Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

günaydın kızlarr

ben fena tutuldum heryerim ağrıyor akşam acile gittik ilaçlarımı aldım ama bütün gece resmen halüsinasyon gördüm
sabahta sürünerek işe geldim gözlerimin içi dahi yanıyorrr

Günaydın kızlar
Sabah kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 domates
şekersiz çay

geçmiş olsun kaptanım

Canım hepimiz saldık o yüzden kaptanım hepimize kızdı senlik bişey yok sıkı tutun Zayıflama kararı zor veriliyor adapte olmak zaman alıyor

bende kilomun yavaş gitmesinden şikayetçiyim acaba akşamları bende sadece süt ayran ile mi geçirsem aç gezdiğim halde 15 günde 1 kilo gitti. Bir akıl verin arkadaşlar

bende kilomun yavaş gitmesinden şikayetçiyim acaba akşamları bende sadece süt ayran ile mi geçirsem aç gezdiğim halde 15 günde 1 kilo gitti. Bir akıl verin arkadaşlar
canım istersen bi tahlil falan yaptır. D vitamini eksikliği kilo verimini yavaşlatır. Troidlerine baktır bakalım. Normal şartlarda 15 günde diyete ilk başlayanlar için ödemlerle birlikte 2-3 kilo gider diye biliyorum. Ama kilo yapı meselesi. Birde yediğin ya da içtiğin yemeklerin miktarları da önemli. Ama moral bozmak yok. Gidecek o kilolar.

Araştırmalarıma göre maalesef pkom engelliyor, evet ilkzamanlar posiyonları oturtamadım 3 bardak süt içerdim mesela
bir kepçe değil de 2 kepçe çorba alırdım ekmek yok diye miktar çoktu ama son bir hafta onuda azalttım. birde tartıda 66 çıkardım tokken şimdi açken 64

diğer yazımda yazmayı unuttum. İmkanın varsa bir diyetisyene başvur. Herkesin bünyesi farklı. Belki sütün fazlası sana yaramıyordur. Bence bir diyetisyene gitmelisin. Sonra yeme şeklini ona göre belirlersin. Hangi besin sende daha etkili onu öğrenirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…