Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Harikasın kujum kaç kez regl oldun ben 4. Ayda regl olmaya başlamıştım doğumdan sonra her reglden sonra iki kilo fark ederdi sen bide dikkat ediyorsun harika canım
Bende 40imdan sonra bir kez oldum 6ay sonra 2kere oldum tamda diyete başlamıştım baya fark etti yani bir 5kilo daha versem kiyafetlerimi güzel bir şekilde giyerim

Canlar bi güzel haberde benden dün 59.1 bugün 58.7 çabuk gelen çabucak gidiyor haftasonu yediğimi dün erittim bugünden sonra eksiye dönüyor ibre haydiii spora bide popomu ölçtüm 96 hehe zaten tek amacım koca popomdan kurtulmak

Bende 40imdan sonra bir kez oldum 6ay sonra 2kere oldum tamda diyete başlamıştım baya fark etti yani bir 5kilo daha versem kiyafetlerimi güzel bir şekilde giyerim
Canım beb doğuma 84 le gittim tam bir yıl sonra hiç dikkat etmeden 25 kg vermiştim kızım 1 yaşındayken 59 kg idim yani diyeceğim emzirme ve regl götürüyor zaten birde senin gibi dikkat edince çok çok eksi görürsün

canım senin zaten maşallahın var ne kadar sürede verdin bu kiloyu

canım senin zaten maşallahın var ne kadar sürede verdin bu kiloyu
Diyet yapmaya başladığımda 64.5 kg idim 6 ocakta başladım 10 gün ara vermiştim yani 80 günde 5.8 kg verdim çok yavaş gidiyor ama gidiyor canım bunada şükür

Diyet yapmaya başladığımda 64.5 kg idim 6 ocakta başladım 10 gün ara vermiştim yani 80 günde 5.8 kg verdim çok yavaş gidiyor ama gidiyor canım bunada şükür

bende 65 le baaşladım bakalım açken 64 üm şuan 15 gün olacak bende de çok yavaş gidiyor canım

Ben yürüyorum yine.
Okula bilerek geç çokıyım ki koşayım da yetişeyim diye.

Oh maşallah. Bende çok yedim 6ay ya hamur işi tatlı herşey vermedim ama almadimda. Su 5 kiloyu da versem rahatlicam

benim korkum iş yterinin pc de kalması ve başkalarının görmesi gerçi geçmişi siliyorum
Canım yanlş blgilndrmym ama sanki bi yerde okumştm
İş yerindeki pc den silsen de int bağlantsı ortak oldğu içn ana blgsayardn mı bşla bişklde mi ne hangi pc hngi siteye grmiş grnüyomuş. Böyle bişy kalmş aklmda.

Oh maşallah. Bende çok yedim 6ay ya hamur işi tatlı herşey vermedim ama almadimda. Su 5 kiloyu da versem rahatlicam
Fazlasıyla verirsin ama nolur pilav yeme bak hiçbişeye faydası yok sadece kilo yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…