- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
bnde strese bağlıyorm canım. kilo verememek stres yptı. heleki koca 1 ayda 1kilo verebildğmi görmek dahada üzdü. özel hayatımda şükür bir sıkıntım yok ama. iş hayatı fln stresli olabiliyor bazen. sanırım stres yptm bşyleri. haftasonunu iple çekiyorm.Çay kaşığını sıcakken basmak iyi geliyor eşimde stres olunca çıkar belki bir vitamin eksiktir kujum araştıralım bi ne iyi gelir çok acıyor dimi geçmiş olsun
tatlım iki ay dolmadan izne ayrılamazsın ki oldumu takıma gireli iki aysahgull Kaptanım ben izninle ayrılmak istiyorum bu ara dikkat edemiyorum çocuklarda hasta hastaneden yeni geldim. Dikkat etmeyincensuçlu hissediyorum takıma girmek isteyen benden daha azimli arkadaşlar var.
tıpkı benim gibi :)))) ah ah ozamanlar börek pasta paylaşanlar şuan iyiki bu grupta değil. yoksa direk söylerdim sizin yüzünüzden die hahaha :)@ciwan_annesi cnm 10 marrta listeye girmişsin
ÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz.
yani 10 mayısa kadar izne çıkmazsın
kendi isteğinle takımdan ayrılabilirsin ancakkk ben tavsiye etmiyorum çünkü 6 ay dolmadan tekrar hiçbir takımda yarışamıyorsun
Gez toz eğlen mutlu mutlu geri dön ama sıkılaşıyorsun dimi canım keşke ölçülerini alsaydın müthiş motive ediyor kilo vermiyorum ama vücudumu koruyorum deyip seviniyorum benbnde strese bağlıyorm canım. kilo verememek stres yptı. heleki koca 1 ayda 1kilo verebildğmi görmek dahada üzdü. özel hayatımda şükür bir sıkıntım yok ama. iş hayatı fln stresli olabiliyor bazen. sanırım stres yptm bşyleri. haftasonunu iple çekiyorm.
evet kuzum.gçn yaz dışarıda giydğm tişörtler şuan evde giymelik olmuş çnkü aşırı bol duruo. 29beden kot bolluk verio.28 bedene girdim ama düğmenin kapanması lazm.yada bendeki dar kalıplı ondan da olabilir. fiziken çok memnunum kendimden.fakat tartı bnmle aynı düşünmüo :)Gez toz eğlen mutlu mutlu geri dön ama sıkılaşıyorsun dimi canım keşke ölçülerini alsaydın müthiş motive ediyor kilo vermiyorum ama vücudumu koruyorum deyip seviniyorum ben
Canım yağlar kasa döndükçe kilo düşmüyor ve son kilolar artık direniyorlar ama biz daha dirençliyizevet kuzum.gçn yaz dışarıda giydğm tişörtler şuan evde giymelik olmuş çnkü aşırı bol duruo. 29beden kot bolluk verio.28 bedene girdim ama düğmenin kapanması lazm.yada bendeki dar kalıplı ondan da olabilir. fiziken çok memnunum kendimden.fakat tartı bnmle aynı düşünmüo :)
salatalık yiyebilirsinBugün
Kahvaltı 09.00
Bir yumurta ile mantarlı omlet yarım kibrit kutusu peynir 1 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
12.30 bir kepçe domates çorbası yarımdan az ekmek
Şimdi çok açım mesela napıyım ben
cacık yap canım çk güzel olurBugün
Kahvaltı 09.00
Bir yumurta ile mantarlı omlet yarım kibrit kutusu peynir 1 zeytin
1 dilim kepekli ekmek
12.30 bir kepçe domates çorbası yarımdan az ekmek
Şimdi çok açım mesela napıyım ben
bn şimdi süt içiyorm yanına 1 hurma.
sütü hamilelik düşündğm içn doktor her gün vermşti ama bn bişeyi sürekli ypnca tiksinenlerdenim.
salatalık yiyebilirsin
ayran içebilirsin
kuru kayısı yiyebilirsin
bir tane elma yiyebilirsin
yada bir türk kahvesi içebilirsin canım
gayet güzel canım
Elma yeme hakkımı kullanıyorumsalatalık yiyebilirsin
ayran içebilirsin
kuru kayısı yiyebilirsin
bir tane elma yiyebilirsin
yada bir türk kahvesi içebilirsin canım
cacık yap canım çk güzel olur
Tarçınlı içiyorum canım hem tatlı ihtiyacımı karşılıyorbn şimdi süt içiyorm yanına 1 hurma.
sütü hamilelik düşündğm içn doktor her gün vermşti ama bn bişeyi sürekli ypnca tiksinenlerdenim.
kızlar hepberaber zumba yapalım mııııııı?
ben bu hafta iş çıkışı zumba yapmayı düşünüyorm 60dk.
dün yptm ve terden sırılsıklam oldm. leslie fln artık pek beni kesmiyor.
zumba videosu var 50dklık. hareketlr çok eğlenceli. eğer arkadaş olmak isteyen olursa cumaya kdr zumba yapıcam. ve üstüne halim kalırsa jillian yapıp cila atmak istiyorm :)
cumartesi pazar şehir dışında olucam.arkadaşlarla tatile gidiyoruz 2 günlük. o nedenle oraya kdrda azıcık zinde oluyum. regl de olcam bide gerginlik var üstümde o nedenle. evde huzursuz olcağıma dans edip ter atıp kimseye sarmamış olurum evde :)
3 haftadır 4 kez oldu gece renkli ışıklar görüyorum diye ağlıyo iki üç saat geçmiyo uyuyamıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?