Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Benimki sinir oluyo. Bi ara yasaklamıştı bi iki sene kadar giremedim. Şimdi bi tek 3.takıma izin veriyo bdv yasak diyo.

Neden kızıyorlar acaba
bende yeni üyelik alıp sadece bu takımda görüşmek istiyorum aslında kimse tanımasada bende konu açtım ama rahatsız oldum

Benimki sinir oluyo. Bi ara yasaklamıştı bi iki sene kadar giremedim. Şimdi bi tek 3.takıma izin veriyo bdv yasak diyo.
nasıl yani eşleriniz buraya üyeliğe mi kızıyor. Çok ilginç geldi açıkçası. Belki de benim alışık olmadığım birşey olduğu için ilginç geldi canım seninle ilgili deil yanlış anlama olmasın da

Valla bende üstüme alındım. Kaçamak pek yapmadım ama spor yapmadım kilo vermedim o yüzden bu yazısı beni kendime getirdi tokat misali

Bizim ilişkide bu en basit örnek maalesef. Ama 2 senedir biraz azalma var kısıtlamalarda sanki mesela parka veya markete çıkabiliyorum artık

Benim esim de bdv den konular anlatinca kizmaya baslamisti. Kadin dayanismasini.sevmez erkekler. Gozumuz acilacak diye korkuyorlar
Bdv yuzunden kac kadin kocasinin watsapini takip etmistir kim bilir :)

Bende ara öğün yaptım
1 kuru kayısı
biraz leblebi

ben sabah bir dilim ekmek hakkımı yedim ne olacak şimdi börek yemicem

Kahsen canım ben olctum göğüs 97bel 83 basen 103 çıktı göğüs çamaşırla olctum ama
Harikasın kujum kaç kez regl oldun ben 4. Ayda regl olmaya başlamıştım doğumdan sonra her reglden sonra iki kilo fark ederdi sen bide dikkat ediyorsun harika canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…