Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Güzel cnm

İyi akşamlar kızlar gündüz geldim menüleri yazamadan çıkmak zorunda kaldım yazayım hemen

Cumartesi menüm

Sabah Yok

Saat 12.30
Yarım döner

Saat 13,00
1 kupa sade nescafe

Saat 20,30
1 sıkım mercimek köftesi attım ağzıma

1 saat yürüyüş
10 dk eliptik bisiklet

1,5 litre su

@ciwan_annesi @Kkli_kadin

Pazar menüm

Saat 10,00
2 dilim ekmek
Biraz sucuklu yumurta
1 dilim peynir
Şekersiz çay

Saat 15,30
1 fincan şekersiz Osmanlı kahvesi

Saat 17,00
2 sıkım mercimek köfte
1 tane küçük frambuazlı turta (hazır satılan)
2 bardak şekersiz çay

1 litre su

30 dk egzersiz (bacak-basen)

Bugünkü menüm

Saat 9,30
1bardak yeşil çay

Saat 12,30
Yarım tost

Saat 13,30
1 fincan sade nescafe

Saat 20,30
2 parmak kalınlığında börek

25 dk zumba
15 dk mezdeke
5 dk roman havası
5 dk bacak egzersizi
40 dk yürüyüş

1,5 litre su

Canım çok az yiyorsun normal beslenme düzenin böyle mi yoksa diyet diye çok sağlıksız gördüm =(

Sabah
Tereyaglı bol soğanlı yumurta
Dort dılım peynir
Bır surum vişne receli
Oglen
Ikı kepçe mercimek
5 tavuk köftesi
Bol yesıllıklı salata
Aksam
Bır kepçe mercımek corba
Bır kofte
Bol salata
3 litre su

Canım çok az yiyorsun normal beslenme düzenin böyle mi yoksa diyet diye çok sağlıksız gördüm =(

Normal beslenmem :))) bence bu çünkü diyet için özel uğraşamıyorum pek yA canım istemiyor yA da aman çok yedim galiba deyipte yemiyorum :)

Normal beslenmem :))) bence bu çünkü diyet için özel uğraşamıyorum pek yA canım istemiyor yA da aman çok yedim galiba deyipte yemiyorum :)
Bekarken öyle oluyor canım sabahtan akşama kadar bi sigara bi kahve başka bişey aramızdım evlenince yemek yapınca yiyor insan bide evdeysen gidip gelip yiyorsun bende sağlıksız besleniyordum yani ama belki yesen daha hızlı verirsin vücudun ihtiyacını karşılamıyorsun

Yemek yapınca yiyorum ee eve geldiğim de genelde tek oluyorum ara sıra yemek yapıyorum o yüzden çok yerim diye :)

:)) ama ben seviyorum o zaman az yiyorum bizimkiler gelmeden de hemen odama geliyorum o zaman bişey yemiyorum :)))
Herşey gönlünce olsun canım ama nolur sağlıklı beslen ben ettim sen etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…