Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen katılıyorum snaa

Merhabalar kızlar nasılsınız
OnDeryaa geçmiş olsn cnm inş şimdi iyisindr

Ben de yazayım menümü

Sabah 2 yumurta haşlanmş
2kk peynir
7 zeytin
1 domates

Ara 1 çekersiz türk kahvesi

Akşam
1 tabak etli nohut
Salata
2 bardak ayran

Su 1lt çok içemedim bol çay içtim çünkü
2 olur ama içerim birazdan

Spor yok

Hafta sonu geldi geçti peh peh peeehhh

Evet kızlar silkeleniyoruz ve kendimize geliyoruz bugün 42 beden eski mini eteğimi giydim çok iyi motive oldum. Yarın Yen'i bir gün Yen'i başlangıç dün dünde kaldı sabah kilo bildirimimizi yapıp full motive bi şekilde dikkatli ve kaçamaksız menülerimizle cuma günü ilk 3'e giriyoruz. Bizi kimse tutamaz. Yarından Cuma'ya kadar kimde cısss görürsem ceza var ona göre

Menü çok iyi canım

Bugunnn banada zayiflamissin dediler sevindim kizlar'evime yakin bir spor salonu var haftada 6 gun 1 er saat gidiliyor 1 hafta plates 1fafta aerobik 160 lira aylikk gidiyimmi
Fiyat bana çok fazla geldi ama ordaki fiyatlarla bizimkiler farklı sanırım ama sana uygunsa neden olmasın. Tamamen iyileştin mi canım.

Diyetin ilk haftaları daha sıkı tutuluyor aşağı yukarı hepimiz yakın tarihlerde başladık tabi gevşeme oldu ama toplanmamız lazım yaz geldi canlar Mayıs sonuna kadar iyi sıkmalıyız ramazan girdi mi herkes kendi işini toplar anca o yüzden Nisan a sıkı tutunuyoruz pilav makarna tatlı yok sıkışırsak bir kare bitter o da bi kaç gün sadece salata yapalım hergün çok yedik sanıp seviniriz hayddiii

Ya mübarek oruç bana hiç iyi gelmedi kzlar
Ya kilo son bildirimden fazlayım sinirim bozuldu bugün akşam yemedim hiç bu hafta süper dikkat etmem lazım canlar gazlayin beni

Ya mübarek oruç bana hiç iyi gelmedi kzlar
Ya kilo son bildirimden fazlayım sinirim bozuldu bugün akşam yemedim hiç bu hafta süper dikkat etmem lazım canlar gazlayin beni
Hiç sorma yemedim sabit çıkıyordum iki gündür yedim büyük ihtimal ciddi bir + beni bekliyor bu hafta nolurr - olsun kendime söz verdim takımı bırakacağım - görmezsem o kadar insanın emeğini boşa götüremem

Esas derdim Ramazan zaten kara kara düşünüyom naapcam ben diye. Şurda üç gün tuttum ki dikkatli yedim gördünüz (ilk gün sahur hariç ) ama artı 1.5 kg geldi bilmiyom nooluyo oruç tutunca niye alıyom yaa sinir oluyorum sinir. Geçen sene 6 kg almıştım bu sene max. 3 alsam zaten bayrama kadar sizleyim bakalım noolcak

Bende 2 gündür dikkat ediyorum hala aynı kiloya dusemedim uzun zamandır pirinç hamur falan yemedim.bi öğünde hepsini yedim hep ondan oldu bi insanın vücudu yiyince hemen kendini belli eder mi yaaaq

Hepimizin metabolizmasını ayrı çalışıyor canım sahur yiyip yatınca sevmiyor vücut demek bide akşam yiyoruz inşallah almazsın alırsanda ramazandan sonra bir sıkarsın olur gider

Bende 2 gündür dikkat ediyorum hala aynı kiloya dusemedim uzun zamandır pirinç hamur falan yemedim.bi öğünde hepsini yedim hep ondan oldu bi insanın vücudu yiyince hemen kendini belli eder mi yaaaq
Bende derdim hep bi kereden bir şey olmaz ama oluyormuş canım diyet yapınca anladık

Sabah biraz çok ama aksamla dengelemişsin canm. Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…