Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Misafirliğe gitmeden evde yiyip gitsek hem canımız çekmez hemde diyetteym evde ben yedim.elinize sağlık fakat sağlığım için şuan bunu yapmayalım dersek.karşı tarafta anlayışlı biriyse anlar bunu.anlamıosa ztn anlayışlı biri değildir. uğraşmayın öyle insanlarla :) bu yaştan sonra bize bilgili bilinçli anlayışlı çağdaş insanlar lazm :)

Geçen gün gittik misafirliğe çok güzel şeyler yapmış. Dedim ev sahibine eminim hepsi çok güzeldir. Ama diyet yapıyorum yememem gerek lütfen ısrar etme. Kadın demez mi yarın bende diyete başlıyorum. Ne yapmam lazım neler yemeliyim diye :)))

Hafta sonu alınan kalori ve + kiloların bizde kalmaması için bugün ekstra bol su yeşil çay ve ödem çayları içmek gerek. Eğer bugün dünün telafisini yaparsak cumaya kadar üstüne kilo vermiş oluruz. Bol yeşil çaylı gün olsun
Sabah aç karnına bir fincan sallama yeşil çay içtim bile

Kaçamak konusunda listede olanlar daha dikkatli olmalı , ben listede olmadığım için artım olsada beni ekler ama listede olanlar tüm grubu etkiliyor .listede olmanın amacıda bu zaten bence daha çok sorumluluk bağlayıcılık. Benim iş yerinde de yarın börek var inş mantıda ki gibi iradeli olurum :) Dün o bir bisküviyide yediğim için pişmanım

kızlar hepberaber zumba yapalım mııııııı?
ben bu hafta iş çıkışı zumba yapmayı düşünüyorm 60dk.
dün yptm ve terden sırılsıklam oldm. leslie fln artık pek beni kesmiyor.
zumba videosu var 50dklık. hareketlr çok eğlenceli. eğer arkadaş olmak isteyen olursa cumaya kdr zumba yapıcam. ve üstüne halim kalırsa jillian yapıp cila atmak istiyorm :)
cumartesi pazar şehir dışında olucam.arkadaşlarla tatile gidiyoruz 2 günlük. o nedenle oraya kdrda azıcık zinde oluyum. regl de olcam bide gerginlik var üstümde o nedenle. evde huzursuz olcağıma dans edip ter atıp kimseye sarmamış olurum evde :)

Canım yumurtayı haşlanmış sevmiyorsan yağa kır. Tereyağı veya zeytnyağı olck ama. Menemen yap omlet yap nasıl seversen.
Yağdan korkma sağlıklı yağ zayıflatr.
Haşladıysan da üzerine zeytinyağı gezdir biber nane dök istersen maydanoz doğra tuzunu da kararnda dök çok güzel oluyor öyle ben bi oturuşta 5 tane bile yerim bu şekilde.
He bir de kaynamaya başladıktan 4 5 dk sora kapat sudan çıkar çok kuru olunca da ben sevmiyorum. Boğuyor insanı yerken
Çok sulu da sevmiyprsan kaynamaya bşladktan 5 5.5 dk snra al

canım sorun onu yapmak hazırlamak değil.bn kahvaltımı iş yerine gtryrm. o nedenle omlet ben gelene kdr soğur.malum istanbul. 40dk da işe geliyoruz. o sürede soğuyacak die omlet ypmıyorm. haşlıyorm.kabuğunu iş yernde soyuyormki soğuyup bulandırmasın midemi.ama bugün yiyemedim yumurtayı ya içim almadı yoksa normalde her gün gtryrm iş yerine evde varsa.bnden başka yumurta yiyen yk zt nevde :)

Evet sen de haklısın:) belki bugüne özeldr tksnme geçer inşallah

çok eğlendim ben bunda :)
Kujum harika ama ben zumba yapamıyorum 2009 da beyin damarım tıkanmıştı ondan beri vücudumu beynim yönetemiyor çok zor hareket öğreniyorum yaptım sanıyorum ama yapamıyorum leslie nin basit hareketlerini bile bir ayda zor kavradım aslında hep zumba yapmak istiyorum kızım büyüse kursa giderdim

A
hh canım Allah şifa versin bende bişe yok çok şükür ama algılayamıyorum nedense basit bi hareketi çok zor algılıyorum yapamıyorum. Bi türlü. Zumba dans koreografi bana göre değil çoook zorlanıyorum çok

Göz Dr çocuk nörolojisine sevk etti. Kızlar çok tedirginim dokunsalar ağlıycam

Sağol canım iyiyim çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…