Ben de menümü yazayım kzlar
Sabah 10.30
2 tane yağda yumurta
1 domates
1.5 kk peynr
5 zeytin
Akşam 19.30
Ton balıklı salata
Su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş
@Kkli_kadin
@ciwan_annesi
İyi aksamlar kızlar bugünkü menüm sabah
Yok niyetliydim
Akşam yumurtalı pırasa yoğurtla bir tabak
1bardak su
2saat yürüyüş tempolu
Merhabalar 3. Takimin azimli hanımları
:)
Menüm
Sabah
1 küçük kutu light süt
Öğlen
Sebzeli güveç (1 porsoyon)
1 ayran 1 kase salata
Ara
1 sade activia
1 hurma
Aksam
7 küçük boy köfte (120 gram kdar)
Sogus domates salatalık havç
1 bardak ayran
1 litre su 2.5 yaparım
1 bardak yeşil çay
Spor
Bugün çok hareketli bi gündü iş yerinde çok yoruldum ama yine spor yapcam tabisi yapınca yazarım
Nasıl oldu hala anlamadım artık nasıl yiyorsam 25 kg almıştımO da bişey mi 68'den 97'ye çıkmıştım naaptıysam öyle
çok sağol canımAllah kabul etsin cnm güzel
Canım çok az yiyorsun normal beslenme düzenin böyle mi yoksa diyet diye çok sağlıksız gördüm =(Cumartesi menüm
Sabah Yok
Saat 12.30
Yarım döner
Saat 13,00
1 kupa sade nescafe
Saat 20,30
1 sıkım mercimek köftesi attım ağzıma
1 saat yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet
1,5 litre su
@ciwan_annesi @Kkli_kadin
Bende hep diyorum bısey yemıyorsun yok yıyorum dıyor benım başlangıcım gune resmen butun gun yedıgıCanım çok az yiyorsun normal beslenme düzenin böyle mi yoksa diyet diye çok sağlıksız gördüm =(
Canım çok az yiyorsun normal beslenme düzenin böyle mi yoksa diyet diye çok sağlıksız gördüm =(
Bende hep diyorum bısey yemıyorsun yok yıyorum dıyor benım başlangıcım gune resmen butun gun yedıgı
Sabah
Tereyaglı bol soğanlı yumurta
Dort dılım peynir
Bır surum vişne receli
Oglen
Ikı kepçe mercimek
5 tavuk köftesi
Bol yesıllıklı salata
Aksam
Bır kepçe mercımek corba
Bır kofte
Bol salata
3 litre su
Bekarken öyle oluyor canım sabahtan akşama kadar bi sigara bi kahve başka bişey aramızdım evlenince yemek yapınca yiyor insan bide evdeysen gidip gelip yiyorsun bende sağlıksız besleniyordum yani ama belki yesen daha hızlı verirsin vücudun ihtiyacını karşılamıyorsunNormal beslenmem :))) bence bu çünkü diyet için özel uğraşamıyorum pek yA canım istemiyor yA da aman çok yedim galiba deyipte yemiyorum :)
Bekarken öyle oluyor canım sabahtan akşama kadar bi sigara bi kahve başka bişey aramızdım evlenince yemek yapınca yiyor insan bide evdeysen gidip gelip yiyorsun bende sağlıksız besleniyordum yani ama belki yesen daha hızlı verirsin vücudun ihtiyacını karşılamıyorsun
Hep o yalnızlıktan heheYemek yapınca yiyorum ee eve geldiğim de genelde tek oluyorum ara sıra yemek yapıyorum o yüzden çok yerim diye :)
Hep o yalnızlıktan hehe
Herşey gönlünce olsun canım ama nolur sağlıklı beslen ben ettim sen etme:)) ama ben seviyorum o zaman az yiyorum bizimkiler gelmeden de hemen odama geliyorum o zaman bişey yemiyorum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?