- 9 Kasım 2016
- 2.713
- 3.736
- 53
- 35
Su icin diolar hep. Nemdr dogru blmiom. Ama bn bu konuda deneymli deilm.yanls yonlendirmiym:)Kızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
Aynı durumdayız midem benimde kazındı şu an ara öğün yapmadım. Çok nadir yapıyorum. Su içiyorum çok acıkınca bir su bardağı suyu gönderiyorum mideye evden çıkmadan önce ya da yemeğe başlamadan ayran içebilirsin. açlık hissetmezsin canım20_KELEBEK bu hafta snn izinden ilerliyorm canim.valla hosumada gitti.suan midem kazinio ama olsn. Sabah 8de yaptm kahvaltimi.arkdsta yiyecgmz icn brz gec yenebilir. Ama ben ya salatami yapip gtrcm.yada ispanak yapmstm onu gtrrm yanimda. Artk yapack bsy yk. Oglende 2kofte ve yogurtla bitirdm.karbonhidrat hic almadm daha
roka dere otu gibi yeşillikler tüketebilirsin canım. birde bol suKızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
Yıyorum cnm bende bulgur cok sut yapıyor Karatay dıyetımı yapsam yaroka dere otu gibi yeşillikler tüketebilirsin canım. birde bol su
evet bulgur süt yapıyor. Ama fazla tüketim kilo yapıyor dikkatli tüketmek gerekiyor. bebeğin kaç aylık canımmYıyorum cnm bende bulgur cok sut yapıyor Karatay dıyetımı yapsam ya
Sağol kujumm İyiyim artıkGeçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin
Canım seni dinledim bugün erken kalktım ki =) ama öldüm açlıktan gün bitmiyorCanım kahvaltını nekadar erken yaparsan okdr iyi. Kahvaltıyla akşam yemeği arası 8 saat olsun.
Arada da şekerli ara öğün yeme misal elma:) bırak leptin salgılansn
Canım soğan suyu iç hem zayıflamaya yardımcı hem süt fışkırıyor resmenKızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
9 oldu canım.yemek yemk ıstemıyorya bnı ıstıyor bu ara kılo alamadı cok stres yaptım kvlıdemde sen zayıflıyosun ondan beslenememış dedı ufevet bulgur süt yapıyor. Ama fazla tüketim kilo yapıyor dikkatli tüketmek gerekiyor. bebeğin kaç aylık canımm
Nasıl yapılıyor tatlım acı oluyormuCanım soğan suyu iç hem zayıflamaya yardımcı hem süt fışkırıyor resmen
Ben cok ıcıyorum su ya genelde 3 lıtre bazen sayamıyorum bardaklrı gecede ıcerım cnmSu icin diolar hep. Nemdr dogru blmiom. Ama bn bu konuda deneymli deilm.yanls yonlendirmiym:)
Ben soğan yemiyorum ama tadı hoşuma gitti kokusu rahatsız etmediNasıl yapılıyor tatlım acı oluyormu
Ben yağını süzüyorum tamamen karatay light üürün önermyrLight ton baligi almali miym sizce.evde normal ton baligi var.ve yagi midemi bulandirio. Yiyemiyorm. Baligina bayiliyorm o ayri:))
Canm bn sana nasl beslenmen gerekr diye yazdm hep ama sen bazen akşamı bazen öğleni hafif geçirdn. Sağlam yiyeceksn ama sağlıklı yiyeceksn. Hele akşam sağlıklı bşklfe doyana kdr yemezsen ytmadan önce süt içmzsen sabah süt nasıl olsnKızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
Kujum benimde aynı şikayetlerim var auralı migren diye birşey ışıklar renkler görüyorum yarım saat kadar bilincim açık ama etrafı yarım görüyorum insanları eşyaları uğultu oluyor kulaklarımda sesler yankılanıyor korkulacak bişey yok
inşallah geçici birşeydir yaa küçükler insan kıyamıyo bişey olmasın onlaraStresli bir dönem geçirmiş olabilir uyku problemi düzensiz beslenme gibi şeyler tetikliyor canım korkmamasını söyleyip zamanla geçeceğini söyleyin yanında olun benim evlilikten sonra gelişti sonra yavaş yavaş azaldı ve uzun süredir yok şükür
+1Bende kilomdan memnunum ama görüntüden değilim
3 litrenin altına düşmiycek bide bol yeşillik her öğünde yeşillik olucak mutlakaKızlar banada yardımcı olun sut yapsın dıye ne yıyeyım azalmaya basldııı
İnşallah kısa sürede geçer canım geçici bir süreçinşallah geçici birşeydir yaa küçükler insan kıyamıyo bişey olmasın onlara
+1
Bende bendeeeee
3 litrenin altına düşmiycek bide bol yeşillik her öğünde yeşillik olucak mutlaka
Bende 372 kalori yemişim ama hiç aç değilim yanlış hesaplamış olmuyim.Kızlar bugün 600 kalori yemişim çok açım yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?