- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Benimki sinir oluyo. Bi ara yasaklamıştı bi iki sene kadar giremedim. Şimdi bi tek 3.takıma izin veriyo bdv yasak diyo.
gözle görülür fark var canım gayet belliEki Görüntüle 1977034 Eki Görüntüle 1977035 Kızlar biraz belli oluyo ama demi
Hem şimdi 69.5'um daha da fark var sanırım
1 kibrit kutusu kadar yersen günlük 1 dilim ekmeğini yemiyceksin canım öğlen şade çorba veya salata yersin.Bugün börek var bakalım iradem ne yapacak
nasıl yani eşleriniz buraya üyeliğe mi kızıyor. Çok ilginç geldi açıkçası. Belki de benim alışık olmadığım birşey olduğu için ilginç geldi canım seninle ilgili deil yanlış anlama olmasın daBenimki sinir oluyo. Bi ara yasaklamıştı bi iki sene kadar giremedim. Şimdi bi tek 3.takıma izin veriyo bdv yasak diyo.
Valla bende üstüme alındım. Kaçamak pek yapmadım ama spor yapmadım kilo vermedim o yüzden bu yazısı beni kendime getirdi tokat misaliSanirim son zamanlarda en cok kacamagi ben yaptigim icin ustume alindim.
Tek yapamayacaksaniz ayrilin kismi beni uzen.
Belki de yapamayacagimi hissettim.
Neyse simdiden yapip yapamayacagimi bilmiyorum. Baktim yapamiyorum o zaman ayrilirim madem
Bu arada cok gecmis olsun.
O halde ise neden gittinozel sektor mu?
Bizim ilişkide bu en basit örnek maalesef. Ama 2 senedir biraz azalma var kısıtlamalarda sanki mesela parka veya markete çıkabiliyorum artıknasıl yani eşleriniz buraya üyeliğe mi kızıyor. Çok ilginç geldi açıkçası. Belki de benim alışık olmadığım birşey olduğu için ilginç geldi canım seninle ilgili deil yanlış anlama olmasın da
nasıl yani eşleriniz buraya üyeliğe mi kızıyor. Çok ilginç geldi açıkçası. Belki de benim alışık olmadığım birşey olduğu için ilginç geldi canım seninle ilgili deil yanlış anlama olmasın da
Nerdeyse aynıyız ama ilginç olan emzirdiğin halde göğüsler benden küçükKahsen canım ben olctum göğüs 97bel 83 basen 103 çıktı göğüs çamaşırla olctum ama
Benim esim de bdv den konular anlatinca kizmaya baslamisti. Kadin dayanismasini.sevmez erkekler. Gozumuz acilacak diye korkuyorlarnasıl yani eşleriniz buraya üyeliğe mi kızıyor. Çok ilginç geldi açıkçası. Belki de benim alışık olmadığım birşey olduğu için ilginç geldi canım seninle ilgili deil yanlış anlama olmasın da
Canım toparlayici sütyen takıyorum 85cNerdeyse aynıyız ama ilginç olan emzirdiğin halde göğüsler benden küçük
Benim de bel: 82
Göğüs: 104
Basen: 105
Aaa kujum o sen misin bende motive olalım diye netten koydun sandım harika görünüyorsunEki Görüntüle 1977034 Eki Görüntüle 1977035 Kızlar biraz belli oluyo ama demi
Hem şimdi 69.5'um daha da fark var sanırım
Atletli olan netten kız öteki benimAaa kujum o sen misin bende motive olalım diye netten koydun sandım harika görünüyorsun
Harikasın kujum kaç kez regl oldun ben 4. Ayda regl olmaya başlamıştım doğumdan sonra her reglden sonra iki kilo fark ederdi sen bide dikkat ediyorsun harika canımKahsen canım ben olctum göğüs 97bel 83 basen 103 çıktı göğüs çamaşırla olctum ama
Yeme kız noolcak daha önce yedik tadını biliyoruz dimi amaBende ara öğün yaptım
1 kuru kayısı
biraz leblebi
ben sabah bir dilim ekmek hakkımı yedim ne olacak şimdi börek yemicem
Onu bildim yaw kapalı olduğunu biliyorum ama çok güzel olmuş yaa devam devamAtletli olan netten kız öteki benim
Hahaaa ciddi misin. Çok mutlu oldum kiOnu bildim yaw kapalı olduğunu biliyorum ama çok güzel olmuş yaa devam devam
Sıkı sütyen takınca da süt azalıyor canımCanım toparlayici sütyen takıyorum 85c
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?