bır kilo deyil en son resmini attıgındada iyiydinYani mesela 65 kiloda yine 42 beden olucam o üzücü millet 65 kiloda 40 giyiyo yaa
2 hafta bitti sporda daha önce sadece yarımsaat yürüyodjm hergün 2haftadır sabahları 1 saat parka çıkıyorum yürüyüş koşu egzersiz ekledimCanım spor ne süredir yapıyorsun benim spordan sonra farketti vücudum
Kemiklerim iri evet. Ayaklarım bile 42'den 41' e düştü ama beden en fazla 42 ye düşüyo ne kadar zayıflasam dakemik yapından kaynaklanmasın canım çünkü boyunda uzun kilonda okadar abartılacak bır kilo deyil en son resmini attıgındada iyiydin
Canım devam et çok faydasını göreceksin zaten çok azimlisin maşallah dediğin gibi kemiklerin iri anladığım kadarıyla bedene bakmayacaksın canım mutlu olduğun yere kadar devam2 hafta bitti sporda daha önce sadece yarımsaat yürüyodjm hergün 2haftadır sabahları 1 saat parka çıkıyorum yürüyüş koşu egzersiz ekledim
Kemiklerim iri evet. Ayaklarım bile 42'den 41' e düştü ama beden en fazla 42 ye düşüyo ne kadar zayıflasam da55 mi olsam naapsam 40 olmak için
Canım çok geçmiş olsun çok üzüldümKızlar günüm diyet açısından kötü. Regli oldum sabah iştah full sürekli aranıyorum.
Bide merdivenden düştüm çok canım acıdı kolumu ve sırtımı incittim şimdi de belim ağrıyo umarım kötü bişey olmaz. Çok değildi 5-6 basamak gibi ama fena düştüm kaydım. Adet sancısını da ona ekleyin şuan bitki çayı hazırladım yatağa giriyom sağolsun eşim çocuklarla ilgileniyor (ilk defa)
Kızlar günüm diyet açısından kötü. Regli oldum sabah iştah full sürekli aranıyorum.
Bide merdivenden düştüm çok canım acıdı kolumu ve sırtımı incittim şimdi de belim ağrıyo umarım kötü bişey olmaz. Çok değildi 5-6 basamak gibi ama fena düştüm kaydım. Adet sancısını da ona ekleyin şuan bitki çayı hazırladım yatağa giriyom sağolsun eşim çocuklarla ilgileniyor (ilk defa)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?