Menünü yaz kujum bi de kaç gram yediğiniBende 372 kalori yemişim ama hiç aç değilim yanlış hesaplamış olmuyim.
Kız bi benimkine de bak. Akşam yemek istemiyorum gerçekten tokum bitki çayı içerim yatmadan da yoğurt pulbiber kürü o kadar
Harika :)Kahvaltı
09.00
Bir yumurta ile mantarlı omlet
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
Öğlen
Bir kepçe domates çorbası
yarımdan az ekmek
14.00 bir dilim elma
2 ceviz
18.30
1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pul biberli yoğurt
@ciwan_annesi
1 mil leslie
İp atlama Basen hareketleri
25 dakika toplam
OnDeryaa
Şöyle ki;Menünü yaz kujum bi de kaç gram yediğini
Anladım canım yapayım hemenBen soğan yemiyorum ama tadı hoşuma gitti kokusu rahatsız etmedi
Bir küçük soğanı kabuğuyla birlikte 4 e bölüp bi su bardağından az fazla suyla kaynat 5 dakika kaynayacak sabah kahvaltıdan ve akşam yemeğinden önce iç sıcak daha iyi içiliyor
Evet kuju 350 kalori ama bu kadar şeyle nasıl doydun yawŞöyle ki;
Sabah 1 salatalık
1 orta boy (64 gr oluyor sanırım)yumurta tavaya kırdım üstüne pulbiber 1 lokma ekmek (tavanın dibini sildim
Öğlen: bi atom ekmek İzmir kumru nun 3'te 1'i belki de çeyreği diyebilirim (baktım 533 kl yazıyo benim yediğim 177 kl oluyo
İkindi
Bi bitki çayı
Bu kadar
YaaaCanm bn sana nasl beslenmen gerekr diye yazdm hep ama sen bazen akşamı bazen öğleni hafif geçirdn. Sağlam yiyeceksn ama sağlıklı yiyeceksn. Hele akşam sağlıklı bşklfe doyana kdr yemezsen ytmadan önce süt içmzsen sabah süt nasıl olsn
Nıye okdr az yaptın canımKızlar bugün 600 kalori yemişim çok açım yaw
Yemin ederim şuan tıka basayım sanki.Evet kuju 350 kalori ama bu kadar şeyle nasıl doydun yaw
Bn emzirirken bol(1 yemek kaşığı) tereyağlı 3 yumurta yerdm hergünYaaatamam bundan sonra 2bardak ıcerım sutt bu günden ıtıbaren daha cok dıkkat edeceğim İnşallah
Hay maşallah bana versen dünyayı yerimYemin ederim şuan tıka basayım sanki.
Bide hastanede çocuğun kumrusu çöpe gitmesin diye yedim ya çok sinir oldum kendime zaten akşam hafif yerim diyodum ama hiç acıkmadım ki
İsteyerek olmadı canım eşime pilav yaptım çorba yanına onu yemedim bu kadar olduNıye okdr az yaptın canım
2 yerımde 3 cok gelır bana. Zatem tırnaklarım cok kotu oldu ya.hayatımda ılk defa sacım uzamıyor bır kestırdım kendıne gelsın dıye yok hala.tükendi depolarım:)Bn emzirirken bol(1 yemek kaşığı) tereyağlı 3 yumurta yerdm hergün
Salata yapsaydın barı nasıl uyucaksınİsteyerek olmadı canım eşime pilav yaptım çorba yanına onu yemedim bu kadar oldu
Cevizli su içerim canım o tok hissettiriyorSalata yapsaydın barı nasıl uyucaksın
Su an fizige gidiyorum hergun bugun iyidim cok sukurrr sagolasin canimFiyat bana çok fazla geldi ama ordaki fiyatlarla bizimkiler farklı sanırımama sana uygunsa neden olmasın. Tamamen iyileştin mi canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?