Misafirliğe gitmeden evde yiyip gitsek hem canımız çekmez hemde diyetteym evde ben yedim.elinize sağlık fakat sağlığım için şuan bunu yapmayalım dersek.karşı tarafta anlayışlı biriyse anlar bunu.anlamıosa ztn anlayışlı biri değildir. uğraşmayın öyle insanlarla :) bu yaştan sonra bize bilgili bilinçli anlayışlı çağdaş insanlar lazm :)Kızlar önce şöyle bir karar alalım.
misafirliğe gittim ayıp olmasın yedim. Ya da misafir geldi ayıp olmasın yedim gibi bahaneler olmasın. Diyetteyim diyebiliriz. Burada irade giriyor işin içine beyin obezliği iç bir bardak su iç türk kahvesi o iştah kapanacak.
Lütfen misafire ev sahibine ayıp olacak diye kendimize eziyet etmeyelim. Yediğimiz her cıss bizi kaç hafta geri götürecek. Tatlı krizi gelenler tarçınlı süt tarçınlı elma yiyip beyine sinyal gönderelim. Tatlı yemiş kadar mutlu olacağız. emin olun.
Geçen gün gittik misafirliğe çok güzel şeyler yapmış. Dedim ev sahibine eminim hepsi çok güzeldir. Ama diyet yapıyorum yememem gerek lütfen ısrar etme. Kadın demez mi yarın bende diyete başlıyorum. Ne yapmam lazım neler yemeliyim diye :)))Misafirliğe gitmeden evde yiyip gitsek hem canımız çekmez hemde diyetteym evde ben yedim.elinize sağlık fakat sağlığım için şuan bunu yapmayalım dersek.karşı tarafta anlayışlı biriyse anlar bunu.anlamıosa ztn anlayışlı biri değildir. uğraşmayın öyle insanlarla :) bu yaştan sonra bize bilgili bilinçli anlayışlı çağdaş insanlar lazm :)
Canım yumurtayı haşlanmış sevmiyorsan yağa kır. Tereyağı veya zeytnyağı olck ama. Menemen yap omlet yap nasıl seversen.BtRt canım senin dediğin gibi başlıyorm bu haftaya.sabah 2 yumurta haşladım ama.yumurtaları beğenmedim. verdiği his beni rhtsız etti. ne bilim tiksindim gliba yemedim. peynir 5 zeytin bol maydanoz 1 salatalık yedim. ekmek yok. öğlende sırf protein olsun die yoğurt yicem. marul salatası yicem bide. bakalım çok kötü olursam hurma atcm ağzıma.yanımda da sütüm var.
Ben geç kaldım bgn ama enazndan şimdi btti kahvaltı :) yarın 9 da bitirmiş olcm inşBendeBtRt dinleyip erken kalktım kahvaltı yapmak için
canım sorun onu yapmak hazırlamak değil.bn kahvaltımı iş yerine gtryrm. o nedenle omlet ben gelene kdr soğur.malum istanbul. 40dk da işe geliyoruz. o sürede soğuyacak die omlet ypmıyorm. haşlıyorm.kabuğunu iş yernde soyuyormki soğuyup bulandırmasın midemi.ama bugün yiyemedim yumurtayı ya içim almadıCanım yumurtayı haşlanmış sevmiyorsan yağa kır. Tereyağı veya zeytnyağı olck ama. Menemen yap omlet yap nasıl seversen.
Yağdan korkma sağlıklı yağ zayıflatr.
Haşladıysan da üzerine zeytinyağı gezdir biber nane dök istersen maydanoz doğra tuzunu da kararnda dök çok güzel oluyor öyle ben bi oturuşta 5 tane bile yerim bu şekilde.
He bir de kaynamaya başladıktan 4 5 dk sora kapat sudan çıkar çok kuru olunca da ben sevmiyorum. Boğuyor insanı yerken
Çok sulu da sevmiyprsan kaynamaya bşladktan 5 5.5 dk snra al
Evet sen de haklısın:) belki bugüne özeldr tksnme geçer inşallahcanım sorun onu yapmak hazırlamak değil.bn kahvaltımı iş yerine gtryrm. o nedenle omlet ben gelene kdr soğur.malum istanbul. 40dk da işe geliyoruz. o sürede soğuyacak die omlet ypmıyorm. haşlıyorm.kabuğunu iş yernde soyuyormki soğuyup bulandırmasın midemi.ama bugün yiyemedim yumurtayı ya içim almadıyoksa normalde her gün gtryrm iş yerine evde varsa.bnden başka yumurta yiyen yk zt nevde :)
Kujum harika ama ben zumba yapamıyorum 2009 da beyin damarım tıkanmıştı ondan beri vücudumu beynim yönetemiyor çok zor hareket öğreniyorum yaptım sanıyorum ama yapamıyorum leslie nin basit hareketlerini bile bir ayda zor kavradım aslında hep zumba yapmak istiyorum kızım büyüse kursa giderdimçok eğlendim ben bunda :)
hh canım Allah şifa versin bende bişe yok çok şükür ama algılayamıyorum nedense basit bi hareketi çok zor algılıyorum yapamıyorum. Bi türlü. Zumba dans koreografi bana göre değil çoook zorlanıyorum çokKujum harika ama ben zumba yapamıyorum 2009 da beyin damarım tıkanmıştı ondan beri vücudumu beynim yönetemiyor çok zor hareket öğreniyorum yaptım sanıyorum ama yapamıyorum leslie nin basit hareketlerini bile bir ayda zor kavradım aslında hep zumba yapmak istiyorum kızım büyüse kursa giderdim
Sağol canım iyiyim çok şükürA
Ahh canım Allah şifa versin bende bişe yok çok şükür ama algılayamıyorum nedense basit bi hareketi çok zor algılıyorum yapamıyorum. Bi türlü. Zumba dans koreografi bana göre değil çoook zorlanıyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?