İyi geceler canlar
Menüm
Sabah.
1 dilim beyaz peynir
1 adet kivi
Öğle
Üç dört çatal et yemeği
Bir kase pul biberli cacık
Akşam
Ton balıklı salata
3 lt su
25 dk yürüyüş
Sabah
Bir kase Cornflakes
Yarim muz
Ara sutlu turk kahvesi
Ogle
Sucuklu tarhana corbasi
2 kasik peynirli makarna
Sekersiz cay
2 kuru erik
Aksam
Bir tavuk but
Su 2 lt
Spor yok
Sabah
2Bardak su
1Kk peynir
Bolmaydanoz
5zeytin
Salatalik
Oglen
2kucukkare kofte
Yogurt
Salata yagsiz
Ara
Turk kahvesi
Hurma 1 adet
Aksam
Salatami yapip gittm.yagsizdi.sdce limon
Yanina 2kasik yogurt
1parca tavuk yagsiz tavada pismis.
Su
2.5litre
Benim menüm
Sabah yok
Öğlen
Misafirim vardi
1 kepçe mercimek çorbasi
Biraz tavuk
Salata cacik
Akşam
Biraz tavuk
Salata
Yogurt
Ara
Ayran
Su 2buçuk litre @ciwan_annesi
ortamlardan soyutlanınca zaten olmuyor. yemeğimizi alıp gitmek hem karşı tarafa yük olmamak adına hemde bizm kendimizn karar vermesi adına iyi oluyor. ben denedim çk mutlu oldm. sizlerde mutlu olun :)
buarada tavsiyelerin için teşekkür ederim. dün regl oldm.bu sabah hem hafif uyandm hemde tartı yavaştan inecek sanki. en azndn 100 gram indi :)))) cumaya 68.5 olsam ne güzel olacaaaaak
günaydın kızlarr
ben fena tutuldum heryerim ağrıyor akşam acile gittik ilaçlarımı aldım ama bütün gece resmen halüsinasyon gördüm
sabahta sürünerek işe geldim gözlerimin içi dahi yanıyorrr
Ah o kortizonların gözü kör olsun bende bi işe de yaramadıydı
Eki Görüntüle 1977034 Eki Görüntüle 1977035 Kızlar biraz belli oluyo ama demi
Hem şimdi 69.5'um daha da fark var sanırım
Canım yanlş blgilndrmym ama sanki bi yerde okumştm
İş yerindeki pc den silsen de int bağlantsı ortak oldğu içn ana blgsayardn mı bşla bişklde mi ne hangi pc hngi siteye grmiş grnüyomuş. Böyle bişy kalmş aklmda.
Slm kızlar amma yazmışsınız okuyana kadar canım çıktı dün gece saat 12 de işten çıktım ondan akşam yemeğini eş geçtim kızlar sabahta ise geç kalıyorum diye 4 tane çilek yedim yolda. Şimdi öğle yemegimi yedim 1 kase yoğurt çorbası 1 kase cacık yedim doydum :)
Bende spora asılcam spor dediysem yürüyüş egzersiz benim ki şimdiden 10.000 adım yaptım
Selamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım dün o kadar sporda sonra bayağı hamladığımı fark ettim gerçek anlamda yapmamışım spor demek ki ama vazgeçtim mi spordan tabiki hayır sabah işe gelmeden yine yaptım biraz darısı akşam gidince :)
Selamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım dün o kadar sporda sonra bayağı hamladığımı fark ettim gerçek anlamda yapmamışım spor demek ki ama vazgeçtim mi spordan tabiki hayır sabah işe gelmeden yine yaptım biraz darısı akşam gidince :)
aleykum selâm canimSelamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım dün o kadar sporda sonra bayağı hamladığımı fark ettim gerçek anlamda yapmamışım spor demek ki ama vazgeçtim mi spordan tabiki hayır sabah işe gelmeden yine yaptım biraz darısı akşam gidince :)
aleykum selam canım dün 2saat yürüyüş yaptım niyetliydim baş ağrısından yatamadım sabaha kadar bır uyandim saat 12.30Selamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım dün o kadar sporda sonra bayağı hamladığımı fark ettim gerçek anlamda yapmamışım spor demek ki ama vazgeçtim mi spordan tabiki hayır sabah işe gelmeden yine yaptım biraz darısı akşam gidince :)
Cancağızım o kadar yüklenme kalbine2 fincan Turk kahvesi ictm.kalbim halay cekio:)
Ritm bozuklugu gecmisi olan ben icin.bu fazlaydi.arkadasima uydum:))
öĞLEN YEMEĞİM
4 5 KAŞIK ÇORBA
2 3 KAŞIK SALATA
ARAÖĞÜN AZICIK LEBLEBİ
ŞEKERSİZ ÇAY
hOŞGELDİN CANIM BENİM SPORUM BAŞLI BAŞINA AZ
5 dakika ip atlama
çoğaltmam lazım ama nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?