SABAH
1 HAŞLANMIŞ YUMURTA
1 DİLİM EKMEK
2 ÇATAL PEYNİR
aRA ÖĞÜN
AZICIK LEBLEBİ
1 KURU KAYISI
ÖĞLEN
4 6 KAŞIK KURU FASULYE
1 BARDAK AYRAN
1 YEŞİL SOĞAN
ARA ÖĞÜN
1 KURU KAYISI YERİM
AKŞAM
1 KEPÇE ÇORBA
4 ADET KÖFTE
sPORUMU AKŞAM YAPICAM YARIN YAZARIM
2 hafta üst üste kilo veremeyen bir sarı kart alir 2 sari kartta diskalifiye edilir
Sari kart sadece takim ici ilk uce girilirse silinir
veee bu kurala göre bu hafta mutlakaaa eksi gelmesi gerekenler
Zerosima
@ciwan_annesi
@Kahsen
kızlar aksi takdirde sarıkart alıcaksınız ona göre ekstra gayrett
Nisan sonuna kendime hedef koyuyorum.
Nisan Başı : 61,8
Nisan Sonu :56.00
ağzımda bir sürü yara çıktıregl yakınken sizinde böyle oluyor mu
Geldimm canım pazar günleri pek uğrayamıyorumm bugünde yoğundum yeni müsait oldumm geçmişi okuyorumm :)
Aksam arkdsa gidicez. Bnm spor yalan olacak belliki. Erken donersek yada insansi bir saatte donersek. Zumba yapip oyle yatcm. :)Ben katılmak isterim sana cnm saat kaçta yapacaksın ben 9dan aşağı yapamam :)
tıpkı benim gibi :)))) ah ah ozamanlar börek pasta paylaşanlar şuan iyiki bu grupta değil. yoksa direk söylerdim sizin yüzünüzden die hahaha :)
evet kuzum.gçn yaz dışarıda giydğm tişörtler şuan evde giymelik olmuş çnkü aşırı bol duruo. 29beden kot bolluk verio.28 bedene girdim ama düğmenin kapanması lazm.yada bendeki dar kalıplı ondan da olabilir. fiziken çok memnunum kendimden.fakat tartı bnmle aynı düşünmüo :)
Canım 22 marttan bu yanagide gide 1 kilo gitti sen benim menülerimide biliyorsun gerçekten açım da neden bu kadar yavaş sence
Hoşgeldin bu arada
Aksam arkdsa gidicez. Bnm spor yalan olacak belliki. Erken donersek yada insansi bir saatte donersek. Zumba yapip oyle yatcm. :)
Tmm canim sen yap bak kontrol etcm:)İnşallah ben yaparımm zumba yapamasam da bisiklete binicem kesinn
Bİr değişiklik yap mesela suyu biraz fazlalştır yoğurt ye bol bol özellikle yatmadan 1 saat önce pulbiberli zencefilli ya damaden suyuyla ayran yap iç bak bunun faydası daha çok en azından bende işe yarıyor :) değişik kürler deneyelim bir hafta bakalım ne olacakk :)
Bizim gelin 1 ay kendi kendine yapıp 2 kg vermiş 1 hafta sadece benim dediklerimi yaparak 2,5 kg verdi hani bunlar cidden işe yarıyor :)
Bİr değişiklik yap mesela suyu biraz fazlalştır yoğurt ye bol bol özellikle yatmadan 1 saat önce pulbiberli zencefilli ya damaden suyuyla ayran yap iç bak bunun faydası daha çok en azından bende işe yarıyor :) değişik kürler deneyelim bir hafta bakalım ne olacakk :)
Bizim gelin 1 ay kendi kendine yapıp 2 kg vermiş 1 hafta sadece benim dediklerimi yaparak 2,5 kg verdi hani bunlar cidden işe yarıyor :)
Geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versinKujum benimde aynı şikayetlerim var auralı migren diye birşey ışıklar renkler görüyorum yarım saat kadar bilincim açık ama etrafı yarım görüyorum insanları eşyaları uğultu oluyor kulaklarımda sesler yankılanıyor korkulacak bişey yok
Yanında ton balığı götür bnceTmm canim sen yap bak kontrol etcm:)
Aksam arkdsta makarna ve sinitzel fln yencekms.ustune cipsler ve bol kalorili iceceklerde olacaktir. Smdi bana akil verin.bu arkdsnz napsin aksam ne yesin ne icsin.
Canım kahvaltını nekadar erken yaparsan okdr iyi. Kahvaltıyla akşam yemeği arası 8 saat olsun.Canım yağlar kasa döndükçe kilo düşmüyor ve son kilolar artık direniyorlar ama biz daha dirençliyizBtRt 20_KELEBEK kızlar protein diyetini yapayım en iyisi zaten et balık tavuk besleniyorum ama 5 saat boşluk olmalı diyor ben sabah 10 da kalkıyorum 11 de kahvaltı yapıyorum uymuyor bana iki öğün yiyip ara öğünü yoğurt süt geçirsem nasıl olur
11.00 kahvaltı
15 ara
18 akşam yemeği olur mu ki yoksa bugün gibi erken kalkıp kahvaltı mı yapsan
ton balıklı salata yiyebilirsin canımTmm canim sen yap bak kontrol etcm:)
Aksam arkdsta makarna ve sinitzel fln yencekms.ustune cipsler ve bol kalorili iceceklerde olacaktir. Smdi bana akil verin.bu arkdsnz napsin aksam ne yesin ne icsin.
:)) aynı şeyi düşünmüşüzYanında ton balığı götür bnce
Benim tam 11 saat var. Hahaha:) valla tavsiyelern super.uzun suredir boyle tavsiyeler almamstm.Canım kahvaltını nekadar erken yaparsan okdr iyi. Kahvaltıyla akşam yemeği arası 8 saat olsun.
Arada da şekerli ara öğün yeme misal elma:) bırak leptin salgılansn
Light ton baligi almali miym sizce.evde normal ton baligi var.ve yagi midemi bulandirio. Yiyemiyorm. Baligina bayiliyorm o ayri:))ton balıklı salata yiyebilirsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?