- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
canım geçmiş olsun. dur bakim annesi sakin ol. doktor ayrıntılı tarama yapıyor. yapmasa kötü aslında. araştırsın herşeyini incelesin. Allah şifa versin canım3 haftadır 4 kez oldu gece renkli ışıklar görüyorum diye ağlıyo iki üç saat geçmiyo uyuyamıyo
gayet güzel canımSABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
2 ÇATAL PEYNİR
aRA ÖĞÜN
AZICIK LEBLEBİ
1 KURU KAYISI
ÖĞLEN
4 6 KAŞIK KURU FASULYE
1 BARDAK AYRAN
1 YEŞİL SOĞAN
ARA ÖĞÜN
1 KURU KAYISI YERİM
AKŞAM
1 KEPÇE ÇORBA
4 ADET KÖFTE
sPORUMU AKŞAM YAPICAM YARIN YAZARIM
canım ben fırında 2tane küçük kare köfte. 4cm anca vardır bir köşesi :) sıfır karbonhidrat yptm. 2köfte yaına bol marul limonlayıp.birde yoğurdumu yedim. su birazdn 2litre olck.3 çatal da olsa pilav vb. yemiyoruz bu hafta canım.
çok iyiymiş canım. bende iki üç lokmalık et ile bir kase pul biberli cacık yedim.canım ben fırında 2tane küçük kare köfte. 4cm anca vardır bir köşesi :) sıfır karbonhidrat yptm. 2köfte yaına bol marul limonlayıp.birde yoğurdumu yedim. su birazdn 2litre olck.
ayran beni tıka basa yapıyor. yani tek tip beslenmekten korkan bi insan olmasam perşembeleri full ayran içerdim :)çok iyiymiş canım. bende iki üç lokmalık et ile bir kase pul biberli cacık yedim.
yoğurt gayet tok tutuyor. uzun süre acıkmıyorum cacık ya da ayran içtiğimde
Kujum benimde aynı şikayetlerim var auralı migren diye birşey ışıklar renkler görüyorum yarım saat kadar bilincim açık ama etrafı yarım görüyorum insanları eşyaları uğultu oluyor kulaklarımda sesler yankılanıyor korkulacak bişey yokÇok şükür gözleri temiz çıktı kuzumun. İçim biraz rahatladı sabah çok korktum doktor öyle konuşunca migren diye tahmin ediyorum nöroloji uzmanı görsün bide diyince
Eşim de hayal gücüdür filan diyo boşver dedi ama bi doktor görsün de sonra tam rahatlıycam
Stresli bir dönem geçirmiş olabilir uyku problemi düzensiz beslenme gibi şeyler tetikliyor canım korkmamasını söyleyip zamanla geçeceğini söyleyin yanında olun benim evlilikten sonra gelişti sonra yavaş yavaş azaldı ve uzun süredir yok şükür3 haftadır 4 kez oldu gece renkli ışıklar görüyorum diye ağlıyo iki üç saat geçmiyo uyuyamıyo
Tamamdır kaptan hep elimden geleni yapıyorum bu hafta bende eksiyi görmek istiyorum çünkü eksi görmedikçe hevesim kaçıyor2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
veee bu kurala göre bu hafta mutlakaaa eksi gelmesi gerekenler
@Zerosima
K Karanfil_kokuyor
Kahsen
kızlar aksi takdirde sarıkart alıcaksınız ona göre ekstra gayrett
Geçmiş olsun canım neden oluyor ki aft mı nasıl yaraağzımda bir sürü yara çıktıregl yakınken sizinde böyle oluyor mu
Stres kilo vermeyi engeller canım mümkün olduğunca aklına getirme canımTamamdır kaptan hep elimden geleni yapıyorum bu hafta bende eksiyi görmek istiyorum çünkü eksi görmedikçe hevesim kaçıyor
geçmiş olsun canım bu aralar değişik birşey tükettiysen olabilir. Mesela ananas bazı kişilerde ağızda yara yapıyor.ağzımda bir sürü yara çıktıregl yakınken sizinde böyle oluyor mu
Hedefime çok az kaldı 20 Nisan da 56 olmak istiyorum geçen hafta kilo vermemek beni geriye attı canım o yüzden canım sıkkın bu haftayı iyi değerlendirmeliyimStres kilo vermeyi engeller canım mümkün olduğunca aklına getirme canım
O zaman protein ağırlıklı beslen iki gün protein günü yap daha önce yaptın mı bilmiyorum ama Tarçınlı yoğurt ye yatmadan yarım saat bir saat önce faydası olacaktır.Hedefime çok az kaldı 20 Nisan da 56 olmak istiyorum geçen hafta kilo vermemek beni geriye attı canım o yüzden canım sıkkın bu haftayı iyi değerlendirmeliyim
Ah canım geçen hafta yoğurtla beslendim sadece sabit oldu ama yine yapacağım Çarşamba perşembe yoğurt günüO zaman protein ağırlıklı beslen iki gün protein günü yap daha önce yaptın mı bilmiyorum ama Tarçınlı yoğurt ye yatmadan yarım saat bir saat önce faydası olacaktır.
aft kuzum.regl olmadan her zaman çıkardı.evlendktn snra kesilmişti.yine başladı.bnde çok çıkıyordu.hiç bi doktor bi çözüm bulamadıGeçmiş olsun canım neden oluyor ki aft mı nasıl yara
Çay kaşığını sıcakken basmak iyi geliyor eşimde stres olunca çıkar belki bir vitamin eksiktir kujum araştıralım bi ne iyi gelir çok acıyor dimi geçmiş olsunaft kuzum.regl olmadan her zaman çıkardı.evlendktn snra kesilmişti.yine başladı.bnde çok çıkıyordu.hiç bi doktor bi çözüm bulamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?