Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Aynen katılıyorum snaa
Aşkolsun kızlarr ben hep burdayım
Çok hastayım iş çok yogun bide evi dökmüştüm 1 haftadır ama gene de ihmal etmemeye çalıştım sizi

Sismaniye cnm hadi kızlar 1 aydır uğraşıyor bıkkınlık dönemi olabilirde sen daha çok yeni başladın ve kaç gündür gofretleri götürüyorsun
Seni son kez uyarıyorum aksi takdirde sarı kart alacaksın

Valla kızlar ben bu takımı toparlayabilmek için çok emek verdim ve bunun bozulmasına izin vermiycem
Tamam cuma kaçamak olabilir dedik
Ama 3 gün kaçamak yapıp pazartesi artı çıkıp tekrar bunun üstüne kaçamak yapılıyorsa bu normal bir davranış değil

Şimdi tekrar söylüyorum takım ruhunu bozmadan devam edebilecek arkadaşlar kalsın kimse kimsenin motivasyonunu sürekli kaçamak yaparak bozmasın, yapamıycam diyen varsa ayıralım yolları

Kaçamak yaptıktan sonra sunu yedim pişmanım demenin bi anlamı yok öncesinde şu var evde yada canım sunu istiyor diyin birbirimize destek olalım alternatif başka sağlıklı şeyler sunalım

Çok güzel bir ruh yakaladık hiçbir takımda yok
Lütfen bunun kıymetini bilin
Bozmayın
Herkes kendi muhasebesini yapsın
Ben kimseyi tek tek sen sunu yaptın vs gibi sorguya çekmek istemiyorum sonucta kurallarda ortada taviz vermiycem bu kurallardan

Aşkolsun kızlarr ben hep burdayım
Çok hastayım iş çok yogun bide evi döküştüm 1 haftadır ama gene de ihmal etmemeye çalıştım sizi
Geçmiş olsun kaptanim Allah şifa versin .. ama biz bişey demedik ki sana olabilir tabisi ama sadece eski titizlik kalmadı gibi geldi bi an

Geçmiş olsun kaptanim Allah şifa versin .. ama biz bişey demedik ki sana olabilir tabisi ama sadece eski titizlik kalmadı gibi geldi bi an
Yok cnm olur mu öyle sey
Sadece çok sıkmak istemiyorum çok güzel gidiyordu bu haftaya kadar
Benim takım adına çok hırslarım yok illa her hafta birinci olcaksınız diye
Önemli olan belli standartlarda düzenli sağlıklı kilo vermeniZ
Bi çok takımda şok diyetlerle haftalım 3,4 kilo veriliyor ama kalıcı olmuyor
Sizin aylık verdiğiniz 3,4 kilo okadar kıymetliki benim için bir haftalık derceye değişmem

Ama tabi bu üst üste kaçamaklar canımı sıkıyor lütfen daha dikkat
Hepinizi ayrı ayırı çok sevdim
Çok güzel uyumlu bi takım olduk
Elbirliğiyle mezun olup başka insanlara faydalı olalım burda

Oyy kaptanim.benim canimsin.gerckten de çok haklısın biliyo musun bende ilk başlarda çok vereyim istedim ama şimdi duruldum ayda 3 vereyim 2 vereyim ama vereyim artı çıkmayayim zaten sonunda bi bakmışım hedef kiloya az kalmış kendimi aç bırakmak da istemiyorum çünkü hedef kiloya gelince her şeyden yicez ama az bu bize artı olarak dönmesin sağlıklı beslenmeye calismalıyım diye düşünüyorum pilav da hamur işi de tatlı da yicez tabi ama tadnda

Sabah
2Bardak su
1Kk peynir
Bolmaydanoz
5zeytin
Salatalik

Oglen
2kucukkare kofte
Yogurt
Salata yagsiz

Ara
Turk kahvesi
Hurma 1 adet

Aksam
Salatami yapip gittm.yagsizdi.sdce limon
Yanina 2kasik yogurt
1parca tavuk yagsiz tavada pismis.

Su
2.5litre

Sabah
Bir kase Cornflakes
Yarim muz

Ara sutlu turk kahvesi

Ogle
Sucuklu tarhana corbasi
2 kasik peynirli makarna

Sekersiz cay
2 kuru erik

Aksam
Bir tavuk but

Su 2 lt
Spor yok
Hayatimda ilk defa sucuklu tarhana corbasi duydm. Tadi hakknda brz tuhaf gibi hissettm:)
Tarhana undan yapilio.makarna un. Oglen biraz acili olmus sanki.
Sabah hem cornflakes seker hem muz seker. Pazartesi adapte sorunu olms

Buaksam arkadasimdaydk. Kendisinden gitmeden once yemegimi gtrmk istiyorm diyetteym anlayisina siginarak bunu teklif ediyorm ddm.tabiki ddi.
Gayette salatamla gittm. Hicte eksik kalmadm muhabbetten.yiyerekte kendimi mutsuz hissetmedm.
Kizlar misafirlik bahanesi yapmayin bi daha bence. Ben ustesinden geldm. Sizde gelebilirsiniz
Sizi anlamicam kibarliktan anlamicak insanlarlada bi zahmet gorusuvermeyin:)

Hayatimda ilk defa sucuklu tarhana corbasi duydm. Tadi hakknda brz tuhaf gibi hissettm:)
Tarhana undan yapilio.makarna un. Oglen biraz acili olmus sanki.
Sabah hem cornflakes seker hem muz seker. Pazartesi adapte sorunu olms
Tarhana coook siviydi ve 2_3 kasik ancak yedim. Bizim memlekette yapilir sucuklu :)
Cornflakes de mecburi idi ekmek yok yumurta yok peynir yok.
Sadece beyaz ekmek kasar falan vardi onlari da tuketmek istemedim.

Ah nerde oyle arkadas :)

Çok haklisin cnm. Insan ilk zamanlar hemen gitsin kilolar istiyor ama zamanla azda olsa gitsin diyor. Insallah hedeflere ulaşacagiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…