Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

İyi geceler canlar
Menüm

Sabah.

1 dilim beyaz peynir
1 adet kivi

Öğle

Üç dört çatal et yemeği
Bir kase pul biberli cacık

Akşam
Ton balıklı salata

3 lt su
25 dk yürüyüş

Sabah
Bir kase Cornflakes
Yarim muz

Ara sutlu turk kahvesi

Ogle
Sucuklu tarhana corbasi
2 kasik peynirli makarna

Sekersiz cay
2 kuru erik

Aksam
Bir tavuk but

Su 2 lt
Spor yok

Sabah
2Bardak su
1Kk peynir
Bolmaydanoz
5zeytin
Salatalik

Oglen
2kucukkare kofte
Yogurt
Salata yagsiz

Ara
Turk kahvesi
Hurma 1 adet

Aksam
Salatami yapip gittm.yagsizdi.sdce limon
Yanina 2kasik yogurt
1parca tavuk yagsiz tavada pismis.

Su
2.5litre

Güzel kızlar

Bence olursun canım bak relax olunca da fark ediyor değil mi ya da kasmayınca :)

Geçmiş olsunn kaptanımm inş bir an önce sağlığına kavuşursunn

Slm kızlar amma yazmışsınız okuyana kadar canım çıktı dün gece saat 12 de işten çıktım ondan akşam yemeğini eş geçtim kızlar sabahta ise geç kalıyorum diye 4 tane çilek yedim yolda. Şimdi öğle yemegimi yedim 1 kase yoğurt çorbası 1 kase cacık yedim doydum :)

Valla benim pc den bir girseler heryerde üyeliklerim açık duruyor isimlerim açık duruyor hiç kapalı bişeym yok ama patronumuz girip bakmaz o yüzden sıkıntı etmiyorum :)

Afiyet olsunn cnm

Selamlar kızlar nasıl gidiyor bakalım dün o kadar sporda sonra bayağı hamladığımı fark ettim gerçek anlamda yapmamışım spor demek ki ama vazgeçtim mi spordan tabiki hayır sabah işe gelmeden yine yaptım biraz darısı akşam gidince :)

Bende spora asılcam spor dediysem yürüyüş egzersiz benim ki şimdiden 10.000 adım yaptım

öĞLEN YEMEĞİM
4 5 KAŞIK ÇORBA
2 3 KAŞIK SALATA

ARAÖĞÜN AZICIK LEBLEBİ
ŞEKERSİZ ÇAY

hOŞGELDİN CANIM BENİM SPORUM BAŞLI BAŞINA AZ
5 dakika ip atlama
çoğaltmam lazım ama nasıl

aleykum selâm canim
aleykum selam canım dün 2saat yürüyüş yaptım niyetliydim baş ağrısından yatamadım sabaha kadar bır uyandim saat 12.30

2 fincan Turk kahvesi ictm.kalbim halay cekio:)
Ritm bozuklugu gecmisi olan ben icin.bu fazlaydi.arkadasima uydum:))

Kızlar ben bugün şu içmeyi unuttum yaa şimdi farkediyorum iş telaşından suya fırsat olmadı daha 1 bardak içtim akşama kadar 3 litre içmem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…