Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar birazdan yola cikicaz sizlerle sevincimi paylasmak istedim

saatim bol geliyor artik :)
kemerimi daha fazla sikmaya basladim :)
aynaya bakinca 0 beden mutlulugu yasiyorum. Ay valla bir guzellestim sanki yasimi gosterir oldum emegi gecenleri operim :)

Kizlardün yazamadim sabahtan aksama kadar misafirim vardi. Sonrada kanepede uyuya kalmisim. Kusura bakmayin. Bugünde oğlumun dogum günü ona hazirlik yapiyorum
Dünkü menüm
Sabah
Kavurmali yumurta
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates salatalik

Ara
1 tane gofret
Aksam
1 kase yogurt çorbasi
1 tane karniyarik
3 kaşik bulgur pilavi
@ciwan_annesi
Su 2 litre
Spor aksama kadar hiç oturmadim

İyiki doğmuş paşa mutlu yıllar annesiyle bol gülmeli eğlenceli bi yıl olsun

Merhabalar kızlar

Menüm

Kahvaltımı geç yaptım

Ilık limonlu su

2 dilim kızarmış ekmek nasıl ozlemisim (1 tanesinin üstünde yok denecek kadar tereyağı
3 burgu peynir
2 zeytin
3 ceviz
Salatalik domates
1 yumurta
2 çatal çemen
1 turunç reçeli hiç surupsuz yerinden küçüktü zaten
Çay

Aksam

2 orman meyveli activia
Acıkırsam yoğurt kürü yicem

1 kupa soğan suyu
1 kupa yeşil çay

1.5 litre su 3 e tamamlanacak

Spor
10 dakika dambıl twister
20 dakika egzersiz hareketleri
Plank
Toplam 30 dakika

Spora kimi etiketlicem

Sankiii bugunnn gofrettt gunu yapmisizz kizlarrr bende yedimm
Sabah 1 dlm ek.ek yumurta peynir salata
Ara yarim gofret
Ogle 1 dlm ekmek 6 kasik kurufasulye tursu salata
Ara 1 meyve
Aksam ayrannnn sporr daha yapamadim kayinvalideyi sehir sehirrr gezdiriyozzz zaman kalmadi aksam cocuklari ona atipppp insallah yuruycemm

İyi akşamlar kızlar bugünkü menüm
Sabah saat 06da sutlu kahve
Saat12de limonlu su
Kahvaltı
2haşlanmış yumurta 1parca süzme peynir 10 tane zeytin yeşil çay
Form cay
1adet lahmacun 1kase kıvırcıkla yapılmış cacık
2litre su
60 dakika yürüyüş 20 dakika plates

Bugunnn banada zayiflamissin dediler sevindim kizlar'evime yakin bir spor salonu var haftada 6 gun 1 er saat gidiliyor 1 hafta plates 1fafta aerobik 160 lira aylikk gidiyimmi
canım sen bilirsin 160 bir ay için çok değil aslında 1ay dene istersen bende play storeden plates programını indirdim 20 dakika onu yapıyom

Sinavida hallettm. Bakalm ne sonuc gelck. Istanbul bugnde ck guzeldi. Yurudm baya kadikoyde. Yarin pazartesi.......
Daha fazla soz soylemek istemiyorm

12.Gün

Sabah:
9:05. Ilık limonlu su
9:40 yarım gözleme kahvaltılık sos içine
3-5 yeşil zeytin 1 salatalık bitki çayı

Öğle:
15:15 5 kaşık tambuğday makarna
Bi avuç ayası kadar haşlanmış et pulbiber ve naneli

Akşam:
19:00 1 dilim üzümlü kepek unlu kek 1 küçük bardak çay

Su: 2.5
Spor: 15 dk egzersiz

Afiyet olsun canim.
Kepekli una seker kattin mi.yoksa sdce uzum mu tat verdi.birde yag kattin mi. Eger bunlarn olmadigi bi tarifse rica etsem bu kardesine tarifi verir misn:)

M
Afiyet olsun canim.
Kepekli una seker kattin mi.yoksa sdce uzum mu tat verdi.birde yag kattin mi. Eger bunlarn olmadigi bi tarifse rica etsem bu kardesine tarifi verir misn:)
maalesef canım diyete uygun değildi. Tek kepek unundan diğer herşeyi aynı ne yazıkki misafirliğe götürdüm yaptığımı yemesem olmaz dı

Cocuklarla arabada mahsur kaldim kizlar. Ikisi birden uyuyunca oyle bekliyorum otoparkta. Malum arabada da bitter cikolatam kalmisti...
Artik yok
Hahahaha:))) artik yok oyle mi:) bosver ya senden kiymetli mi. Yarin dikkat edersn artk:)

Kızlar farkındamısınız nazara geldık galıba eskiden pek nadir kaçamak yapılırdı menülere bakıyom da ben dahil olmak üzere herkesin menüsünde bır cız var eski heves yok bizde kaptanlarımızda eskisi gibi pek uğramıyorlar herkes kendi haline bırakılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…