- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
Yakın mıyız acep kızlar ben Alanyadayım büyük ihtimalle herkesten uzağım =(
Yavaş olacak hepsiAllah a şükür canım bugünüde atlattım mantıydı börekti derken hepsine yavaş yavaş veda ediyorum :)
Pıırınc ve makarna yemiyorum ama bulgur yıyorum yaaFazlasıyla verirsin ama nolur pilav yeme bak hiçbişeye faydası yok sadece kilo yapıyor
Canım Erdek veya kurşunlu da ama Erdek'te çok fazla var kiralık apartlar filan bayaa var biz çadır kuruyoruz ama çok güzel denizi ben çok tiksinirim denize giremem yani ben bile seve seve girdim orda mikemmell kumu suyu Harika bi araştır istersen. Ramazan'da Karadeniz turu yapcaz ama ağustos sonu yine erdeğe gideriz.Kizlar tatil mevzuu acilmisken :)
Soyle sahil kiyisinda hasema ile yuzmeye uygun gunluk haftalik kiralik daire bulacagimiz bi sahil kasabasi falan biliyor musunuz, Karadeniz veya marmara tercih.
Biraz zor oldu ama
Cadir daha da ilgimi cekiyor aslinda. Cocukken cok kurardik.Canım Erdek veya kurşunlu da ama Erdek'te çok fazla var kiralık apartlar filan bayaa var biz çadır kuruyoruz ama çok güzel denizi ben çok tiksinirim denize giremem yani ben bile seve seve girdim orda mikemmell kumu suyu Harika bi araştır istersen. Ramazan'da Karadeniz turu yapcaz ama ağustos sonu yine erdeğe gideriz.
Grip geliyorHava 20 derece ama ben donuyorum kazağın üstüne polar hırkam var hiç çıkartmıyom bi elim koltuk altım da öteki elimle zor mesaj yazıyom. Ya aşırı üşüyorum
Erdek'te o ince burunu dolanıp tam timsah adasına bakan koy a kurduk eylülde bu sene de aynı yer olur sanırım çok sevdik orayıCadir daha da ilgimi cekiyor aslinda. Cocukken cok kurardik.
Hem ev tutsak hem cadir kursak arada gider dinlenirdik evde. Tam olarak nerde cadir kuruyorsunuz?
Maalesef benimki geçmeyen bi kansızlık iki üç haftadır hergün böyleyim çok şükür grip gelmedi henüzGrip geliyoren son oyle hissettigimde 3 gun atesim dusmedi
Kamp hayatina hep ozenmisimdir ama ozendigimlede kaldm. Karavanda ck istemsmdr.ama esimi ikna edemedm:)
Eşim hep arkadaşlarıyla gidiyordu yaz kış farketmiyor onlara ayda bir Uludağ'a gidiyorlar Çanakkale Balıkesir yada Erdek sonunda geçen sene beni de ikna etti valla çok iyiymiş çocuklar küçük yapamayız diye korktum ama bal gibi de eğlendik çok güzel oldu valla artık hep giderim. Karavana ben de çok özeniyorum da o biraz hayalKamp hayatina hep ozenmisimdir ama ozendigimlede kaldm. Karavanda ck istemsmdr.ama esimi ikna edemedm:)
Rahat bi otelde kalck. Oyle gezcek. Ben akip gidelim dag bayir diyorm aksamda kumsalda uyuyalim. Yok yok olmuyor:)
bendede var canım çok fazla içemiyom2 fincan Turk kahvesi ictm.kalbim halay cekio:)
Ritm bozuklugu gecmisi olan ben icin.bu fazlaydi.arkadasima uydum:))
Kamp hayatina hep ozenmisimdir ama ozendigimlede kaldm. Karavanda ck istemsmdr.ama esimi ikna edemedm:)
Rahat bi otelde kalck. Oyle gezcek. Ben akip gidelim dag bayir diyorm aksamda kumsalda uyuyalim. Yok yok olmuyor:)
Ben de ileride karavan istiyorumEşim hep arkadaşlarıyla gidiyordu yaz kış farketmiyor onlara ayda bir Uludağ'a gidiyorlar Çanakkale Balıkesir yada Erdek sonunda geçen sene beni de ikna etti valla çok iyiymiş çocuklar küçük yapamayız diye korktum ama bal gibi de eğlendik çok güzel oldu valla artık hep giderim. Karavana ben de çok özeniyorum da o biraz hayal
Ama neden olmadın dimi
dün 2saat yürüyüşten sonra bugün yürüyüş yapmam dedim ama duramıyor ki insan eşimi kandırdım onuda çıkarttım 1saat tempolu yurudukKızlar akşam yürüyüşümü de yaptım. Bacaklarım pert. Cuma günü o tartı bi eksi olmasın bak ben ne etcem o nefse ızdırap yaşatırım ha
Evet burası hep kampçılar tenha bi yer pek kimse bilmez ama çok güzelBen de esimi zor ikna ettim. Cocuklar yokken yapiyorduk da, cocuklarla zor olur diyor.
Ben de ileride karavan istiyorum
Otelde tatil koyunde pek bir sey anlamiyorum ben. Ne macera ne bir sey normal yasadigin hayat + deniz havuz.
Kamp oyle mi? Dalga sesiyle uyan, sabah kimseler yokken deniz kenarinda kosular falan :)
Bu soyledigin yer kamp alani mi?
aynen hep yapasım vardün 2saat yürüyüşten sonra bugün yürüyüş yapmam dedim ama duramıyor ki insan eşimi kandırdım onuda çıkarttım 1saat tempolu yuruduk
Hadi hayırlısı beraber oluruz inşallahSüper olurr :)
Bi ara beni acayip kötü yapıyordu buara çok dokunmuyor canım neden olurmuş ki bilgin var mıSuan yuzum kipkirmizi. Fena haldeym:)))
Aksama kdr gecer sanirim.
Pazar gunu sinavda da oldu bu.ölüyrm zannettm ya
Buyrun gelin beklerimBen Denizli deyim bu sene tatil için Alanya düşünüyoruz.Kahsen
Gelşn canım uygun olursanız beklerim benBende bu yaz Antalya düşünüyorum tatil için akrabam varda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?