Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel cnm

Peki kaptanımmm

Geldimm canım pazar günleri pek uğrayamıyorumm bugünde yoğundum yeni müsait oldumm geçmişi okuyorumm :)

Canım 22 marttan bu yanagide gide 1 kilo gitti sen benim menülerimide biliyorsun gerçekten açım da neden bu kadar yavaş sence
Hoşgeldin bu arada

Bende kilomdan memnunum ama görüntüden değilim

Canım 22 marttan bu yanagide gide 1 kilo gitti sen benim menülerimide biliyorsun gerçekten açım da neden bu kadar yavaş sence
Hoşgeldin bu arada

Bİr değişiklik yap mesela suyu biraz fazlalştır yoğurt ye bol bol özellikle yatmadan 1 saat önce pulbiberli zencefilli ya damaden suyuyla ayran yap iç bak bunun faydası daha çok en azından bende işe yarıyor :) değişik kürler deneyelim bir hafta bakalım ne olacakk :)

Bizim gelin 1 ay kendi kendine yapıp 2 kg vermiş 1 hafta sadece benim dediklerimi yaparak 2,5 kg verdi hani bunlar cidden işe yarıyor :)

İnşallah ben yaparımm zumba yapamasam da bisiklete binicem kesinn
Tmm canim sen yap bak kontrol etcm:)
Aksam arkdsta makarna ve sinitzel fln yencekms.ustune cipsler ve bol kalorili iceceklerde olacaktir. Smdi bana akil verin.bu arkdsnz napsin aksam ne yesin ne icsin.

Yogurt yiyeyim ne zamandır yemiyorum. ASıl sıkıntı benim kilo verememe sorunum yoktu ki canım neden kaynaklandı üzülüyorum ya o kadar ac gez tık yok.

Yogurt yiyeyim ne zamandır yemiyorum. ASıl sıkıntı benim kilo verememe sorunum yoktu ki canım neden kaynaklandı üzülüyorum ya o kadar ac gez tık yok.

Geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin

Canım kahvaltını nekadar erken yaparsan okdr iyi. Kahvaltıyla akşam yemeği arası 8 saat olsun.
Arada da şekerli ara öğün yeme misal elma:) bırak leptin salgılansn

Canım kahvaltını nekadar erken yaparsan okdr iyi. Kahvaltıyla akşam yemeği arası 8 saat olsun.
Arada da şekerli ara öğün yeme misal elma:) bırak leptin salgılansn
Benim tam 11 saat var. Hahaha:) valla tavsiyelern super.uzun suredir boyle tavsiyeler almamstm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…