Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahsen bende 42 beden bol geliyor 40 olmuşum yani kot bedeni daha farklıdir tabi

Yaa sen düzenli beden olcuyorsun dimi bende olccem ya mezurayi bulayim
Ölç canım inanılmaz motive ediyor hemen girip netten kaç beden olmuşum diye bakıyorum heycanlı

Çok rahat görürsün canım diyete başladığın dönem çok önemli çünkü motive başlıyorsun bu dönemi çok iyi değerlendir

İşte yanılmaktan korkuyorum bende
Denemeden bilemeyiz canım

O da olucak canım bu hızla çokta kısa sürede olacak diyet = sabır

O da olucak canım bu hızla çokta kısa sürede olacak diyet = sabır
Sabır bende bolca var Allah'a şükür adımı sabırlı diye anarlar hatta. Ama sanki bi ayda aldık ta bi ayda gitsin istiyoz işte.
Benim sinir olduğum şey bedenimin kğçülmemesi. Diyetten sıkılmıyorum iradem sağlam kilo veriyorum ama xl veya 44 ten kurtulamıyorum bi türlü halbuki 81'dim 2.5 ay önce 12 kiloda 1 beden mi fark eder yani ona üzülüyorum işte

Yani mesela 65 kiloda yine 42 beden olucam o üzücü millet 65 kiloda 40 giyiyo yaa

Yani mesela 65 kiloda yine 42 beden olucam o üzücü millet 65 kiloda 40 giyiyo yaa
Canım spor ne süredir yapıyorsun benim spordan sonra farketti vücudum

Bir tane muzu ezip üzerine az bişey süt ve kakao döküp karıştır ye yaş pasta gibi oluyor :)
Bu beni mahvetti ya. Dukandan cikinca saldirdim buna 3 gundur hindistan cevizi de ekleyip yiyorum
Halim harap
Keske dukani birakmasaydim.
Hem hep acim hem de surekli bir seyler otlanmak istiyorum

Kizlarrrrr bugunnn berbattttt gunummmm heralde kullandigim ilaclardannn diyma hissimmmm kayboldu doymuyorummmmm yiyeee yiyeee bir halll oldumm elim ayagim titriyooo basimm dinuyo acliktann mide agirirr perisan dusersin yaa bugun heppp o haldwydimmm
Menummm sabah 1 yumurta yesillik 1 dlm ekmek
3 te okuldan geldimmm oluyo.m 1 tabak kereviz 1 tabak bamya 1 kase yogurt 1 dlm ekmek. Yokkkk anammm doymuyorummmm
1'saat'sonra salata tin baligi yedimmm
Biraz oncede cocuklara vafil yaptim bir tanedw benn yedimm

Bence sabah kahvaltını sağlam yapmıyorsun canım 2tane yumurta peynir zeytin domates salatalık tarzında yap acıkmazsın

Menüm
Biraz geç uyandım
Kalkınca activia yedim oruç bana şişkinlik bıraktı hemen bişey yemek istemedim

Öğlene doğru
1 haşlanmış yumurta
2 burgu peynir
1 salatalık
5 ceviz
2 zeytin 1 bardak süt

Ara
3 hurma
1 activia

Aksam
1 tavuk bonfile tavada 1 yk yağda pişirdim kendi suyuyla
Salata+ yoğurt (2 yemek kaşığı )

1.5 litre su 3 e tamamlarım

1 kupa soğan suyu
1 kupa yeşil çay

Spor yok bugün.
Sadece plank yapcam

İyi akşamlar kızlar muhabbetiniz şen olsun.

Menümü yazayım bugün ödül günü gibi oldu misafirlikteydim ama kontrollü bi ödül günüydü.

Sabah 10.30 da
2 haşlanmş yumurta
1 domates
1 kk peynir

İkindi 15.30
2 tane haşlanmş içli köfte
Patatesli salatalıklı soğuk meze 1 kaşık
2 kaşık tavuklu yeşillikli salata
Yarım dilim börek
4 ufak yaprak sarma
1 ufak dilim de incirli muhallebili tatlı
Tatlı hariç hepsini 1 tabak yaptım çok şişkinlik hissetmeden yedim. Diyette olmasam çok daha fazla yerdim

Akşam
yok. artık yemem

Su 1.5 lt henüz
30 dk yürüyüş

@Kkli_kadin
K Karanfil_kokuyor

Kızlar selam menüm

Sabah
2 yumurta ile yaptığım peynirli omlet yağsız
3 adet yeşil zeytin
1 lokma çilek reçeli
Ekmek yok

Öğle (14.30)
Yarım döner
Bir bardak ayran
Bir top dondurma

Ara Türk kahvesi

Akşam yok
Su 2 lt

Spor

1.5 saat yürüyüş
30 dk pilates
30 dk trambolin de zıplama hareketleri
5 dk bacak egzersizi

Sabah
2bardak su
Tam tahillidan beyaz peynirli tost

Atistirmalik
Odem cayi kac bardak ictm toplamda 8bardakti.
2hurma
5 6 tane cig findik
3ceviz

Disarida
1tane kahveli kurabiye yedim
Turk kahvesi

Aksam
Aperatif seyler yaptm
Kirmizi biber firinladm.snra icine suzme peynirle doldurdm.
Patlican firinladm.limonlucam
Kisir yptm (2corba kasigi yerim)
Cay iccem yaninda

Spor OnDeryaa
40Dm yuruyus

Su
3lt su
8bardak odem cayi

Canım spor ne süredir yapıyorsun benim spordan sonra farketti vücudum
2 hafta bitti sporda daha önce sadece yarımsaat yürüyodjm hergün 2haftadır sabahları 1 saat parka çıkıyorum yürüyüş koşu egzersiz ekledim
kemik yapından kaynaklanmasın canım çünkü boyunda uzun kilonda okadar abartılacak bır kilo deyil en son resmini attıgındada iyiydin
Kemiklerim iri evet. Ayaklarım bile 42'den 41' e düştü ama beden en fazla 42 ye düşüyo ne kadar zayıflasam da 55 mi olsam naapsam 40 olmak için

Kızlar günüm diyet açısından kötü. Regli oldum sabah iştah full sürekli aranıyorum.
Bide merdivenden düştüm çok canım acıdı kolumu ve sırtımı incittim şimdi de belim ağrıyo umarım kötü bişey olmaz. Çok değildi 5-6 basamak gibi ama fena düştüm kaydım. Adet sancısını da ona ekleyin şuan bitki çayı hazırladım yatağa giriyom sağolsun eşim çocuklarla ilgileniyor (ilk defa)

11.Gün

Sabah:
8::15 ılık limonlu su
10:15 Türk kahvesi
11:30 5 kaşık yoğurtlu semizotu
Bi avuç dolu kabak çekirdeği

Öğle:
15:30 5 parmak peynir kızartması
2-3 kaşık yoğurtlu semizotu
Ara: 2 kaşık Elmalı tarçınlı yoğurt

Akşam: 3 nugget bi 3 parça bitter

Su: 1.5 litre
Spor: 1 saat tempolu yürüyüş koşu ve 15 dk egzersiz

Canım devam et çok faydasını göreceksin zaten çok azimlisin maşallah dediğin gibi kemiklerin iri anladığım kadarıyla bedene bakmayacaksın canım mutlu olduğun yere kadar devam

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Çok geçmiş olsun canım şimdi sicakken ağrımaz ama yarına çıkar acısı. İnşallah ağrımaz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…