Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çay kaşığını sıcakken basmak iyi geliyor eşimde stres olunca çıkar belki bir vitamin eksiktir kujum araştıralım bi ne iyi gelir çok acıyor dimi geçmiş olsun
bnde strese bağlıyorm canım. kilo verememek stres yptı. heleki koca 1 ayda 1kilo verebildğmi görmek dahada üzdü. özel hayatımda şükür bir sıkıntım yok ama. iş hayatı fln stresli olabiliyor bazen. sanırım stres yptm bşyleri. haftasonunu iple çekiyorm.

@ciwan_annesi cnm 10 marrta listeye girmişsin

ÜYE İZİN HAKLARI
1)Cuma Zayıflama Yarışması Takımlarına yeni katılan üyeler, takım listesine girdikleri tarihten itibaren 2 ay süre ile izin kullanamaz.

yani 10 mayısa kadar izne çıkmazsın

kendi isteğinle takımdan ayrılabilirsin ancakkk ben tavsiye etmiyorum çünkü 6 ay dolmadan tekrar hiçbir takımda yarışamıyorsun

tıpkı benim gibi :)))) ah ah ozamanlar börek pasta paylaşanlar şuan iyiki bu grupta değil. yoksa direk söylerdim sizin yüzünüzden die hahaha :)

Gez toz eğlen mutlu mutlu geri dön ama sıkılaşıyorsun dimi canım keşke ölçülerini alsaydın müthiş motive ediyor kilo vermiyorum ama vücudumu koruyorum deyip seviniyorum ben

Gez toz eğlen mutlu mutlu geri dön ama sıkılaşıyorsun dimi canım keşke ölçülerini alsaydın müthiş motive ediyor kilo vermiyorum ama vücudumu koruyorum deyip seviniyorum ben
evet kuzum.gçn yaz dışarıda giydğm tişörtler şuan evde giymelik olmuş çnkü aşırı bol duruo. 29beden kot bolluk verio.28 bedene girdim ama düğmenin kapanması lazm.yada bendeki dar kalıplı ondan da olabilir. fiziken çok memnunum kendimden.fakat tartı bnmle aynı düşünmüo :)

Canım yağlar kasa döndükçe kilo düşmüyor ve son kilolar artık direniyorlar ama biz daha dirençliyiz BtRt 20_KELEBEK kızlar protein diyetini yapayım en iyisi zaten et balık tavuk besleniyorum ama 5 saat boşluk olmalı diyor ben sabah 10 da kalkıyorum 11 de kahvaltı yapıyorum uymuyor bana iki öğün yiyip ara öğünü yoğurt süt geçirsem nasıl olur
11.00 kahvaltı
15 ara
18 akşam yemeği olur mu ki yoksa bugün gibi erken kalkıp kahvaltı mı yapsan

Bugün
Kahvaltı 09.00
Bir yumurta ile mantarlı omlet yarım kibrit kutusu peynir 1 zeytin
1 dilim kepekli ekmek

12.30 bir kepçe domates çorbası yarımdan az ekmek

Şimdi çok açım mesela napıyım ben

Bugün
Kahvaltı 09.00
1 dilim kepekli ekmek

salatalık yiyebilirsin
ayran içebilirsin
kuru kayısı yiyebilirsin
bir tane elma yiyebilirsin
yada bir türk kahvesi içebilirsin canım

Bugün
Kahvaltı 09.00
1 dilim kepekli ekmek

cacık yap canım çk güzel olur

bn şimdi süt içiyorm yanına 1 hurma.
sütü hamilelik düşündğm içn doktor her gün vermşti ama bn bişeyi sürekli ypnca tiksinenlerdenim.

sütü hamilelik düşündğm içn doktor her gün vermşti ama bn bişeyi sürekli ypnca tiksinenlerdenim.

Yatmadan önce içilen süt yağ yakıyormuş ben içiyorum her akşam mesela çay kaşığınla kahve at arada tarçın at belki tiksinmezsin

Tarçınlı içiyorum canım hem tatlı ihtiyacımı karşılıyor

Ben katılmak isterim sana cnm saat kaçta yapacaksın ben 9dan aşağı yapamam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…