- 25 Mart 2014
- 1.302
- 441
- 123
Çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşey yokturKızlar günüm diyet açısından kötü. Regli oldum sabah iştah full sürekli aranıyorum.
Bide merdivenden düştüm çok canım acıdı kolumu ve sırtımı incittim şimdi de belim ağrıyo umarım kötü bişey olmaz. Çok değildi 5-6 basamak gibi ama fena düştüm kaydım. Adet sancısını da ona ekleyin şuan bitki çayı hazırladım yatağa giriyom sağolsun eşim çocuklarla ilgileniyor (ilk defa)
Normalde bende öyle tercih ederdim ama ekstra sporlar yaptım ve akşam yemedim umarım telafi etmisimdir bu hafta sıfır kaçamak sözCnm döneri ekmeksiz salatayla tercih edebilirsin yarım ekmek çokk olmus
Artık kaçamak yok tamam mı malum listedesin ekstra dikkat
söylediğin kadar abartılmamıs benceBugunki menum cok kotu
Ama telafi edicem
Sabah
Kepekli krep
1 kasik yagsiz peynir
1 cay kasigi zeytinyaginda biber kizartmasi
3-4 erik domates
6 zeytin
Sutlu kahve
Ara
2 gofret (kalani yememek icin attim)
Yarim muz + kakao
Elma
Bir kase yagsiz patlamis misir
Ogle
Sebze corbasi
Aksam
Et yemegi (sadece eti 6-7 kasik)
Sutlu turk kahvesi
Su 1.5 lt
Spor 10 dk eliptik yaptim simdi daha yapicam yazarim sonra
@ciwan_annesi
Ara da yediklerim butun gunumu batirdisöylediğin kadar abartılmamıs bence
Teşekkür ederim canım daha iyim :)OnDeryaa nasıl oldun cnm
Evet kuzum severek evlendik 2.5 sene görüştük ama bende titiz olunca pek sorun yapmıyorum temizliği açıkçası ama yoruluyor muyum evet çok yoruluyorum.Eşin resmen saçmalamış millet ev hanımı eşinden bu kadar iş beklemiyor. Bence sen çalışmasan daha iyi maaşınla da zaten istediğini alamıyorsun. Ben genelde yapıcı yorumlarda bulunurum eşlerle ilgili ama çalışan kadına acımayan bir eşe bende acımıyorum.İŞ hayatı zaten stresli eve gidince huzur bulmak istiyor insan.Canım severek mi evlendin
Allah iyiliğini versin emi çok güldüm canım yaa dün zaten bi tuvalet lavabo temizledim arkadaşım geldi akşamda eşi yemeğe geldi derken geç gittiler bişey yapamadım ama bugün evde tekim herkesi dışarı yolladım temizliği yetim şimdi bitti rahatladım. Bi akşama yemek kaldı.Allahtan tam halleri gözükmedi
Bak bana mutluyum. Bunca iş varken. Canım isteyince keyfim gelince yaparım ne var yani@cylnslymn
Bence sen yinede abartmadan ye kuzumEki Görüntüle 1976163 Bunlardan yiyebilir miyim aldım ama
o gun yiyecegin bi dilim tb ekmek yerine bi kase makarna olabilir. ama ikisi birdenEki Görüntüle 1976163 Bunlardan yiyebilir miyim aldım ama
Ekmek hiç yemiyorum o yüzden bi tabak makarna yoğurt yiycem artıko gun yiyecegin bi dilim tb ekmek yerine bi kase makarna olabilir. ama ikisi birden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?