Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Pinup harikasın arkadaşım hep böyle ol hakettin bugün tebrikler

BENİM MENÜM
sabah 2 dilim ekmek,peynir,yeşillik,kefir
Ara kahvehttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/umursamaz.gif
Öğlen 1 tane ıslak hamburger
akşam 2 lahmacun,ayran,salata
gece 1 elma

2 saat yürüyüş yaptım,2 litre de su içtim...Bugün tüm gün dışarıdaydım çocuklarla,haliyle diyet zor oldu ...

Hatice ben bugün kitabı gördüm D&R da 19 liraydı.Tam karar veremediğim için almadım ama internetten araştırıyorum,5 kilo için atak evresi 2 gün yeterli oluyormuş,Seyir evresi de 2 gün...Sonra vermek istediğin her kiloyu 10 ile çarpıp güçlendirme evresi oluyor,mesela 3 kilo kaldıysa 3x10=30 gün
Cuma misafirim var yoksa yarın başlıyacaktım,ama Pazar günü başlayıp denemek istiyorum...
KARAMEL öğrendiğim bilgiler doğrumu arkadaşım,bende 5 kilo vermek istiyorum,atak ve seyir evreleri kaç gün olacak ,bilgilendirirsen sevinirim...

Son düzenleme:
samaanyolu ben dee aalacağım kitabı ipeksir varrdı bu grupta sitedeki dukan diyeti bölümüne de yazıyordu oku iistersen orayı çok güzel kilo vermiş kızlar bu diyetle

kuzummm aslında nasıl puanliicimm bilemedim biliomusun mühim olan akşam zaten o zmn şöle yapıcam

spor ve su için
ara öğünlerr içinde
ya samanyolu kızma bana ama ana öğünlerin için vermicem boncuk
ama kaçamak olarak sayamadıım için

toplam 4 boncuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…