Bence de cnm hemen toparlanmaliyizKızlar farkındamısınız nazara geldık galıba eskiden pek nadir kaçamak yapılırdı menülere bakıyom da ben dahil olmak üzere herkesin menüsünde bır cız var eski heves yok bizde kaptanlarımızda eskisi gibi pek uğramıyorlar herkes kendi haline bırakılmış
Menün çok iyi cnm afiyet olsunMerhabalar kızlar nasılsınız
OnDeryaa geçmiş olsn cnm inş şimdi iyisindr
Ben de yazayım menümü
Sabah 2 yumurta haşlanmş
2kk peynir
7 zeytin
1 domates
Ara 1 çekersiz türk kahvesi
Akşam
1 tabak etli nohut
Salata
2 bardak ayran
Su 1lt çok içemedim bol çay içtim çünkü
2 olur ama içerim birazdan
Spor yok
Aynen cnm bende artiyim herhalde iftara yakin tartildik ya o yüzden çok eksi çıktık. Bu hafta full dikkat etmeliyiz.Ya mübarek oruç bana hiç iyi gelmedi kzlar
Ya kilo son bildirimden fazlayım sinirim bozuldu bugün akşam yemedim hiç bu hafta süper dikkat etmem lazım canlar gazlayin beni
Malesef canım diyet nankör derlerÇok sinir bozucu ama ya
Ben daha şimdiden korumayi nasil yapacagimi düşünüyorum. En zor koruma diyorlar ya ondan.Malesef canım diyet nankör derler
Azcık yiyoruz hemen + bitsin bakalım kilolar sonrasıBen daha şimdiden korumayi nasil yapacagimi düşünüyorum. En zor koruma diyorlar ya ondan.
Aynen kuzumm yaa napcaz böyle bu hafta inşallah 100 gram da olsa veririmAynen cnm bende artiyim herhalde iftara yakin tartildik ya o yüzden çok eksi çıktık. Bu hafta full dikkat etmeliyiz.
aynen öyle birbirimizden destek alıyoz birisinin menüsünde görünce dur bende yıyeyım dıyoz böyle böyle kendimizi boşluyozHayırlı geceler kızlar bizi çetin bir savaş bekliyor lütfen dikkat edelim açıkcası ben akşam pilav yedim şu kadar kek yedim gibi şeyler okumak istemiyorum aklımda yokken aklıma geliyor bu hafta yemesin kimse nolurr
Hahahaha:))) artik yok oyle mi:) bosver ya senden kiymetli mi. Yarin dikkat edersn artk:)
Bence güzel kısmışınKizlar benim savah menümü yazmiştim
Aksam
1 ince dilim pasta ( o unda yarisini oğlum yedi)
1 küçük kraker diye bir tuzlu kurabiye var ondan
1 dilim börek
Anca bu kadar kisabildim.
Bende daha diyete başlamadan nasıl korurum diye araştırdım. Bi çözüm bulamadım. Son 1-2 kg kala diyetisyene gidip korumayı öğrenmeyi umud ediyorum. Çünkü ben veriyorum bi şekilde de olsa ama koruyamıyorum. 2 sene önce 90'lardan 62'ye düştüm. Ama geri aldım. Koruyamıyorum. çok şükür 81-82 de aklım başıma geldi bu sefer bi dur dedim de diyete başladım. Biraz verdim. Sonra da burdayım zatenBen daha şimdiden korumayi nasil yapacagimi düşünüyorum. En zor koruma diyorlar ya ondan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?