Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

BtRt canım senin dediğin gibi başlıyorm bu haftaya.sabah 2 yumurta haşladım ama.yumurtaları beğenmedim. verdiği his beni rhtsız etti. ne bilim tiksindim gliba yemedim. peynir 5 zeytin bol maydanoz 1 salatalık yedim. ekmek yok. öğlende sırf protein olsun die yoğurt yicem. marul salatası yicem bide. bakalım çok kötü olursam hurma atcm ağzıma.yanımda da sütüm var.

Normali haftada bir kilo canım

Bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum. (yumurtanın beyazını yiyemiyorum) O yüzden yağsız omlet yapıyorum. İçerisine yiyeceğim lor ya da peyniri karıştırıyorum. Bazen mantar ile yapıyorum. Daha çekici ve lezzetli oluyor.

kesinlikle. mantarlı ve peynirli omlete bayılırımmmmmm

Günaydın herkese dun gece yıne uyuya kalmışım cocuk uyuturken menumude yazmadım gercı cok kotuydu dedıgınız gıbı noldu bıze kaçamaklar var.mısafır vardı onlar bunlar ufff hedefıme ulaşmadan tekrar alcam yaa

Bu arada soylemıstım taşınma olayımız var baya yogunum ev ıyı bır tadılat gorucek canımıda sıkıyor cok iş var oda bnı yemeye ıtıyor

bu hafta ikimiz için önemli :)
Aynen kujum kendimizi sınacağız
ben ve koca göbeğimden günaydın kızlar wcyi unuttum yine haşlanmış patates wc konusunda iyi gelirdi sırf o yüzden yemiştim dün ama çok üzgünüm o kadar yedim bide haftasonu sadece göbeğime göbek kattım sonuç olarak +400 59.1 ÷(

Dunku menum
Bır yumurta
Uc dılım peynir
Uc nagıt
Bır dılım ekmek
Ogle
Bır kucuk kase kısır
Bır patatesli gul boregı
Ikı kasık tursu kavurması
Bır dılım tavuk gogsu
Aksam
Ikı kasık patlıcan ymgı
2 litre su
Cok kotu kızlar bılıyorum

Kızlar önce şöyle bir karar alalım.
misafirliğe gittim ayıp olmasın yedim. Ya da misafir geldi ayıp olmasın yedim gibi bahaneler olmasın. Diyetteyim diyebiliriz. Burada irade giriyor işin içine beyin obezliği iç bir bardak su iç türk kahvesi o iştah kapanacak.
Lütfen misafire ev sahibine ayıp olacak diye kendimize eziyet etmeyelim. Yediğimiz her cıss bizi kaç hafta geri götürecek. Tatlı krizi gelenler tarçınlı süt tarçınlı elma yiyip beyine sinyal gönderelim. Tatlı yemiş kadar mutlu olacağız. emin olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…