Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Bence de cnm hemen toparlanmaliyiz

Menün çok iyi cnm afiyet olsun

Ya mübarek oruç bana hiç iyi gelmedi kzlar
Ya kilo son bildirimden fazlayım sinirim bozuldu bugün akşam yemedim hiç bu hafta süper dikkat etmem lazım canlar gazlayin beni
Aynen cnm bende artiyim herhalde iftara yakin tartildik ya o yüzden çok eksi çıktık. Bu hafta full dikkat etmeliyiz.

Kizlar benim savah menümü yazmiştim
Aksam
1 ince dilim pasta ( o unda yarisini oğlum yedi)
1 küçük kraker diye bir tuzlu kurabiye var ondan
1 dilim börek
Anca bu kadar kisabildim.

Hayırlı geceler kızlar bizi çetin bir savaş bekliyor lütfen dikkat edelim açıkcası ben akşam pilav yedim şu kadar kek yedim gibi şeyler okumak istemiyorum aklımda yokken aklıma geliyor bu hafta yemesin kimse nolurr

Bn bu hafta akşam yemeklerine balık salata öneriyorum var mı bana katılan. Pişirmeye üşenen ton balığı ayarlar bn öyle ypcam
Ya fırında alabalık ya da ton balığı slaata
Sıfır kaçamak
2 öğün
Sabah 2 yumurta peynr zeytn domates fix

aynen öyle birbirimizden destek alıyoz birisinin menüsünde görünce dur bende yıyeyım dıyoz böyle böyle kendimizi boşluyoz

Çok haklısınız kizlarr akşam protein salata yoğurt tan baska bişey yemek yol bende görürseniz uyarın kızlar hak hukuk karıştırın ama engelleyin izin veriyorum :)

Sabah
Kiymali yumurta
Sutlu kahve
Kepek ekmegi

3 kare bitter
1.5 elma
1 portakal

Aksam
Et yemegi
Yarim dilim ekmek
3 kasik sebze corbasi

Mocha
Sekersiz cay

Su 1 lt
Spor yok (regli oldum hic yapmak istemiyorum)
@ciwan_annesi

Kizlar benim savah menümü yazmiştim
Aksam
1 ince dilim pasta ( o unda yarisini oğlum yedi)
1 küçük kraker diye bir tuzlu kurabiye var ondan
1 dilim börek
Anca bu kadar kisabildim.
Bence güzel kısmışın

Ben daha şimdiden korumayi nasil yapacagimi düşünüyorum. En zor koruma diyorlar ya ondan.
Bende daha diyete başlamadan nasıl korurum diye araştırdım. Bi çözüm bulamadım. Son 1-2 kg kala diyetisyene gidip korumayı öğrenmeyi umud ediyorum. Çünkü ben veriyorum bi şekilde de olsa ama koruyamıyorum. 2 sene önce 90'lardan 62'ye düştüm. Ama geri aldım. Koruyamıyorum. çok şükür 81-82 de aklım başıma geldi bu sefer bi dur dedim de diyete başladım. Biraz verdim. Sonra da burdayım zaten

Sabah küçük oğlumu göz doktoruna götürücem. Spor yapamıycam ona üzülüyorum. Çocuklar iyi olsun da sağlıklı olsun da

Günaydın canlarım

Oh be tartı korktuğum gibi olmadı bide az önce bi ishal oldum afedersiniz mikemmel oldu tartı için

69.6

Günaydın kızlar
Dün eşimin babannesinin 52 gün mevlidi vardi mevlütteydik.

Sabah
1 küçük dilim beyaz peynir
1 dilim
Domates
1 iki lokmalik yumurta
Çay.

Öğle
Bir kepceden az mercimek çorba
4 adet köfte

Akşam
3 yk çorba
3 yk nohut yemeği

Su 1 lt
Spor yok ama çok hareketli bir gündü
Kaçamak yok :))

GÜNAYDIN KIZLAR
Sabah kahvaltım on gibi
5 6 çatal kıymalı soğan kavurması
1 dilim ekmek
1 adet kuru incir

Ara öğün
1 bardak şekersiz çay
1 adet kakolu bisküvi (misafirlikte idim ayıp olmasın diye)

Akşam
5 6 kaşık mercimek çorbası

Ara öğün
1 bardak süt
1 adet kuru incir

150 ip atlama egzersiz yaklaşık 15 dakika
öğlen yok sabah geçe kaldı

Kızlar resmen aç geziyorum hele ekmek konusunda ne öğlen ne akşam kacamak yapmadım.Kacamaklarım en fazla 1 bisküvidir. Bugün 11 ci gün sanki yavaş kilo veriyorum bu sefer 1 kilo verdim.Bi yerlerde hatam mı var normal mi. Sporum mu az , tüp bebek tedavisinden mi, yoksa acele mi ediyorum bende. Bu arada kotumun bedenine dün baktım 28 oluyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…