Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kahvaltı
09.00
Bir yumurta ile mantarlı omlet
Yarım kibrit kutusu beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

Öğlen
Bir kepçe domates çorbası
yarımdan az ekmek

14.00 bir dilim elma
2 ceviz

18.30
1 kepçe domates çorbası
2 kaşık pul biberli yoğurt
@ciwan_annesi

1 mil leslie
İp atlama Basen hareketleri
25 dakika toplam
OnDeryaa

Bende 372 kalori yemişim ama hiç aç değilim yanlış hesaplamış olmuyim.
Kız bi benimkine de bak. Akşam yemek istemiyorum gerçekten tokum bitki çayı içerim yatmadan da yoğurt pulbiber kürü o kadar
Menünü yaz kujum bi de kaç gram yediğini

Merhaba haftasonu yedigim naneler sebebiyle bu hafta cumaya kadar sifir kacamak ve hergun leslie 3 mil ile kendimi cezalandiriyorum..

Menum;

Sabah yarim dilim ekmek iki dilim salam peynir domates

Oglen; izgara kofte bir dilim ekmek ayran

Aksam; haslanmis brokoli bir kac parca tavuk bir but bile etmez

1,5 lt su 2ye tamamlayacagim

Gun ici sade turk kahvesi

Hasta olanlar cok gecmis olsun. Allah biranonce sifa versin. Bu ara pek giremiyorum. İsler yogunlasti. Aksam eve pert geliyorum bakamiyorum ama mutlaka menumu yaziyorum. Gecmisi de cok detayli olmasa da az cok okumaya calisiyorum. Atladigim birsey olursa simdiden kusuruma bakmayin

Harika :)

Menünü yaz kujum bi de kaç gram yediğini
Şöyle ki;
Sabah 1 salatalık
1 orta boy (64 gr oluyor sanırım)yumurta tavaya kırdım üstüne pulbiber 1 lokma ekmek (tavanın dibini sildim

Öğlen: bi atom ekmek İzmir kumru nun 3'te 1'i belki de çeyreği diyebilirim (baktım 533 kl yazıyo benim yediğim 177 kl oluyo
İkindi
Bi bitki çayı
Bu kadar

Evet kuju 350 kalori ama bu kadar şeyle nasıl doydun yaw

Yaaa tamam bundan sonra 2bardak ıcerım sutt bu günden ıtıbaren daha cok dıkkat edeceğim İnşallah

Evet kuju 350 kalori ama bu kadar şeyle nasıl doydun yaw
Yemin ederim şuan tıka basayım sanki.
Bide hastanede çocuğun kumrusu çöpe gitmesin diye yedim ya çok sinir oldum kendime zaten akşam hafif yerim diyodum ama hiç acıkmadım ki

Yemin ederim şuan tıka basayım sanki.
Bide hastanede çocuğun kumrusu çöpe gitmesin diye yedim ya çok sinir oldum kendime zaten akşam hafif yerim diyodum ama hiç acıkmadım ki
Hay maşallah bana versen dünyayı yerim

Bızde bugun sahılde bır saat yuruduk bu sayılmaz mıı bence sayılır ben pek dışarı cıkamadığım için baya yoruldummm sonrada tabı yapı marketı dolastık esim yemek yıyelım dedı ama yok dedım eve gıdelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…