İyiki doğmuş paşa mutlu yıllar annesiyle bol gülmeli eğlenceli bi yıl olsunKizlardün yazamadim sabahtan aksama kadar misafirim vardi. Sonrada kanepede uyuya kalmisim. Kusura bakmayin. Bugünde oğlumun dogum günü ona hazirlik yapiyorum
Dünkü menüm
Sabah
Kavurmali yumurta
Biraz peynir
6 tane zeytin
Domates salatalik
Ara
1 tane gofret
Aksam
1 kase yogurt çorbasi
1 tane karniyarik
3 kaşik bulgur pilavi
@ciwan_annesi
Su 2 litre
Spor aksama kadar hiç oturmadim
canım sen bilirsin 160 bir ay için çok değil aslında 1ay dene istersen bende play storeden plates programını indirdim 20 dakika onu yapıyomBugunnn banada zayiflamissin dediler sevindim kizlar'evime yakin bir spor salonu var haftada 6 gun 1 er saat gidiliyor 1 hafta plates 1fafta aerobik 160 lira aylikk gidiyimmi
Afiyet olsun canim.12.Gün
Sabah:
9:05. Ilık limonlu su
9:40 yarım gözleme kahvaltılık sos içine
3-5 yeşil zeytin 1 salatalık bitki çayı
Öğle:
15:15 5 kaşık tambuğday makarna
Bi avuç ayası kadar haşlanmış et pulbiber ve naneli
Akşam:
19:00 1 dilim üzümlü kepek unlu kek 1 küçük bardak çay
Su: 2.5
Spor: 15 dk egzersiz
maalesef canım diyete uygun değildi. Tek kepek unundan diğer herşeyi aynı ne yazıkki misafirliğe götürdüm yaptığımı yemesem olmaz dıAfiyet olsun canim.
Kepekli una seker kattin mi.yoksa sdce uzum mu tat verdi.birde yag kattin mi. Eger bunlarn olmadigi bi tarifse rica etsem bu kardesine tarifi verir misn:)
Hahahaha:))) artik yok oyle mi:) bosver ya senden kiymetli mi. Yarin dikkat edersn artk:)Cocuklarla arabada mahsur kaldim kizlar. Ikisi birden uyuyunca oyle bekliyorum otoparkta. Malum arabada da bitter cikolatam kalmisti...
Artik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?