Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

canım şuan diyetisyen imkanım yok bütün izinlerimi tüp bebekte kullandım maalesef
önceden öyle sorunum yoktu kilo verememekle ilgili 50 ye yakın kortizonlu iğne vurundum ondan mı acaba 225 mg

canım şuan diyetisyen imkanım yok bütün izinlerimi tüp bebekte kullandım maalesef
önceden öyle sorunum yoktu kilo verememekle ilgili 50 ye kortizonlu iğne vurundum ondan mı acaba
tabi kortizon kilo yapar ve vücutta atılması da belli bir zaman alır. Bu süreçte tuz a çok dikkat etmek gerekir. Kortizon kullandığın zamanlarda ekmeği dahi tuzsuz tercih etmelisin. Asla hamur işi beyaz ekmek yememelisin ki vucudun ödem ve şişlik yapmasın. Bol bol su iç canım

Peki ne kadar zamanda attın canım sen krotizonu vücuttan evet az tuzsuz yemeye çalışıyorum

Peki ne kadar zamanda attın canım sen krotizonu vücuttan evet az tuzsuz yemeye çalışıyorum
Ben sülük ve hacamat yaptırdım. İlaç artıklarını vücudumdan atmak için. Faydasını aynı günden itibaren hissettim. Kanımın temizlendiğini bilmek çok mutlu ediyor senede bir yaptırıyom. Tavsiye ederim

hacamat bir iki kere niyatlendim ama kısmet olmadı

bn ilerde OnDeryaa 'ın kaptanlık yapacağınıda düşünüyorum :)
Diyosun
Ramazan bayramına kadar burdayımda sonra izne çıkıp tatilden dönünce koruma içün tekrar girmeyi düşünüyorum. Eşim kızmaya başladı iki haftadır ondan çekiniyom yoksa bırakmam sanırım burayı

Sanirim son zamanlarda en cok kacamagi ben yaptigim icin ustume alindim.
Tek yapamayacaksaniz ayrilin kismi beni uzen.
Belki de yapamayacagimi hissettim.
Neyse simdiden yapip yapamayacagimi bilmiyorum. Baktim yapamiyorum o zaman ayrilirim madem

Bu arada cok gecmis olsun.
O halde ise neden gittin ozel sektor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…