haticecim bu pump it up hangi programda çalışıyo winamp denedim media player denedim açmadı :S
dukan diyeti dimi karamael?
hatice bizde biri vardı onu yapıodu hatta ben dukkan diyeti falan demiştim baya hapur küpür küloloarı verip gitmişti?
ama mantığa baknca çokda mantıklı gelmiyo açıkçası bana
aynen bende de açmadı program winamp ve media player da da açmadı
hatice olsaydı sorardık hangi programsa onu indirirdik :44::44:
yaa çok acıktım ben yaaaaz önce bitki çayı içtim 2 bardak kesmedi
günaydın kızlar sabah kalktım ve şu videoyu yaptım 1 saat 17 dk falan cansucumm sonunda soğumada şınav da var mekik de çok yoruyor gerçekten mutlaka yapın bende VLC media player var onla çalışıyor ama diğer programlarla da çalışması lazım neden olmadı ki
günaydın kızlar sabah kalktım ve şu videoyu yaptım 1 saat 17 dk falan cansucumm sonunda soğumada şınav da var mekik de çok yoruyor gerçekten mutlaka yapın bende VLC media player var onla çalışıyor ama diğer programlarla da çalışması lazım neden olmadı ki
ayyy vallaaa şimdi orta yerimden çatlıcam yaniiiii.... vlc indirdim yine olmadııı
spor su öğünler içinhatice bu günkü menüm
sabah
1 dilim kızarmş ekmek
tereyağ
domates
2 kupa bitki çayı
ara
mavi yeşil keten tohumlu kepekli bisküvi
2 dilim dil peyniri
5 tane siyah zeytin
öğlen
açma yarımdan birazcık fazla
tulumba tatlısı 1 tane
1 bardak kola
revani sadece bir çatal çatalın ucuyla
ara
bir küçük parçça beyaz peynir
akşam
kepekli makarna üzerine bol yoğurt ve az salçalı ya gezdirilmiş
2 litre su içtim
leslie 3 mil yaptım
200 mekik çektim
25 şınav çektim
Bugün foruma fazla katılım olmamış,galiba herkes benim gibi yoğunmuş.Cuma misafirim gelecek diye temizlik yaptım,alışveriş yaptım,hatta kurabiyeleri yaptım ama demin iptal olduSabahtan beri hiç oturmadım dersem yalan olmaz yani,oruçluydum bugün sahura da kalkamadım,kötü bir gündü...
Menüme gelince
Akşam çorba,karnıbahar,salata ve yoğurt
Ara dondurma
Yarın adet olmam gerekiyor,acayip şişim var,maydonoz kaynattım onu içicem birazdan,tadı iğrenç ama diyetisyenim önermişti...
45 dk yürüdüm ,2 litre suyu tamamlarım az kaldı..
Gerçekten sabah kahvaltın güzel,öğlende iyi,sonra bozmuşsun...Ara öğünlerde yok,bari suyu tamamlamaya çalış arkadaşım...Kıyamam sanabugün ben kendime hiç boncuk verömiyorum sende verme samanyolu
aslında niyet olarak ii başladım
kepek ekmeğine yağsız tos yaptım yağsız peynr ile
öğlen makarna yedim
akşam tavukburger menü yedim
spor yok su yok denecekk kadar azz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?