Neden olmasın yeterkı kalpten ıste:)inşallah cnm belki biri insafa gelirde gülşahcım sen git bugun dinlen der
gerçi fatura dönemi biraz hayal gibi ama
diğer yazımda yazmayı unuttum. İmkanın varsa bir diyetisyene başvur. Herkesin bünyesi farklı. Belki sütün fazlası sana yaramıyordur. Bence bir diyetisyene gitmelisin. Sonra yeme şeklini ona göre belirlersin. Hangi besin sende daha etkili onu öğrenirsin canım
tabi kortizon kilo yapar ve vücutta atılması da belli bir zaman alır. Bu süreçte tuz a çok dikkat etmek gerekir. Kortizon kullandığın zamanlarda ekmeği dahi tuzsuz tercih etmelisin. Asla hamur işi beyaz ekmek yememelisin ki vucudun ödem ve şişlik yapmasın. Bol bol su iç canımcanım şuan diyetisyen imkanım yok bütün izinlerimi tüp bebekte kullandım maalesef
önceden öyle sorunum yoktu kilo verememekle ilgili 50 ye kortizonlu iğne vurundum ondan mı acaba
tabi kortizon kilo yapar ve vücutta atılması da belli bir zaman alır. Bu süreçte tuz a çok dikkat etmek gerekir. Kortizon kullandığın zamanlarda ekmeği dahi tuzsuz tercih etmelisin. Asla hamur işi beyaz ekmek yememelisin ki vucudun ödem ve şişlik yapmasın. Bol bol su iç canım
Ben sülük ve hacamat yaptırdım. İlaç artıklarını vücudumdan atmak için. Faydasını aynı günden itibaren hissettim. Kanımın temizlendiğini bilmek çok mutlu ediyor senede bir yaptırıyom. Tavsiye ederimPeki ne kadar zamanda attın canım sen krotizonu vücuttan evet az tuzsuz yemeye çalışıyorum
ben kullanmadım canım kortizon ama nette kortizonun vücuttan atımı ile ilgili bir çok makale var istersen onlardan faydalan.Peki ne kadar zamanda attın canım sen krotizonu vücuttan evet az tuzsuz yemeye çalışıyorum
Ben sülük ve hacamat yaptırdım. İlaç artıklarını vücudumdan atmak için. Faydasını aynı günden itibaren hissettim. Kanımın temizlendiğini bilmek çok mutlu ediyor senede bir yaptırıyom. Tavsiye ederim
ben kullanmadım canım kortizon ama nette kortizonun vücuttan atımı ile ilgili bir çok makale var istersen onlardan faydalan.
Diyosunbn ilerdeOnDeryaa 'ın kaptanlık yapacağınıda düşünüyorum :)
Eee kızlar nasıl gidiyo
Benimki sinir oluyo. Bi ara yasaklamıştı bi iki sene kadar giremedim. Şimdi bi tek 3.takıma izin veriyo bdv yasak diyo.İşteyim yogunum burayada bakıyorum ara ara
benim eşim bilmiyor üyeliğimi izin vermez
Hemen yazıyorum canımOnDeryaa dun leslie ile 3 mil yaptim 45 dk bilgine :)
Sanirim son zamanlarda en cok kacamagi ben yaptigim icin ustume alindim.Cnm kimsenin şahsına özelllikle biri için söylemedim
Bence söylediklerimde de moral bozcak bişey yok
Yıkılcak bişey de yok
Aynen öyle kimseyi azarlayamam zaten yapıma ters birkere
Dediğim gibi herkes ayrı ayrı değerli ve tabi sende
Bizde seni sevdikki tereddütsüz listeye aldık
O uyarı başka söylediklerim bambaşka
Böyle düşünürsen üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?