Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

20_KELEBEK bu hafta snn izinden ilerliyorm canim.valla hosumada gitti.suan midem kazinio ama olsn. Sabah 8de yaptm kahvaltimi.arkdsta yiyecgmz icn brz gec yenebilir. Ama ben ya salatami yapip gtrcm.yada ispanak yapmstm onu gtrrm yanimda. Artk yapack bsy yk. Oglende 2kofte ve yogurtla bitirdm.karbonhidrat hic almadm daha

Aynı durumdayız midem benimde kazındı şu an ara öğün yapmadım. Çok nadir yapıyorum. Su içiyorum çok acıkınca bir su bardağı suyu gönderiyorum mideye evden çıkmadan önce ya da yemeğe başlamadan ayran içebilirsin. açlık hissetmezsin canım

Geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin
Sağol kujumm İyiyim artık
Canım kahvaltını nekadar erken yaparsan okdr iyi. Kahvaltıyla akşam yemeği arası 8 saat olsun.
Arada da şekerli ara öğün yeme misal elma:) bırak leptin salgılansn
Canım seni dinledim bugün erken kalktım ki =) ama öldüm açlıktan gün bitmiyor

Nasıl yapılıyor tatlım acı oluyormu
Ben soğan yemiyorum ama tadı hoşuma gitti kokusu rahatsız etmedi
Bir küçük soğanı kabuğuyla birlikte 4 e bölüp bi su bardağından az fazla suyla kaynat 5 dakika kaynayacak sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce iç sıcak daha iyi içiliyor

Kızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
Canm bn sana nasl beslenmen gerekr diye yazdm hep ama sen bazen akşamı bazen öğleni hafif geçirdn. Sağlam yiyeceksn ama sağlıklı yiyeceksn. Hele akşam sağlıklı bşklfe doyana kdr yemezsen ytmadan önce süt içmzsen sabah süt nasıl olsn

inşallah geçici birşeydir yaa küçükler insan kıyamıyo bişey olmasın onlara

Bende kilomdan memnunum ama görüntüden değilim
+1
Bende bendeeeee

Kızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
3 litrenin altına düşmiycek bide bol yeşillik her öğünde yeşillik olucak mutlaka

Kızlar bugün 600 kalori yemişim çok açım yaw

inşallah geçici birşeydir yaa küçükler insan kıyamıyo bişey olmasın onlara

+1
Bende bendeeeee

3 litrenin altına düşmiycek bide bol yeşillik her öğünde yeşillik olucak mutlaka
İnşallah kısa sürede geçer canım geçici bir süreç

Kızlar bugün 600 kalori yemişim çok açım yaw
Bende 372 kalori yemişim ama hiç aç değilim yanlış hesaplamış olmuyim.
Kız bi benimkine de bak. Akşam yemek istemiyorum gerçekten tokum bitki çayı içerim yatmadan da yoğurt pulbiber kürü o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…