Cuma Zayıflama Yarışması 3. Takım

Kizlar tatil mevzuu acilmisken :)
Soyle sahil kiyisinda hasema ile yuzmeye uygun gunluk haftalik kiralik daire bulacagimiz bi sahil kasabasi falan biliyor musunuz, Karadeniz veya marmara tercih.
Biraz zor oldu ama

Kizlar tatil mevzuu acilmisken :)
Soyle sahil kiyisinda hasema ile yuzmeye uygun gunluk haftalik kiralik daire bulacagimiz bi sahil kasabasi falan biliyor musunuz, Karadeniz veya marmara tercih.
Biraz zor oldu ama
Canım Erdek veya kurşunlu da ama Erdek'te çok fazla var kiralık apartlar filan bayaa var biz çadır kuruyoruz ama çok güzel denizi ben çok tiksinirim denize giremem yani ben bile seve seve girdim orda mikemmell kumu suyu Harika bi araştır istersen. Ramazan'da Karadeniz turu yapcaz ama ağustos sonu yine erdeğe gideriz.

Hava 20 derece ama ben donuyorum kazağın üstüne polar hırkam var hiç çıkartmıyom bi elim koltuk altım da öteki elimle zor mesaj yazıyom. Ya aşırı üşüyorum

Cadir daha da ilgimi cekiyor aslinda. Cocukken cok kurardik.
Hem ev tutsak hem cadir kursak arada gider dinlenirdik evde. Tam olarak nerde cadir kuruyorsunuz?

Cadir daha da ilgimi cekiyor aslinda. Cocukken cok kurardik.
Hem ev tutsak hem cadir kursak arada gider dinlenirdik evde. Tam olarak nerde cadir kuruyorsunuz?
Erdek'te o ince burunu dolanıp tam timsah adasına bakan koy a kurduk eylülde bu sene de aynı yer olur sanırım çok sevdik orayı
Grip geliyor en son oyle hissettigimde 3 gun atesim dusmedi
Maalesef benimki geçmeyen bi kansızlık iki üç haftadır hergün böyleyim çok şükür grip gelmedi henüz en son sülükten sonra kanım düzelmişti şimdi diyetle yine düştü sanırım
Halâ doktora gidemedim

Kamp hayatina hep ozenmisimdir ama ozendigimlede kaldm. Karavanda ck istemsmdr.ama esimi ikna edemedm:)
Rahat bi otelde kalck. Oyle gezcek. Ben akip gidelim dag bayir diyorm aksamda kumsalda uyuyalim. Yok yok olmuyor:)
Eşim hep arkadaşlarıyla gidiyordu yaz kış farketmiyor onlara ayda bir Uludağ'a gidiyorlar Çanakkale Balıkesir yada Erdek sonunda geçen sene beni de ikna etti valla çok iyiymiş çocuklar küçük yapamayız diye korktum ama bal gibi de eğlendik çok güzel oldu valla artık hep giderim. Karavana ben de çok özeniyorum da o biraz hayal
Ama neden olmadın dimi

Kızlar akşam yürüyüşümü de yaptım. Bacaklarım pert. Cuma günü o tartı bi eksi olmasın bak ben ne etcem o nefse ızdırap yaşatırım ha

Ben de esimi zor ikna ettim. Cocuklar yokken yapiyorduk da, cocuklarla zor olur diyor.

Kamp hayatina hep ozenmisimdir ama ozendigimlede kaldm. Karavanda ck istemsmdr.ama esimi ikna edemedm:)
Rahat bi otelde kalck. Oyle gezcek. Ben akip gidelim dag bayir diyorm aksamda kumsalda uyuyalim. Yok yok olmuyor:)

Ben de ileride karavan istiyorum
Otelde tatil koyunde pek bir sey anlamiyorum ben. Ne macera ne bir sey normal yasadigin hayat + deniz havuz.
Kamp oyle mi? Dalga sesiyle uyan, sabah kimseler yokken deniz kenarinda kosular falan :)
Bu soyledigin yer kamp alani mi?

Evet burası hep kampçılar tenha bi yer pek kimse bilmez ama çok güzel
dün 2saat yürüyüşten sonra bugün yürüyüş yapmam dedim ama duramıyor ki insan eşimi kandırdım onuda çıkarttım 1saat tempolu yuruduk
aynen hep yapasım var

Hadi hayırlısı beraber oluruz inşallah

Suan yuzum kipkirmizi. Fena haldeym:)))
Aksama kdr gecer sanirim.
Pazar gunu sinavda da oldu bu.ölüyrm zannettm ya
Bi ara beni acayip kötü yapıyordu buara çok dokunmuyor canım neden olurmuş ki bilgin var mı

Ben Denizli deyim bu sene tatil için Alanya düşünüyoruz. Kahsen
Buyrun gelin beklerim

Bende bu yaz Antalya düşünüyorum tatil için akrabam varda
Gelşn canım uygun olursanız beklerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…