Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bir Haftada Dört Kilo Vermek İçin..

Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir.Detaylar videomuzda hanımlar!
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Çok geçmiş olsun canım umarım kötü birşey yoktur

Bugunki menum cok kotu
Ama telafi edicem

Sabah
Kepekli krep
1 kasik yagsiz peynir
1 cay kasigi zeytinyaginda biber kizartmasi
3-4 erik domates
6 zeytin
Sutlu kahve

Ara
2 gofret (kalani yememek icin attim)
Yarim muz + kakao
Elma
Bir kase yagsiz patlamis misir

Ogle
Sebze corbasi

Aksam
Et yemegi (sadece eti 6-7 kasik)

Sutlu turk kahvesi
Su 1.5 lt
Spor 10 dk eliptik yaptim simdi daha yapicam yazarim sonra
@ciwan_annesi

söylediğin kadar abartılmamıs bence

kizlar bugun hic giremedim foruma yarin Almanyaya gidiyoruz onun icin hazirlik yapiyorum

bugunku menum

kahvalti 1 kivi 1 tk light peynir 2 wasa

ara kahve

ogle nestle nesfit

ara 3 kuru erik 1 sade kahve

aksam
1 biber
roka
1 activia
4 yk kuru fasulye hepsini bitiremedim

su 2 lt
spor yok malesef @ciwan_annesi

bugun hep disardaydim alisveris yaptim eve dondugumde yerlerine yerlestir yemek yap valiz hazirla cocuklari yika derken bu saati buldu. sali gunu evime donucem arada yazmaya calisicam kizlar

Merhaba kizlar gec kaldim bugunku menum;

Sabah menemen iki dilim ekmek peynir salatalik

Aksam: 5 bir cigkofte durum

Baska da bir sey yemedim bilgilerinize :)

Evet kuzum severek evlendik 2.5 sene görüştük ama bende titiz olunca pek sorun yapmıyorum temizliği açıkçası ama yoruluyor muyum evet çok yoruluyorum.

Allahtan tam halleri gözükmedi
Bak bana mutluyum. Bunca iş varken. Canım isteyince keyfim gelince yaparım ne var yani@cylnslymn
Allah iyiliğini versin emi çok güldüm canım yaa dün zaten bi tuvalet lavabo temizledim arkadaşım geldi akşamda eşi yemeğe geldi derken geç gittiler bişey yapamadım ama bugün evde tekim herkesi dışarı yolladım temizliği yetim şimdi bitti rahatladım. Bi akşama yemek kaldı.

Bende sabah güzel bi kahvaltı yaptım saat 9 gibi hala bişey yemedim karnımda aç değil ağrım var ondan canim bişey istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…