bende o ışığı gördümbn ilerde @Kkli_kadin 'ın kaptanlık yapacağınıda düşünüyorum :)
Hiç üzülme bir anda gider :)
çok geçmiş olsun kaptanım acil şifalargünaydın kızlarr
ben fena tutuldum heryerim ağrıyor akşam acile gittik ilaçlarımı aldım ama bütün gece resmen halüsinasyon gördüm
sabahta sürünerek işe geldim gözlerimin içi dahi yanıyorrr
Günaydın hayırlı olsun hepımıze:))
sağolasın cnm aminnçok geçmiş olsun kaptanım acil şifalar
geçmiş olsun kaptanımgünaydın kızlarr
ben fena tutuldum heryerim ağrıyor akşam acile gittik ilaçlarımı aldım ama bütün gece resmen halüsinasyon gördüm
inşallah cnmGünaydın hayırlı olsun hepımıze:))
soğol cnm benimgeçmiş olsun kaptanım
Gecmıs olsun ınsallah cabuk gecer gunungünaydın kızlarr
Kujum ölçülerini yazar mısın süper haberle günaydın :)Bu sabah 28 beden pantolon bel ve basenden hafif bolluk verdi.
inşallah cnm belki biri insafa gelirde gülşahcım sen git bugun dinlen derGecmıs olsun ınsallah cabuk gecer gunun
Canım hepimiz saldık o yüzden kaptanım hepimize kızdı senlik bişey yok sıkı tutun Zayıflama kararı zor veriliyor adapte olmak zaman alıyorAcik soylemek gerekirse bu mesaj cok moralimi bozdu. Dokunsan aglayacak kivama geldim. Ustte ozellikle ben uyarilip altta yapamayacaksaniz ayrilin okuyunca.
Ben bu takimi cok sevmistim cunku azarlayan bi kaptani yoktu. Uyeler birbirini tatlilikla yorumluyordu.
Hevesle bekledim takima alinmak icin.
Bugun de motivasyonum tam olmustu ama yikildim cidden su anda.
Kimsenin motivasyonunu bozmak istemem.
Kendi basima ugrasmaya calisacagim. Herkese basarilar dilerim.
Hakkinizi helal edin.
canım istersen bi tahlil falan yaptır. D vitamini eksikliği kilo verimini yavaşlatır. Troidlerine baktır bakalım. Normal şartlarda 15 günde diyete ilk başlayanlar için ödemlerle birlikte 2-3 kilo gider diye biliyorum. Ama kilo yapı meselesi. Birde yediğin ya da içtiğin yemeklerin miktarları da önemli. Ama moral bozmak yok. Gidecek o kilolar.bende kilomun yavaş gitmesinden şikayetçiyim acaba akşamları bende sadece süt ayran ile mi geçirsem aç gezdiğim halde 15 günde 1 kilo gitti. Bir akıl verin arkadaşlar
canım istersen bi tahlil falan yaptır. D vitamini eksikliği kilo verimini yavaşlatır. Troidlerine baktır bakalım. Normal şartlarda 15 günde diyete ilk başlayanlar için ödemlerle birlikte 2-3 kilo gider diye biliyorum. Ama kilo yapı meselesi. Birde yediğin ya da içtiğin yemeklerin miktarları da önemli. Ama moral bozmak yok. Gidecek o kilolar.
diğer yazımda yazmayı unuttum. İmkanın varsa bir diyetisyene başvur. Herkesin bünyesi farklı. Belki sütün fazlası sana yaramıyordur. Bence bir diyetisyene gitmelisin. Sonra yeme şeklini ona göre belirlersin. Hangi besin sende daha etkili onu öğrenirsin canımbende kilomun yavaş gitmesinden şikayetçiyim acaba akşamları bende sadece süt ayran ile mi geçirsem aç gezdiğim halde 15 günde 1 kilo gitti. Bir akıl verin arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?