Hayırdır inşallah canım sebep neydi kiGöz Dr çocuk nörolojisine sevk etti. Kızlar çok tedirginim dokunsalar ağlıycam
Neden canım şikayet neydi ki göz deGöz Dr çocuk nörolojisine sevk etti. Kızlar çok tedirginim dokunsalar ağlıycam
Ziplama var mi cok?çok eğlendim ben bunda :)
Aklina kotu seyler getirme canim. Allah sifalar versin.Göz Dr çocuk nörolojisine sevk etti. Kızlar çok tedirginim dokunsalar ağlıycam
Hayırdır inşallah canım sebep neydi ki
3 haftadır 4 kez oldu gece renkli ışıklar görüyorum diye ağlıyo iki üç saat geçmiyo uyuyamıyoNeden canım şikayet neydi ki göz de
tedbir amaçlıdır cnm bi tomogrofi falan çekerler3 haftadır 4 kez oldu gece renkli ışıklar görüyorum diye ağlıyo iki üç saat geçmiyo uyuyamıyo
DR emin olmak için yönlendirmiştir canım aklına kötü şeyler getirme. Kontrol amaçlıdır. Kötü düşünme canım3 haftadır 4 kez oldu gece renkli ışıklar görüyorum diye ağlıyo iki üç saat geçmiyo uyuyamıyo
geçmiş olsun cnmSelam kızlar nasılsınız benim du grip ve regl ağrılarım hala geçmedi sabah kendime peynirli küçük bi tost yaptım biraz öncede öğle yemegimi yedim 3 çatal Şehriye pilavı yarım kase mantar yemeği peynirli yedi 1 kase cacık o kadar
zıplama evet var. çokluk azlık desem. çokluk kazanır canımZiplama var mi cok?
Aklina kotu seyler getirme canim. Allah sifalar versin.
yaaaKujum harika ama ben zumba yapamıyorum 2009 da beyin damarım tıkanmıştı ondan beri vücudumu beynim yönetemiyor çok zor hareket öğreniyorum yaptım sanıyorum ama yapamıyorum leslie nin basit hareketlerini bile bir ayda zor kavradım aslında hep zumba yapmak istiyorum kızım büyüse kursa giderdim
3 çatal da olsa pilav vb. yemiyoruz bu hafta canım.Selam kızlar nasılsınız benim du grip ve regl ağrılarım hala geçmedi sabah kendime peynirli küçük bi tost yaptım biraz öncede öğle yemegimi yedim 3 çatal Şehriye pilavı yarım kase mantar yemeği peynirli yedi 1 kase cacık o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?