Gerçekten çok güzel olacaksın sonunda hep uzun boylu olmak istemişimdirHahaaa ciddi misin. Çok mutlu oldum ki
Bende 40imdan sonra bir kez oldum 6ay sonra 2kere oldum tamda diyete başlamıştım baya fark etti yani bir 5kilo daha versem kiyafetlerimi güzel bir şekilde giyerimHarikasın kujum kaç kez regl oldun ben 4. Ayda regl olmaya başlamıştım doğumdan sonra her reglden sonra iki kilo fark ederdi sen bide dikkat ediyorsun harika canım
Canım beb doğuma 84 le gittim tam bir yıl sonra hiç dikkat etmeden 25 kg vermiştim kızım 1 yaşındayken 59 kg idim yani diyeceğim emzirme ve regl götürüyor zaten birde senin gibi dikkat edince çok çok eksi görürsünBende 40imdan sonra bir kez oldum 6ay sonra 2kere oldum tamda diyete başlamıştım baya fark etti yani bir 5kilo daha versem kiyafetlerimi güzel bir şekilde giyerim
Çok sıkı değil ya bez alttan demiri var toparliyor birazSıkı sütyen takınca da süt azalıyor canım
Yeme kız noolcak daha önce yedik tadını biliyoruz dimi ama
Canlar bi güzel haberde benden dün 59.1 bugün 58.7 çabuk gelen çabucak gidiyor haftasonu yediğimi dün erittim bugünden sonra eksiye dönüyor ibre haydiii spora bide popomu ölçtüm 96 hehe zaten tek amacım koca popomdan kurtulmak
Hahaaa ciddi misin. Çok mutlu oldum ki
Diyet yapmaya başladığımda 64.5 kg idim 6 ocakta başladım 10 gün ara vermiştim yani 80 günde 5.8 kg verdim çok yavaş gidiyor ama gidiyor canım bunada şükürcanım senin zaten maşallahın var ne kadar sürede verdin bu kiloyu
Diyet yapmaya başladığımda 64.5 kg idim 6 ocakta başladım 10 gün ara vermiştim yani 80 günde 5.8 kg verdim çok yavaş gidiyor ama gidiyor canım bunada şükür
Yavaş gidince geri gelmez canım kendini öyle motive etbende 65 le baaşladım bakalım açken 64 üm şuan 15 gün olacak bende de çok yavaş gidiyor canım
işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler helal sanabİLİYOZ TABİ YEDİĞİM GÜNLERE TUTAYIM
Şehriye çorbası salata yer kalkarım :)
işte sahalarda görmek istediğimiz hareketler helal sana
Oh maşallah. Bende çok yedim 6ay ya hamur işi tatlı herşey vermedim ama almadimda. Su 5 kiloyu da versem rahatlicamCanım beb doğuma 84 le gittim tam bir yıl sonra hiç dikkat etmeden 25 kg vermiştim kızım 1 yaşındayken 59 kg idim yani diyeceğim emzirme ve regl götürüyor zaten birde senin gibi dikkat edince çok çok eksi görürsün
Sen yaparsın inanıyoruz takım olarak arkandayız cuma günü eksi gör kutlama yaparızCanım şuan çok gelgitliyim valla bütün büro koktu yaw inş iradeli olucam inş
Canım yanlş blgilndrmym ama sanki bi yerde okumştmbenim korkum iş yterinin pc de kalması ve başkalarının görmesi gerçi geçmişi siliyorum
Sen yaparsın inanıyoruz takım olarak arkandayız cuma günü eksi gör kutlama yaparız
Fazlasıyla verirsin ama nolur pilav yeme bak hiçbişeye faydası yok sadece kilo yapıyorOh maşallah. Bende çok yedim 6ay ya hamur işi tatlı herşey vermedim ama almadimda. Su 5 kiloyu da versem rahatlicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?