Çok iyi yapmişsın canim. Afiyet olsun. Evet bencede artik bahaneleri bırakmaliyiz. Hedefe sağlam adımlarla ilerlemeliyiz.Buaksam arkadasimdaydk. Kendisinden gitmeden once yemegimi gtrmk istiyorm diyetteym anlayisina siginarak bunu teklif ediyorm ddm.tabiki ddi.
Gayette salatamla gittm. Hicte eksik kalmadm muhabbetten.yiyerekte kendimi mutsuz hissetmedm.
Kizlar misafirlik bahanesi yapmayin bi daha bence. Ben ustesinden geldm. Sizde gelebilirsiniz
Sizi anlamicam kibarliktan anlamicak insanlarlada bi zahmet gorusuvermeyin:)
İnşallah canmm yaa insallahhÇok haklisin cnm. Insan ilk zamanlar hemen gitsin kilolar istiyor ama zamanla azda olsa gitsin diyor. Insallah hedeflere ulaşacagiz.
iste kaptanım benim burda kastetiyim bu hepimiz boşladık kendimizi sizce kaç hafta önceki gibiydik bak silkelendik kendimize geldik bugün tartıda 77yi görebilmek için kitaplarla dolu iki poşet artı su dolu sıcak su torbası bide bizim ütüyü kucağıma almışım 77yi gördüm sonra taşıdıklarına baktımki annam ne kilo vermişim ben o esyalarla10 dakika yürüyemem nasıl vücudum o kiloları tasimisAma tabi bu üst üste kaçamaklar canımı sıkıyor lütfen daha dikkat
Hepinizi ayrı ayırı çok sevdim
Çok güzel uyumlu bi takım olduk
Elbirliğiyle mezun olup başka insanlara faydalı olalım burda
Acik soylemek gerekirse bu mesaj cok moralimi bozdu. Dokunsan aglayacak kivama geldim. Ustte ozellikle ben uyarilip altta yapamayacaksaniz ayrilin okuyunca.Valla kızlar ben bu takımı toparlayabilmek için çok emek verdim ve bunun bozulmasına izin vermiycem
Tamam cuma kaçamak olabilir dedik
Ama 3 gün kaçamak yapıp pazartesi artı çıkıp tekrar bunun üstüne kaçamak yapılıyorsa bu normal bir davranış değil
Şimdi tekrar söylüyorum takım ruhunu bozmadan devam edebilecek arkadaşlar kalsın kimse kimsenin motivasyonunu sürekli kaçamak yaparak bozmasın, yapamıycam diyen varsa ayıralım yolları
Kaçamak yaptıktan sonra sunu yedim pişmanım demenin bi anlamı yok öncesinde şu var evde yada canım sunu istiyor diyin birbirimize destek olalım alternatif başka sağlıklı şeyler sunalım
Çok güzel bir ruh yakaladık hiçbir takımda yok
Lütfen bunun kıymetini bilin
Bozmayın
Herkes kendi muhasebesini yapsın
Ben kimseyi tek tek sen sunu yaptın vs gibi sorguya çekmek istemiyorum sonucta kurallarda ortada taviz vermiycem bu kurallardan
Cnm kimsenin şahsına özelllikle biri için söylemedimAcik soylemek gerekirse bu mesaj cok moralimi bozdu. Dokunsan aglayacak kivama geldim. Ustte ozellikle ben uyarilip altta yapamayacaksaniz ayrilin okuyunca.
Ben bu takimi cok sevmistim cunku azarlayan bi kaptani yoktu. Uyeler birbirini tatlilikla yorumluyordu.
Hevesle bekledim takima alinmak icin.
Bugun de motivasyonum tam olmustu ama yikildim cidden su anda.
Kimsenin motivasyonunu bozmak istemem.
Kendi basima ugrasmaya calisacagim. Herkese basarilar dilerim.
Hakkinizi helal edin.
Güzel cnm afiyet olsunSabah
Tereyaglı bol soğanlı yumurta
Dort dılım peynir
Bır surum vişne receli
Oglen
Ikı kepçe mercimek
5 tavuk köftesi
Bol yesıllıklı salata
Aksam
Bır kepçe mercımek corba
Bır kofte
Bol salata
3 litre su
SuperrSabah
2Bardak su
1Kk peynir
Bolmaydanoz
5zeytin
Salatalik
Oglen
2kucukkare kofte
Yogurt
Salata yagsiz
Ara
Turk kahvesi
Hurma 1 adet
Aksam
Salatami yapip gittm.yagsizdi.sdce limon
Yanina 2kasik yogurt
1parca tavuk yagsiz tavada pismis.
Su
2.5litre
Çok iyi yapmışsın canım yiyip mutsuz olmaktansa en güzeli yemeyip mutlu olmak. Bende diyorum diyetteyim ama yemiyorum diye de ortamlardan uzaklaşmiyorum. Anlayışsız ve israrci ev sahiplerine de gıcık oluyorumBuaksam arkadasimdaydk. Kendisinden gitmeden once yemegimi gtrmk istiyorm diyetteym anlayisina siginarak bunu teklif ediyorm ddm.tabiki ddi.
Gayette salatamla gittm. Hicte eksik kalmadm muhabbetten.yiyerekte kendimi mutsuz hissetmedm.
Kizlar misafirlik bahanesi yapmayin bi daha bence. Ben ustesinden geldm. Sizde gelebilirsiniz
Sizi anlamicam kibarliktan anlamicak insanlarlada bi zahmet gorusuvermeyin:)
Olabilir tabi ama liste yapmaktan filan anlamıyorum hesap filan. Olsun yinede yaparım benceKızlar dilek artık çok fazla uğrayamıycak işlerinden dolayı
Zehram var yardımcı olarak sağolsun canım benim ama ikinci bi yardıöcı daha olsun istiyorum onada destek banada
OnDeryaa cnm ne dersin kaptan yardımcılığına kabul edersen çok sevinirim ben
Günaydın canımGünaydın kızlar
ortamlardan soyutlanınca zaten olmuyor. yemeğimizi alıp gitmek hem karşı tarafa yük olmamak adına hemde bizm kendimizn karar vermesi adına iyi oluyor. ben denedim çk mutlu oldm. sizlerde mutlu olun :)Çok iyi yapmışsın canım yiyip mutsuz olmaktansa en güzeli yemeyip mutlu olmak. Bende diyorum diyetteyim ama yemiyorum diye de ortamlardan uzaklaşmiyorum. Anlayışsız ve israrci ev sahiplerine de gıcık oluyorum
hadi hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?