Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Çok iyi yapmişsın canim. Afiyet olsun. Evet bencede artik bahaneleri bırakmaliyiz. Hedefe sağlam adımlarla ilerlemeliyiz.

Ama tabi bu üst üste kaçamaklar canımı sıkıyor lütfen daha dikkat
Hepinizi ayrı ayırı çok sevdim
Çok güzel uyumlu bi takım olduk
Elbirliğiyle mezun olup başka insanlara faydalı olalım burda
iste kaptanım benim burda kastetiyim bu hepimiz boşladık kendimizi sizce kaç hafta önceki gibiydik bak silkelendik kendimize geldik bugün tartıda 77yi görebilmek için kitaplarla dolu iki poşet artı su dolu sıcak su torbası bide bizim ütüyü kucağıma almışım 77yi gördüm sonra taşıdıklarına baktımki annam ne kilo vermişim ben o esyalarla10 dakika yürüyemem nasıl vücudum o kiloları tasimis

Acik soylemek gerekirse bu mesaj cok moralimi bozdu. Dokunsan aglayacak kivama geldim. Ustte ozellikle ben uyarilip altta yapamayacaksaniz ayrilin okuyunca.
Ben bu takimi cok sevmistim cunku azarlayan bi kaptani yoktu. Uyeler birbirini tatlilikla yorumluyordu.
Hevesle bekledim takima alinmak icin.
Bugun de motivasyonum tam olmustu ama yikildim cidden su anda.
Kimsenin motivasyonunu bozmak istemem.
Kendi basima ugrasmaya calisacagim. Herkese basarilar dilerim.
Hakkinizi helal edin.

Cnm kimsenin şahsına özelllikle biri için söylemedim
Bence söylediklerimde de moral bozcak bişey yok
Yıkılcak bişey de yok
Aynen öyle kimseyi azarlayamam zaten yapıma ters birkere
Dediğim gibi herkes ayrı ayrı değerli ve tabi sende
Bizde seni sevdikki tereddütsüz listeye aldık
O uyarı başka söylediklerim bambaşka
Böyle düşünürsen üzülürüm

Kızlar dilek artık çok fazla uğrayamıycak işlerinden dolayı
Zehram var yardımcı olarak sağolsun canım benim ama ikinci bi yardıöcı daha olsun istiyorum onada destek banada

OnDeryaa cnm ne dersin kaptan yardımcılığına kabul edersen çok sevinirim ben

Çok iyi yapmışsın canım yiyip mutsuz olmaktansa en güzeli yemeyip mutlu olmak. Bende diyorum diyetteyim ama yemiyorum diye de ortamlardan uzaklaşmiyorum. Anlayışsız ve israrci ev sahiplerine de gıcık oluyorum

Olabilir tabi ama liste yapmaktan filan anlamıyorum hesap filan. Olsun yinede yaparım bence

Günaydın kızlar
Günaydın canım

Çok iyi yapmışsın canım yiyip mutsuz olmaktansa en güzeli yemeyip mutlu olmak. Bende diyorum diyetteyim ama yemiyorum diye de ortamlardan uzaklaşmiyorum. Anlayışsız ve israrci ev sahiplerine de gıcık oluyorum
ortamlardan soyutlanınca zaten olmuyor. yemeğimizi alıp gitmek hem karşı tarafa yük olmamak adına hemde bizm kendimizn karar vermesi adına iyi oluyor. ben denedim çk mutlu oldm. sizlerde mutlu olun :)
buarada tavsiyelerin için teşekkür ederim. dün regl oldm.bu sabah hem hafif uyandm hemde tartı yavaştan inecek sanki. en azndn 100 gram indi :)))) cumaya 68.5 olsam ne güzel olacaaaaak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…