- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Normali haftada bir kilo canımGÜNAYDIN KIZLAR
Sabah kahvaltım on gibi
5 6 çatal kıymalı soğan kavurması
1 dilim ekmek
1 adet kuru incir
Ara öğün
1 bardak şekersiz çay
1 adet kakolu bisküvi (misafirlikte idim ayıp olmasın diye)
Akşam
5 6 kaşık mercimek çorbası
Ara öğün
1 bardak süt
1 adet kuru incir
150 ip atlama egzersiz yaklaşık 15 dakika
öğlen yok sabah geçe kaldı
Kızlar resmen aç geziyorum hele ekmek konusunda ne öğlen ne akşam kacamak yapmadım.Kacamaklarım en fazla 1 bisküvidir. Bugün 11 ci gün sanki yavaş kilo veriyorum bu sefer 1 kilo verdim.Bi yerlerde hatam mı var normal mi. Sporum mu az , tüp bebek tedavisinden mi, yoksa acele mi ediyorum bende. Bu arada kotumun bedenine dün baktım 28 oluyor bana
Süper canımben hala sabitim 69,4 :) yedim yinede değişmedi.sdce lavaboya çıkmamı sağladı :)
Bende haşlanmış yumurta yiyemiyorum. (yumurtanın beyazını yiyemiyorum) O yüzden yağsız omlet yapıyorum. İçerisine yiyeceğim lor ya da peyniri karıştırıyorum. Bazen mantar ile yapıyorum. Daha çekici ve lezzetli oluyor.BtRt canım senin dediğin gibi başlıyorm bu haftaya.sabah 2 yumurta haşladım ama.yumurtaları beğenmedim. verdiği his beni rhtsız etti. ne bilim tiksindim gliba yemedim. peynir 5 zeytin bol maydanoz 1 salatalık yedim. ekmek yok. öğlende sırf protein olsun die yoğurt yicem. marul salatası yicem bide. bakalım çok kötü olursam hurma atcm ağzıma.yanımda da sütüm var.
Geçmiş olsun cnm. Aynen çocuklar iyi olsun sen yarinda yaparsin sporunu.Sabah küçük oğlumu göz doktoruna götürücem. Spor yapamıycam ona üzülüyorum. Çocuklar iyi olsun da sağlıklı olsun da
kesinlikle. mantarlı ve peynirli omlete bayılırımmmmmmBende haşlanmış yumurta yiyemiyorum. (yumurtanın beyazını yiyemiyorum) O yüzden yağsız omlet yapıyorum. İçerisine yiyeceğim lor ya da peyniri karıştırıyorum. Bazen mantar ile yapıyorum. Daha çekici ve lezzetli oluyor.
bu hafta ikimiz için önemli :)BendeBtRt dinleyip erken kalktım kahvaltı yapmak için
Aynen kujum kendimizi sınacağızbu hafta ikimiz için önemli :)
cnm genede ne olursa olsun menünü yazGünaydın herkese dun gece yıne uyuya kalmışım cocuk uyuturken menumude yazmadım gercı cok kotuydu dedıgınız gıbı noldu bıze kaçamaklar var.mısafır vardı onlar bunlar ufff hedefıme ulaşmadan tekrar alcam yaa
Yazdım canım yok soyluyorum hepcnm genede ne olursa olsun menünü yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?