aleykum selâm canim
aleykum selam canım dün 2saat yürüyüş yaptım niyetliydim baş ağrısından yatamadım sabaha kadar bır uyandim saat 12.30
Kahve aşkı beni öldürecek içmemek için elimden geleni yapıyorum ama ritmim kayıyor dikkat et kujum2 fincan Turk kahvesi ictm.kalbim halay cekio:)
Ritm bozuklugu gecmisi olan ben icin.bu fazlaydi.arkadasima uydum:))
ahh kahve bende tutkunuyum. Çok seviyorumKahve aşkı beni öldürecek içmemek için elimden geleni yapıyorum ama ritmim kayıyor dikkat et kujum
Güzel cnm ama leblebiyi fazla önermem açıkçası kabızlığa çok yol açıyor :)
O 5 dk ip bile ne kadar değerli canım bende akşam ip atlayayıom inşallah :)
sağolasın cnmCanım Allah şifalar versinsahgull
tabiki galip gelicekkBugün börek var bakalım iradem ne yapacak
harika fark olmazmı en az iki benden farketmiş gibiBen o kahverengi elbisemi giyeyim cuma günü onla bi resim çrkineyim ay merak ettim
bdv gereksiz bence oku oku dertlen ne gerek vaar iyi yapmıs esinBenimki sinir oluyo. Bi ara yasaklamıştı bi iki sene kadar giremedim. Şimdi bi tek 3.takıma izin veriyo bdv yasak diyo.
cnm yapamıycak bişey yokSanirim son zamanlarda en cok kacamagi ben yaptigim icin ustume alindim.
Tek yapamayacaksaniz ayrilin kismi beni uzen.
Belki de yapamayacagimi hissettim.
Neyse simdiden yapip yapamayacagimi bilmiyorum. Baktim yapamiyorum o zaman ayrilirim madem
Bu arada cok gecmis olsun.
O halde ise neden gittinozel sektor mu?
Geçmiş olsunn kaptanımm inş bir an önce sağlığına kavuşursunn
Toplanıp bir kahve mi içsekahh kahve bende tutkunuyum. Çok seviyorum
KURUKAYISI İLE BİRLİKTE YİYORUM CANIM :) DENGELİYORUM
Hiç yoktan iyidir canım
ben öksürük sayesinde şişe şişe su içtim bugunKızlar ben bugün şu içmeyi unuttum yaa şimdi farkediyorum iş telaşından suya fırsat olmadı daha 1 bardak içtim akşama kadar 3 litre içmem lazim
Toplanıp bir kahve mi içsek
Toplanıp bir kahve mi içsek
Yakın mıyız acep kızlar ben Alanyadayım büyük ihtimalle herkesten uzağım =(Süper olurr :)
sağolasın cnm
tabiki galip gelicekk
harika fark olmazmı en az iki benden farketmiş gibi
bdv gereksiz bence oku oku dertlen ne gerek vaar iyi yapmıs esin
cnm yapamıycak bişey yok
zaten az çok kaçamak hakkı tanıyoruz nazi kampı değil sonuçta
yeterki üst üste olmasın
tartıya yakın günler olmasın
ve sporla telafisi olsun
aynen cnm özel sektör mecburen geldim
sağol bitanem azcık daha iyiyim sabaha göre
Suan yuzum kipkirmizi. Fena haldeym:)))Kahve aşkı beni öldürecek içmemek için elimden geleni yapıyorum ama ritmim kayıyor dikkat et kujum
zaten yemeyince daha mutlu olacaksın. Bir anlık damak tadı için niye kendine acı çektireceksin. Bir böreği eritmek için kaç km yürümek ya da kaçkere ip atlamak gerektiğini düşünüp yemekten vazgeçeriz.galip geldim ama nasıl :) mutfakta yedim corbayı hemen kalktım
zaten yemeyince daha mutlu olacaksın. Bir anlık damak tadı için niye kendine acı çektireceksin. Bir böreği eritmek için kaç km yürümek ya da kaçkere ip atlamak gerektiğini düşünüp yemekten vazgeçeriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?